- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mi note 10 Lite
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hali
teganp vettem egy samsung HD501LJ típusu winchestert de úgy nézz ki h meghal vagy megfog
és ebben kéne egy kis help!
Ma gamelek Carbonal egyszer csak megfagy minden mondom akko restart nah ott is má érdekes dolgok voltak nagy nehez sikerült detektálni a meghajtókat erre amiko betölt a windóz nagyba kattog vmi mint állat és a windóz is megvan fagyva mondom legyalulom a winyót felrakok mindent újra fel is raktam most jó minden de azt letöltöm egy drivert és amiko választom mentési helyet megen kattanás de most tovább ment mondom leszedem hdsentinelt megnézem mit mutat és elszomorító a helyzet:
Meghibásodás várható - Attribútum: 5 Tartalék területre áthelyezett szektorok száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.
A lemez felületén található 1287 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 4 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Azonnali merevlemez csere szükséges.Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Először amielőtt nem néztem arra gondoltam mondom biztos a maxtor de nem
Ezt cserélik gariban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest