Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - One mobilszolgáltatások
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - Telefonjavítás, szerviz
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Xiaomi 14T Pro - teljes a család?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zoli bácsi
őstag
Hali! Ma vettem egy laptopot, előtelepített oprendszerrel. Egy rejtett partíción van a rendszer, onnét egy gombnyomásra vissza lehet állítani a gyári állapotot, a friss win7-et a driverekkel. Ezzel nincs is baj, csak ugye visszaállítás esetén az egész rendszerpartíció felülíródik. Úgy gondoltam, hagyok a rendszernek egy 150 Gb-os partíciót, aztán marad egy 500 az adataimnak. Aztán helyreállításkor csak a rendszerpartíciót állítja vissza. Bebootoltam egy Live xp lemezzel, és próbáltam több partícionáló programot. A rendszermeghajtóból le tudom csípni az 500 megát, de nem tudok a lecsípett helyen új partíciót létrehozni. Valami nincs szabad MBR hibaüzenetet dob a Partition Wizard nevű program. Próbáltam a WIn7 lemezkezelőjével zsugorítani a partíciót, de csak kb. felezni engedné. Lefuttattam defragmentáló programot, mutatja hogy adatok vannak a lemez közepén, áthelyezhetetlenek. Megnéztem, a windows rendszer helyreállítójának a fájljai azok.
Szóval nem tudom, meg tudnám osztani valahogy azt a meghajtót?
Lenovo gép, elől van egy 200 Mb-os, aztán a 650 Gb-os, és a végén két 20 Gb-os, az egyik rejtett, a másikon vannak a driverek. Ugye a 650-est szeretném osztani 150/500 Gb formában, remélem a gyári helyreállítás működne így is. Valakinek javaslata? 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Arc Raiders
 - Milyen videókártyát?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Androidos tablet topic
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - További aktív témák...

- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
 - WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
 - SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
 - 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
 - WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD

- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
 - Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő