- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parlagfű
tag
Felraktam a termométert, de nem látom a hőmérsékletet.
-
Juan D
tag
Viszont, ha minden áron rack-et akarsz, akkor a gépben lévő keretnek az alját vágd ki, s tégy ode 1 ventit kapcsolóval, vagy ford szabályzóval! (Ha látod, hogy melegszik, adsz rá 1 kis kakaót!)
-
Bigya
őstag
Nekem vizem van, két 12 centis van csak a gépben ami a radin fúj át, alatta van egy Zalman keretben egy 80-as Maxtor. Valahogy így: Bővebben: link
Lehet, hogy ezzel semmit nem segítettem, de hátha...
Jah, így 31°C körül van SpeedFan szerint, most 25,8°C-os szobában, és minimumon megy a venti. -
kutga
félisten
Okés!
Szóval ha veszek egy ventis racket minden gondom megoldódik? -
Papa-Georgo
senior tag
Én most raktam be, egy 30as maxtorra egy P2 celeroin hűtőt..ilyen hosszúkás...rendszervinyó, és 35C fölé nem igen mászik, felette 2vel van egy 160g maxtros sata, ami igaz nem rendszer de mozgok rajta, azon csak egy bazi alu borda van, és 30pár fokos.....
-
Incognito
senior tag
Szerintem rakd ezt fel:
HDD thermometer Bővebben: link
Ha 40-45 °C között van akkor még elmegy.
Én a 120-as elé raknék egy 8 centis ventillátort 5V-on járatva. Hagy legyen legalább neki jó.
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
Sziasztok!
A minap vettem egy 120 GB-os Hitachi DeskStar 7200-es 2 MB-os vinyót. Mivel most ez lesz a rendszerlemez, a régi 40 GB-os Maxtoromat egy műanyag mobilrackbe rakom, amin azonban nincs hűtés.Szóval... A kérdésem az, hogy attól, hogy be van kapsolva a rack, de a kis vinyón csak ritkán dolgozom, felmerülhet-e valamiféle gond (túlmelegedés meg ilyenek)? Érdemes lenne-e egy olyan rackbe beruházni (amire most pénzem nemigen van
) amin van hűtés?
A másik kérdés pedig az, hogy a 120-as vinyónak kell-e külön hűtés? Elvileg a házban alatta meg fölötte sok helyt hagyhatok, szóval levegőzhet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged