-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz magicbox #898 üzenetére
Wetek Play 2, LE 18 alpha, tökéletes, zéró fagyás, atomstabil az HBO Go addon. De annyiban igazad van, hogy ez nem átlag béla user szintje (és ez nem leszólás, van, aki szeret barkácsolni, van, aki meg nem akar ezzel kínlódni), de szerintem a leírást követve mindent be lehet állítani (ehhez persze lehet, hogy kell valamennyi angoltudás).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Exian
addikt
Jah értem, köszi. Akkor ezért lehet. Jah igazából pont olyan, mint amikor egy apróka felbontás fel van vacakul nagyítva, ahogy említettem (már sokszor ), mi igen nagyban is szoktuk használni, ott nagyon feltűnik, telefonon nyilván nem, de már 32"-os TV-n is nagyon más az Android Box és PC közötti különbség.
-
lacuska74
tag
Nincs valakinek infója, hogy mikor lesz Xbox One-ra hivatalos App?
Kérdeztem már a Facebook oldalukon, de csak annyit mondanak, hogy hamarosan lesz!
Sajnos a Samsung tévémen használhatatlan az App, lefagy, lassú stb.(5 éves a tv)
Arra gondoltam, hogy megtartom az előfizetést, ha jó lesz konzolon,de potyára nem tartom fent.
Van egy Samsung TabS 3 tabletem, azon gyors csak sokszor lefagy ott is.
Chromecast lenne talán még a megoldás, de a konzol már ott van a tv alatt, az lenne a legegyszerűbb! -
Sify
senior tag
Minden evben mondjak hogy hamarosan. Allitolag iden vegre lesz. Hogy mikor?! En is vartam hogy legyen de meguntam a varakozast es vettem inkabb egy apple tv4k-t.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
törölt tag
Az HBO GO havi fizetése paypalon keresztül is működik?
-
hajdukd
újonc
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne , hogy esetleg vpnen keresztül elérhető a HBO go szolgáltatás mert sajnos nem magyarországon tartozkodom estleg tudna nekem valaki segiteni hogy müködhet e vpnen keresztül vagy sajnos esélytelen?
-
titán
-
Exian
addikt
Mivel használnád? Ha webes felületről, akkor ha gondolod, próbára tudok esetleg adni proxy-t. Mondjuk ha be lehet állítani proxyt az alkalmazás(ok)ban is, akkor azzal is működhet, kérdés, hogy tudnak e HTTP proxyt használni. VPN-t sajnos nem tudok adni, az nekem is csak külföldön van.
-
zsitvayb
tag
Sziasztok,
Van esetleg valakinek tapasztalata HBO GO külföldi használatával?
Egészen tegnapig tökéletesen működött apple tv-ről, telefonról, laptopról, de most folyamatosan azt írja ki, hogy csak a regisztráció országából elérhető.
Próbálkozom vpn-nel, de ugyanez. Nem vagyok nagy vpn szakértő, de fura, hogy pl. a telekom tv go, és a telenor my tv működik a telefonomon, laptopoon a vpn-nel, anélkül pedig nem...de az hbo-t nem tudom működésre bírni. -
törölt tag
Mai android frissítéssel van valami válltozás?
-
lacuska74
tag
Használja valaki Chromecast 2 vel az Hbo Go-t?A Samsung tv saját appja elég lassú.
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Néztem a Digi honlapját, hogy hogyan lehet előfizetni az HBO GO-ra. Az lehetséges, hogy csak valamilyen HBO csomag mellé tudok GO-t kötni? Digi előfizetőként csak HBO GO-t szeretnék. Az a problémám, hogy ha közvetlen a www.hbogo.hu weboldalon csinálok go-ra regisztrációt, akkor pl. tv-n nem tudom használni az appot. Úgy tudom az csak akkor megy ha szolgáltatón keresztül fizetek elő az GO-ra.
Viszont én csak a GO-t szeretném, ha van ilyenre lehetőség a diginél. (A többi tv csatornás hbo csatorna nem érdekel).
Van erre valamilyen megoldás?
Tervezek Apple TV-t venni. Ha hbogo-nál regisztráltam közvetlenül akkor működik az app? -
dorika87
őstag
Úgy olvastam, hogy ha nem tv szolgáltatón keresztül kötöttem meg, akkor nem megy tv-n.
És ez valóban így van, mert tőlem olyan kódot kér a tv az aktiváláskor ami nekem nincs a hbogo beállításokban, mert közvetlen hbogo elfőzető vagyok és nem szolgáltatón keresztül kötöttem az előfizetést.
Számítógépen, tableten, okostelefonon működik az alkalmazás, csak tv-n nem tudom aktiválni.Úgy tudom a fiókbeállításoknál kell lennie valamilyen kódnak amit be kell írni a tv-nél aktiváláskor, de nekem olyan nincs.
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
-
-
-
dorika87
őstag
Köszönöm a segítséget. Ezek közül valamelyik megoldás lesz az biztos. Hajlok az Apple TV-re egyébként is.
-
chaosmonger
tag
válasz dorika87 #933 üzenetére
Google chromecast-tal is meg lehet oldani a közvetlen előfizetést LG-n, az egy kicsit olcsóbb 11ezer körül már meg lehet venni. Igaz kicsit kényelmetlenebb mint a Samsung saját alkalmazása, mert itt telefonról/tabletről kell vezérelned és úgy castolod ki a képet a chromecast-ra.
A Samsung alkalmazással viszont tényleg egy új szint a tv-zésben. Mi már nem is nagyon nézünk mást ha tv-zni akarunk csak HBO GO-t vagy Netflixet.
-
dorika87
őstag
válasz chaosmonger #934 üzenetére
Köszi az ajánlást, az ATV mellett döntöttünk. Már régóta szemezünk vele több más okból is, és egyébként is Apple eszközeink vannak. Viszont másik tv-t is szeretnénk majd venni a jövőben valamikor. Ezek szerint Samsung hbo go téren jónak tűnik? (ha igen akkor megyek a tv-s topikba
-
Métely
csendes újonc
Sziasztok!
Bocs, lehet, hogy láma kérdés, de a közvetlen HBOGO előfizetés LG tévén (vagy bármilyen smart tévén) böngészőből sem megy? Ott is kell az a bizonyos nem létező kód? -
chaosmonger
tag
válasz dorika87 #935 üzenetére
Igen, tudtommal a Samsungra van egyedül natív HBO GO alkalmazás, (a fekete ikonos) ami tudja a közvetlen előfizetést kezelni. Én megkérdeztem az ügyfélszolgálatot és azt válaszoltak, hogy liszensz problémák miatt nem fejlesztik le pl. LG-re is. Ezt próbálják a chromecasttal áthidalni.
És a Samsung tv-k között is minél újabb (és gondolom drágább) annál jobban fog futni, nekem 2 van, az egyik 2 éves, a másikat most vettem a black friday-on, és az egy dolog, hogy az újon kb. 2x olyan gyorsan fut, de annak a memóriája is több lehet, mert a régin ha kilépek az applikációból, akkor teljesen kilép és aztán ha újra elindítom akkor tölt egy 10-15 mp-et, míg az újon, bent marad a memóriában és egy pillanat alatt újra elindul. És ezt megőrzi még a TV kikapcsolása után is !
Nem is értem egyébként, hogy a TV-k marketingjében miért nem mentek még rá arra, hogy milyen processzor/mennyi memória van benne, ezt gyakorlatilag semmilyen leírásban nem találom a webshopokban.
-
törölt tag
válasz chaosmonger #938 üzenetére
Én azt nem értem, miért nem dob egyszerűen egy kódot az HBO GO közvetlen előfizetéssel. Nem kéne az appokkal bénázniuk, menne minden platformon és kész. Vicc.
-
magicbox
senior tag
Én meg azt nem értem miért kínlódtok tévével. Olcsóbb verzióként ChromeCast, drágább verzióban Apple TV. Minőségben, tudásban, gyakorlatilag mindenben többet kaptok. És nem vagytok kiszolgáltatva a TV szoftverének. Persze szvsz...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Vettem egy Apple TV-t. Még csak most ismerkedek vele és egyaránt a HBO GO alkalmazással is. Elindítok egy filmet magyar szinkronnal és megjelenik hozzá a felirat is. Hogy tudom kikapcsolni a feliratot? Illetve hogyan tudok hangsávot váltani ATV-n? Köszönöm a segítséget.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz dorika87 #941 üzenetére
A távirányítón fentről lefelé húzod az újjad (amikor megy már a film) és akkor előjön felülről egy menü. Infó, felirat, meg aszem audió. A megfelelő menüpontot választva tudod ezeket állítgatni.
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
LouiS22
veterán
válasz chaosmonger #937 üzenetére
Ha licenc azt jelenti, hogy az HBO nem hajlandó fizetni az LG-nek, akkor biztosan
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
castiels
addikt
A deadwood minősége cc-n másnak is furcsa, képhibák stb..
-
dorika87
őstag
válasz Tomeeka28 #942 üzenetére
igen, köszönöm a választási lehetőségeket megtaláltam, viszont a ki/be kapcsolást nem, tehát nem tudom eltűntetni pl. a feliratot. Csak azt tudom választani, hogy magyar vagy angol nyelven jelenítse meg. Rosszul csinálok valamit, vagy nincs is erre beállítási lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akinek gondja van a telefonos android app stream minőségével, legyen kedves írjon nekik az ugyfelszolgalat@hbogo.hu címre levelet.
Én a gyenge felbontás miatt levelezek velük.Folyamatosan hárítanak mondvacsinált indokokkal ,ping , net ,wifi stb... -re hivatkoznak. Pedig ugyanazon a telefonon chromeban ,asztali webhelyként sokkan magasabb a stream minősége és sima , akadásmentes a lejátszás. De hiába írom nekik :-(
Szóval ha több ember panaszkodna , talán történne valami előrelépés!
-
B3T3G
újonc
Sziasztok,
Kb november óta vagyok előfizető az HBO GO-ra, eddig semmi gondom nem volt vele, de az utóbbi pár hétben, mobilnettel élvezhetelen a letjátszás. Akodozik, rossz a minőség. Tapasztalt vki mostanában hasonló dolgot, van van erre vmi megoldás esetleg?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Laptop wifi, gsm, modem, bluetooth bővítő kártyák 2.000ft/db amíg a készlet tart, mind tesztelt!Fajt
- All In One PC Lenovo Thinkcentre Gyors működés gyári állapot!
- Eladó Lenovo TB8504x
- Apple Watch SE (Gen 2) 44mm GPS 100% Garanciás Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Sony Ps2 Fat softmod - 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest