Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Másnál sem listázza az Androidos app az utoljára kínálatban kategóriát? Elkezdtem a próba hónapot amúgy, nekem eddig nincs gondom, az Őserdő hősét kezdtem el éjjel de belealudtam. Telefonon korrekt a képminőség, bár lehetne élesebb, szerintem nem zavaró. Majd tévén meglátjuk milyen, lehet ma beröccentek valamit róla.
-
xviktorx
tag
Számomra minden apple termék túl van arazva, de hangsúlyozom azt hogy számomra, továbbá az én igényeimet nem is tudják kielégíteni, mert nekem alap a dual simes telefon.Nekem szerintem nem 4k-s van, tavaj kaptam a telenortol előfizu mellé.Csak my telenor tv-re, hbo go-ra, youtubra illetve asfalt jatekra hasznalom.Kevés a hasznos app szamomra, bar androidos tv-re is keves a normalis app.A taviranyitoja teljesen jo, sokat bir.A my telenor tv app szokott kifagyni nekem néha, de igazabol semmi bajom nincs vele.
-
LouiS22
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Csendben jegyzem meg, hogy a Netflix 4K is igencsak esetleges és olyan hűdenagy különbség nincs is.
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
Semmi baja. Bár tényleg nem egy csúcsminőség de abszolút nézhető.
Szerintem nálad valamiért nem áll át a stream a legmagasabb minőségre. -
xviktorx
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Apple tv-n, telenoros hipernet home l elofizut hasznalva, nagyon szep kep es sosem akadozott stream.
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
Melyik volt az, ami VHS szintű? Ránéznék kíváncsiságból, mert nekem 100-as DSL -el a cc2 vígan játsza a filmeket (nem VHS-ben). Mellette még ketten nyugodtan neteznek + megy az iptv is közben.
Szerintem a kodi lesz a gyenge láncszem.
-
headhunter
addikt
...Szerintem a hónapban fel is mondom az előfizut...
2017.01-től volt 1.490Ft-ért HBO GO-m Fiber Power mellé 2017.07-ig, akkor lemondtam.
Minőséggel (felbontással) én sem voltam megelégedve.
2017.11-18-tól kipróbáltam az 1 hó ingyenes verziót, amely már 1.990Ft/hó lenne, 2017.12.16-án "előfizetés" megszüntetve, törölve.KODI 18 alatt, 1280x720-as felbontást írt ki, de ott is volt több olyan sorozat rész, amely minősége a VHS korszakot idézte, nem volt elég neki a 500Mbit, többször akadozott a lejátszás.

2018-ban a minimum elvárás az 1080p felbontás vagy mint a netflix-nél, 4K is legyen elérhető.
HBO GO max. 720p-je nem éri meg az 1990Ft/hó összeget! -
KIZS
aktív tag
Igazad volt. Bekapcsoltam a QOS-t a routeren (közben egy frissítés is lejött hozzá) és megjött a 720p.
Fura, mert direkt ezért kapcsoltam ki a QOS-t, hogy ne korlátozzon le nekem semmit. Nem túl nagy az internet forgalom itthon, egyszerre általában csak egy eszköz megy ki (amin éppen videót nézek). Ezért gondoltam, hogy kár ez a QOS nekem.
De úgy néz ki tévedtem.A 720p-s stream átlagos sávszélessége a router szerint egyébként 355.68 KB/s.
-
JKalo
tag
Sziasztok,
ps3 alatt valahogy el lehet indítani az hbo go -t?Mert az appot a store -ból letöltöttem, de sony entret. network konto kell hozzá, és itt el is akad.
Ha meg böngészőben szeretném megnyitni, ott a (80710b36) hibaüzit kapom... -
azbest
félisten
Ez mondjuk inkább lokális probléma lehet. Vagy a szolgáltatódnál van probléma vagy valamelyik eszközöd kavar be valami forgalom optimalizálás kapcsán.
Egyébként más szolgáltatónál - mindi go - és in tapasztalok problémákat, még utána is mentem, a traceroute alapján a telekom netszolgáltatóm és a mindigtv streamet szolgáltató cég közt közvetlen kapcsolat van, ami valamiért lerántja a sávszélességet az 1MB feletti adatcsomagokra. Még részletes hibajelentést is írtam, de annyi válasz volt, hogy a technikus nem tudta reprodukálni. Azóta más panaszkodóról is kiderült fórumon, hogy telekomos netet használ. Ez van, senkiháziak kezében a popszakma

-
KIZS
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Nekem mindig 396x224, pedig van sávszélesség bőven (kb. 100 Mbit). RPI2, Kodi 18-cal.
Ez kb. egy jó VHS minősége. A ma megszokott minőségtől egy galaxis választja el.Szoktam Androidon is HBO-t nézni, alkalmazásból, TV-re átlőve. A minőség itt is a borzalmas és "20 éve még jónak számított" között ingadozik. Nagyon ritán éri el a TV adás minőségét.
Az internet egyébként 250 Mbit és a wifi is stabilan 100 Mbit felett megy.Szerintem a hónapban fel is mondom az előfizut. Eredetileg az volt a terv, hogy majd a tv saját applikációján keresztül nézem, de az dirket hbo-s előfizetéssel nem működik (LG).
-
LouiS22
veterán
válasz
üzenetére
Akkor így kérdezem: ez az HBO által hbo-s mailcímről küldött hivatalos válasz? Egyébként ha azt írták, hogy maximum FHD, akkor ügyesen csúsztattak, hiszen ahogy te is írod, LEHET az is. Amit én látok, az 720p max. Mondjuk valahol érthető is, ez stream és ne várjuk tőle a BR bitrátákat - nem egy kategória

-
LSL1337
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Kodi alatt működik a magyar HBO GO direkt előfizetéssel is?
gondolom van rá valami félhivatalos hegesztett plug-inköszi!. úgy is van elfekvőben egy Pi2-m, arra feldobok egy Kodi-t és lehet kipróbálom.
-
LSL1337
őstag
a webrip nem encodeolt screen capture, LOL

nem itt tart a világ azért.
pár csoportnak megvan a kis rése, és direktbe tudják letölteni az egész streamet, reencode nélkül
1:1 ugyan azt kapod. amazon, NF, HBO is, bár a cuccok nagyrésze fent van máshol, ezért nincsenek nagyon rászorulva arra, hogy GOról rippeljenek. -
azbest
félisten
-
törölt tag
Egyik sem írja ki a felbontást, csak a hbo ezt kommunikálja, ennyi.
Persze nem a BD rip a minőség(nem is értem miért nem, mert aká az is lehetne),de cserébe nagyon kényelmes. Tv be és gyakorlatilag az ember 2 gombnyomással nézheti a tartalmat.
Már ha van tartalom ,ami érdekel.Én úgy vagyok vele, hogy jelenleg kb. 2 évre el vagyok látva néznivalóval és ha a pc , letöltés és egyéb nyűgök kimaradnak az egészből, már elégedett vagyok.
-
LSL1337
őstag
válasz
üzenetére
melyik kliens írja ki a felbontást?
Én régebben még egy Samsung (Nem Tizen-es) TV-n toltam pár hónapig HBO GO HU-t.
Ott nem írta ki a felbontást, de voltak csíkok (talán 5-6?)
1000-es digim van, kábellel volt TV-re kötve, és így sem tudta sose a max csíkot, általában 1-2 hiányzott.
ránézésre átlagos 720p-nek tűnt, a kereskedelmi kábel TV-k szintjét kb megütötte, passable2 éve a GoT webrip-ek HBO GO-ról voltak, azok 1080p-k voltak, de az 5Mbit-et is BŐVEN alulról karcolták, és meg is látszott a minőségen
Tavaly már voltak Amazon-os RIP-ek, és hát ÉG és FÖLD volt a különbség. kb HDTV vs bluray szintűnem mintha kábel TV-n olyan hűdenagy minőséget képviselnének, bár ott lehet az infrastruktúrára és a technológiára fogni. web-en nemnagyon. na mind1, my 2cents
-
KubanitoS
veterán
Fentebb leírták a lényeget, annyival egészíteném ki, hogy csak wifiről kaphatja a netet a Chromecast, sajnos lespórolták róla a hálózati bemenetet. Ha gyenge a wifi jeled, a lejátszás is szaggathat, vagy a minőség lemegy 480p-re a folyamatos lejátszás érdekében.
Amúgy nagyon jó cucc, rá lehet tenni az androidos eszközöd képét is a tévédre, illetve egyre több program támogatja a Chromecast megosztást (elvégre egy Google termékről van szó), ezt a kis "kivetítős ikon" megjelenése jelzi. Azt megnyomva megy is a kép a tévére.
Nálam nincs vele gond az HBO GO-val egyébként, folyamatos, szép a kép.
-
LSL1337
őstag
telon elindítod HBO-t, megnyomod hogy chromecast-re tolja, és azon lejátsza
telefon csak elindításhoz, kereséshez, tekeréshez stb kell
kb mintha a telod lenne a chromecast távirányítója
CEC-s TV-vel pause működik a TV kapcsolóról, azon kívül sok mindent nem tud CECn irányítani a chromecast.mindezt tudja 10-12k-ért.
a bonus feature, hogy bekapcsolja a TV-det, és arra az input-ra vált.
szerintem youtube-hoz elengedhetetlen, bár az utóbbi 2-3-évben már a smart TV appok is egész korrektek. -
-
Alex91
félisten
Apple TV-n eleg jo. Mondjuk az eszkoz ara is olyan...
-
Exian
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Támogatom
Én is így oldottam meg végül. Nekem Android Box-om van, de azzal eléggé pocsék a képminőség. Úgyhogy PC-t kötöttem HDMI-vel a TV-re, azzal a legjobb a minőség én úgy vettem észre, bár a többi lehetőséget nem ismerem (Apple TV, Chromecast, TV-k saját appjával, stb). -
LSL1337
őstag
az, hogy a direkt előfizetéssel nem ad kódot, ami LG TV-vel megy
nem te vagy az első aki ebbe belefutott
vegyél chromecast-et -
KubanitoS
veterán
Amúgy abszolút nem olyan vészes ez a szolgáltatós előfizetés sem. Nekünk Telekom van, 3000 forintba kerül az előfizetés (amiből az első kettő, vagy három havidíj alapból el van engedve, ha egy évre, hűségidővel fizetsz elő) és ezért cserébe az HBO GO-n kívül kapunk három HBO csatornát is: HBO1, HBO2, HBO3.
HBO GO-t főleg én használom, szüleim viszont bármilyen számukra szimpatikus filmet egy gombnyomással fel tudnak venni az iptv rendszeren keresztül az HBO csatornákról, hogy aztán reklámmentesen megnézhessék azt amikor nekik tetszik.
-
atus72
őstag
Sziasztok,
LG TV-nj pin kódót kér az HBO GO, csak fogalmam sincs hogy azt hol keressem.
Google nem segített eddig, ötlet?
köszi -
drstupid
tag
Sziasztok! idei lg tvmen az elmúlt időben a hbogo app mindig bufferel és a film elejére ugrik. ez másnál is tapasztalható?
-
icepeti
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
nincs mar regi, a regi eltunt egyszercsak azota csak azt az egyet ami van azt raktam mar ujra 10x nem segitett
-
icepeti
tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Mar csak 1 app van a storeban, sokszor ujraraktam mar, 0 valtozas

-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Nekem is Samsung TV-m van, és program frissítésnél csinálta ezt a bejelentkező hülyeséget.
Próbáljátok meg hogy leszeditek mindkét HBO go appot a TV-ről és a legújabbat feltenni.
A régi a szürke az új fekete hátterű (ha jól emlékszem).
Mert azt vettem észre hogy hiába az új appra kattintottam a régit indította el. ami mindig kérte a belépési adatokat, majd kiírta hogy ez a program már nem támogatott.
Hátha Nektek is megoldja. -
icepeti
tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Udv,
Itt is ugyanez a szitu irtam nekik annyit irtak hogy tobb platformon is szar es dolgoznak rajta...
nagyon idegesito.
-
Exian
addikt
Kodi.
Fel tudod telepíteni telefonra is, ki tudod próbálni. Nekem ez fut az Android TV Boxomom, ezzel mozizunk projektorral. Le tudja játszani a hálózat többi gépén tárolt filmeket, illetve netes tartalmakat.
Van hozzá plugin, amivel megy a HBO GO is. Csak sajnos az én Kodi verziómra (v16) elvileg nem megy fel, viszont a legújabb Kodi meg nem kompatibilis a Boxommal. Zsákutca. Sakk-matt. De mindegy, nekem most már stabilan jól megy a HBO GO alkalmazás, úgyhogy nem izgat annyira.
-
Az imént próbáltam bejelentkezni direkt loginnal (nincs semmilyen TV előfizetésem), és elhajt, illetve a belépés menüben szolgáltatóválasztást kér. Tegnap még ment jól. Elő szokott ez fordulni máskor is, vagy mi a helyzet ilyenkor? 4-5 napja fut a trial időszak nálam.
szerk.: megoldódott, valószínűleg csak elcsesztek valamit éppen, pár perccel később egy refresh után megjelent a szolgáltatófüggetlenes login opció.
-
cigam
titán
Chromecast-ból jó a 3k-s kínai másolat, vagy mindenképpen eredeti kell?
-
törölt tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Nekem csak kb. heti 1x csinálja. Elenben minden 3. lejátszás 5.1 hibára fut és vagy ki tudok lépni, vagy szétfagy a tv mint a win95 :-).
Szerintem sürgetni kell őket emailben vagy telefonon. Ha sok a hiba talán hamarabb javítják.
Én azért is vettem a chromecast-ot ,mert 18. levél válltásunkból sem derült ki ,hogy van-e már használható app. és az mikor lesz kiadva! -
maddionmax
senior tag
Mások is vannak, akik továbbra is szívnak az HBO GO appal Samsung TV-n?
Állandóan aktiválni akar, de a legjobb, hogy ugyanazt az eszközt így simán 6-8 alkalommal hozzáadja a fiókhoz...ellenben újraindítás után újra aktiválást kér.Megoldásokat is örömmel fogadnék...
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
lehet hulyeseget kerdezek. de egy felhasznalo nevvel, hanyan hasznalhatjuk a szolgaltatast? letiltanak? ha egyszerre tobben hasznaljuk?
mondjuk ha weben keresztul lepunk be.
elore is koszonom a valaszokat! -
-
törölt tag
Végre megjött a cc2.
Teljesen jól működik.
Viszont a full fehér feliratozással nem vagyok kibékülve! Sokszor zavaró,olvashatatlan a fehér jeleneteknél.
Más is jelezte már nekik a hibát? -
Exian
addikt
válasz
üzenetére
Igen webes felületen. Én Chrome-mal szoktam. Próbáltam az előbb Edge-dzsel is, azzal is tökéletesen, akadásmentesen megy a lejátszás, pedig ebben a laptopban csak egy gyenge 2 magos CPU van, kevés rammal. Viszont van rajta HDMI, úgyhogy amikor mozizunk projektorral kivetítve, olyankor ezzel szoktam, mert sokkal jobb a minősége, mint a projektorra kötött Android Box-szal. És azért 110"-on már nem mindegy ugye a minőség
Amikor csak a 32"-os TV-n nézünk valamit, olyankor elég az Android Box minősége is. -
Exian
addikt
válasz
tizedes7
üzenetére
Pl. ahogyan én: 10e Ft-ért vettem egy Android Box-ot. A másik lehetőség, amit szintén szoktam használni, hogy HDMI kimenetes laptopot kötök a TV-re. Azzal sokkal jobb a minőség, mint az Android Box-szal, azzal sajnos picit "szálkásak", pixelesek az élek. Nem tudom miért. Illetve, ahogy írtuk korábban, mivel az Android Box nem támogatott hivatalosan a HBO GO-nál, ezért a használata sem zökkenőmentes, kezdve már a bejelentkezéssel. Laptopon viszont hibátlan és azzal a minőség is tökéletes, legalábbis nálam. Nagyon szép azzal a kép.
-
tizedes7
csendes tag
Üdv sony tvre hogy.tudnám megoldani GO-t ?telefon tükrözéssel nagyon rossz a.kép
-
cigam
titán
Köszi mindenkinek!
Jelenleg laptopon nézem. Buta tv-re melyik a legjobb(stabil) megoldás? Chromecast? Androidos-os mediaplayer? LibreElec pluginről is olvastam, de nálam csak 17.x-es fut raspberry-n.
-
Kozs
tag
Sziasztok
Külföldön élek, édesanyámék Telenoros HBO GO előfizetését szeretném nézni PS 4-en keresztül. Beléptem, regisztráltam az eszközt, a konzolon elindul az alkalmazás, látom a tartalmat, de lejátszáskor "Kapcsolódási hiba, kérlek próbáld újra! (6.1)" üzenettel kidob. A PS 4-en próbáltam magyar, és angol account alól is futtatni az alkalmazást. Ez orvosolható valahogy, vagy felejtsem el külföldről?
Köszönöm

-
-
-
Donee
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy Playstation 3-on lehet-e nézni az HBO GO-t? Ha igen, mit kellene hozzá letöltenem, beállítanom a PS3-on?

UPC-nél eddig is van aktív HBO előfizetésem.
-
cigam
titán
Beregisztráltam az ingyenes hónapra, és elkezdtem nézni a Templomosok sorozatot. A 4. részig minden rendben volt, de a 5. és 6. részről hiányzik a play gomb. Ez azért van mert még az HBO műsorán nem ment le? Ezt jelezik valahol, vagy nekem kell kinyomozni?
-
Neil Watts
veterán
válasz
üzenetére
+1
Pont tegnap talalkoztam a jelenseggel:
Meg a regi app volt telepitve, frissult a smart hub, eltunt az app, mondom wtf, csak nem kihuztak a "tamogatasi listarol" a keszuleket?
Kiderult hogy nem, csak mi is megkaptuk a nagyobb Samukra instant elerheto (tizeneseken mar biztos az uj van) verziot.Ugyhogy most orules van reszemrol, mert rengeteg a legalisan elerheto kontent (Netflix-szel kiegeszitve meg foleg), nem kell egyeb modszerekhez folyamodnom.

Es a minosege is egesz turheto.

Udv. core2
-
Alf25
tag
Upc Magyarorszagnál can upc go előfizetésem, telefonnon, pc-n működik, de amikor a samsung tv applikaciot felraktam akkor keri, hogy hbgo.com/activate oldalon irjam be a kódot... Ez viszont nem működik. Ötlet hogyan lehet aktivalni?
-
zharkanyi
tag
válasz
internetezoo
üzenetére
Már az eleve magyar részekre?
Mert a többinek HBO Go-n ott van a felirata, csak be kell kapcsolni. -
internetezoo
senior tag
Ultra 2017 film magyar feliratot tud vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. En tele vagyok Apple cuccal, imho nincsennek tularazva, sokszor mas ligaban jatszanak. Bar mostanaban eleg sok bosszanto hibat vetenek.

Amikor csak a 32"-os TV-n nézünk valamit, olyankor elég az Android Box minősége is.
l.skywalker