-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lj23
csendes tag
válasz
tibbike01 #91693 üzenetére
Köszi! Ezt nem vettem észre. Most kezdődhet az őrlődés, hogy hasonló áron legyen-e inkább egy tekerős/wifis Steambake 600, vagy ez.
Azért vagyunk meglőve a sütővel, mert a mikrónk adott (Whirlpool AMW 730NB). Ez viszont fekete üvegfelületű, és szerintem a matt fekete sütő bután mutatna alatta. Jelenleg a hozzá passzoló Whirlpool sütővel használjuk (AKZM 8480NB), de ezt nem visszük magunkkal, és újra sem venném. Persze szép így együtt, de a tekerőgombja már 4 év után eléggé szétment a hőtől. Működik, csak akad. Nem mellesleg mozog vele az egész panel. Egyszerűen rossz konstrukció, nem bírja a kiáramló hőt. Ráadásul ezen az áron már vannak funkcionalitásban is jobb sütők a piacon. Viszont kiesik kb. az összes Bosch és Samsung, mert mind matt.
-
Lj23
csendes tag
válasz
atirag #91699 üzenetére
Köszi!
A 250-es határ nem volt a fejemben a garancia miatt. Jogos, pont ezen agyaltam, hogy ha egyben megveszem a főzőlapot, elszívót és mosogatógépet az MM-ben, akkor összességében csak 3000 Ft-tal drágább, mint a Preciznél, viszont jogos, hogy utóbbinál pont a mosogatógép a drágább, a másik kettő olcsóbb, így a gari miatt jobban járok.
Viszont most a mosogatógéppel meg vagyok lőve, mert alulra is akartunk LED csíkot a lábazathoz, viszont ezt szerintem nem fogjuk tudni úgy elhelyezni, hogy a profil ne legyen útban a lenyíló ajtónak.
-
Lj23
csendes tag
Sziasztok!
Új konyhát tervezünk. A következő gépeket néztük ki a hozzászólások alapján:
Főzőlap és páraelszívó: Electrolux EIS62453 és Electrolux LFG716X. Elsősorban a hob2hood funkció miatt. Képben volt a Bosch PVQ631HCE is, de ott hob-hood nem elérhető a beépített elszívókhoz, mi pedig ilyet szeretnénk. De bármilyen ellenvéleményt meghallgatok itt is.
Mosogatógép Bosch SMV6ECX10E. Kérdés azokhoz, akik használják: be lehetett úgy építeni, hogy a frontja egy síkban legyen alul a többi fronttal? Az asztalos szerint sok Bosch gép annyira alacsonyan nyílik, hogy egyszerűen beleütközik a frontja lábazati takarásba. Nyilván felcsúszó frontos gépeknél ez nem probléma, de ha jól láttam ez a gép nem ilyen, hanem fix a frontja.
Sütő Electrolux LOE8H31Z. Jelentős kedvezménnyel lehet most megvenni, ezen az áron funkciókban verhetetlennek tűnik. Gondolom nem egy mai gép, ezért lehet ennyire akciós. Bárki találkozott már vele esetleg?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest