Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lj23

csendes tag

válasz tibbike01 #91693 üzenetére

Köszi! Ezt nem vettem észre. Most kezdődhet az őrlődés, hogy hasonló áron legyen-e inkább egy tekerős/wifis Steambake 600, vagy ez. :)

Azért vagyunk meglőve a sütővel, mert a mikrónk adott (Whirlpool AMW 730NB). Ez viszont fekete üvegfelületű, és szerintem a matt fekete sütő bután mutatna alatta. Jelenleg a hozzá passzoló Whirlpool sütővel használjuk (AKZM 8480NB), de ezt nem visszük magunkkal, és újra sem venném. Persze szép így együtt, de a tekerőgombja már 4 év után eléggé szétment a hőtől. Működik, csak akad. Nem mellesleg mozog vele az egész panel. Egyszerűen rossz konstrukció, nem bírja a kiáramló hőt. Ráadásul ezen az áron már vannak funkcionalitásban is jobb sütők a piacon. Viszont kiesik kb. az összes Bosch és Samsung, mert mind matt.

• Lj23

csendes tag

válasz atirag #91699 üzenetére

Köszi! :R A 250-es határ nem volt a fejemben a garancia miatt. Jogos, pont ezen agyaltam, hogy ha egyben megveszem a főzőlapot, elszívót és mosogatógépet az MM-ben, akkor összességében csak 3000 Ft-tal drágább, mint a Preciznél, viszont jogos, hogy utóbbinál pont a mosogatógép a drágább, a másik kettő olcsóbb, így a gari miatt jobban járok.

Viszont most a mosogatógéppel meg vagyok lőve, mert alulra is akartunk LED csíkot a lábazathoz, viszont ezt szerintem nem fogjuk tudni úgy elhelyezni, hogy a profil ne legyen útban a lenyíló ajtónak.

• Lj23

csendes tag

Sziasztok!

Új konyhát tervezünk. A következő gépeket néztük ki a hozzászólások alapján:

Főzőlap és páraelszívó: Electrolux EIS62453 és Electrolux LFG716X. Elsősorban a hob2hood funkció miatt. Képben volt a Bosch PVQ631HCE is, de ott hob-hood nem elérhető a beépített elszívókhoz, mi pedig ilyet szeretnénk. De bármilyen ellenvéleményt meghallgatok itt is.

Mosogatógép Bosch SMV6ECX10E. Kérdés azokhoz, akik használják: be lehetett úgy építeni, hogy a frontja egy síkban legyen alul a többi fronttal? Az asztalos szerint sok Bosch gép annyira alacsonyan nyílik, hogy egyszerűen beleütközik a frontja lábazati takarásba. Nyilván felcsúszó frontos gépeknél ez nem probléma, de ha jól láttam ez a gép nem ilyen, hanem fix a frontja.

Sütő Electrolux LOE8H31Z. Jelentős kedvezménnyel lehet most megvenni, ezen az áron funkciókban verhetetlennek tűnik. Gondolom nem egy mai gép, ezért lehet ennyire akciós. Bárki találkozott már vele esetleg?

Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák