- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
Ja értem, akkor nem volt probléma.
Persze, mi is mindenképpen ilyet szeretnénk.Most egy beépített van, azt gondoltuk annál kisebb a kétajtós side by side sem lesz, de mégis kisebb pár centivel, meg a fene se fog a hűtő részben a legaljára hajolgatni
Úgyhogy mindenképpen négy ajtós változatot keresünk.
A Tied tuti nagyon jó, de nem biztos hogy nekem ér plussz 200-250-et az, hogy minőségibb belül. Mondjuk látom nálad a sör kapott főszerepet
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
300-350 000 Ft körül van értelmes side by side 4 ajtós hűtő?
Minimum 350l hűtőtér kell de ezen kívül sok elvárás nincs, minél hosszabb gyári garancia még esetleg.
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Készülök venni háztartási gépeket, most épp a sütőn agyalok.
Mit gondoltok a Candy-ről?
5 év gari van most rá és ez elég sokat nyom a latba nálam.Ezt vagy ehhez hasonló sütőt néztem ki, de a teljesitmény kicsit szúrja a szemem. Amiket láttam más márkáknál, azok 3000-3500W körüli teljesitményt irtak, viszont a Candy több modelljénél is "csak" 2100W-ot látok, ráadásul ezek még nagyobbak is (78L), mint amiket előtte néztem 70L körül.
Szóval szerintetek ez probléma, vagy esetleg más adatot adnak ők meg, mint a többi gyártó?
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
erről az akkus porszivóról mi a vélemény? Használható kategória, vagy érdemes mást\drágábbat venni?
-
Termi16
őstag
válasz
Morris #34740 üzenetére
Persze, igazából csak arra voltam kiváncsi, hogy van-e valami óriási hátránya a kombi gépeknek.
Nyilván én jobban örülök, ha majd több hely lesz a fürdőben vagy háztartási helyiségben, ahol lesz(nek), és nem vennék két gépet, ha nem muszáj, még akkor sem, ha a hely engedi.
De mivel nincs ezekkel tapasztalatom, ezért ha valaki azt mondja, hogy ezek semmire se jók, akkor tényleg veszek két külön gépet és csókolom!
-
Termi16
őstag
válasz
peppe79 #34733 üzenetére
Erre van a fórum
És nem, nem ez a legnagyobb bajom, de attól még egy olyan dolog, amit meg tudok kérdezni.
Amúgy ha elolvasod még egyszer, akkor pont nem azt irtam, hogy ez a bajDe köszi az "épitő" hozzászólást.
Többieknek köszönöm a válaszokat, gondolkozunk még egy kicsit, bár a páromnak nagyon megtetszett a linkelt Samsung.
-
Termi16
őstag
válasz
Csabroncka #34728 üzenetére
Igazából örülhetek, hogy találtam albérletet fél évre, határozott időre, a melóhelytől 2 percre, szuper házban, nem túl drágán. Szóval nem nagyon vagyok alkudozó pozicióban.
Tegnap felhivtam a tulajt, hogy mit gondol, először azt mondta, jó ötelet, vegyek valami olcsót, de nem akarta teljes áron beszámolni a költségekbe mondtam, hogy oké veszek 70-ért, számolja be 50-be, de még az se nagyon tetszett neki. Aztán meg kitalálta, hogy neki oda nem is kell annyira mosógép, ha új lakó jön lehet ő is hoz majd, ha meg nem, akkor majd vesz egyet ha muszáj.
-
Termi16
őstag
A pakolás nem macera, van sok bútorom, amit viszek az albérletbe és onnan meg a saját házba, szóval mindkétszer lesz teherautó, egy plussz mosógép nem oszt nem szoroz itt.
Illetve a fürdő egész nagy, 6nm körüli, szóval befér egy nagyobb gép is, ez sem probléma.
Az eladással meg nem biztos, hogy akarnék utána még vesződni.
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Meghalt a mosógépünk, újat szeretnék venni helyette.
A történet kicsit kacifántos, mert most költözünk 6-8 hónapra albérletbe, utána pedig a saját házunkba, ha felépült.Az albérletben csak 1 fürdő van és csak 1 gépnek van hely, igy felmerült, hogy mosó-száritó gépet vennénk.
Kérdés, hogy ez mennyire éri meg, mennyire jó döntés? Sok helyen olvastam, hogy jobb venni egy külön mosógépet és egy másik száritógépet, ami adott esetben a saját házunkban működhetne is, de itt most nem.
A következő lehetőségeben gondolkozom:
- Venni egy sima mosógépet 100-120 000 körül, amit majd később visszek tovább a saját házamba, és akkor veszek mellé egy száritógépet. Ennek hátránya, hogy addig nincs száritógép, és az albérlet nem túl nagy, nehéz lesz ott ruhát száritani.
- Venni egy kombi gépet max 200-ig. Ez ugye egyszerűbb lenne, de nem tudom, hogy ennyiért van-e megfelelő minőségű, és hogy mit veszitek azzal, hogy nem külön-külön veszem őket, hanem egyben van.
- Ja még egy lehetőség, venni egy extra olcsó mosógépet erre a fél évre, akár használtan, aztán otthagyni az albiban.
Melyik lenne a jobb döntés szerintetek?
Ami nagyon fontos, hogy lehetőleg halk legyen a gép.Ezt néztem ki elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Baby design smart sportbabakocsi
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged