- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Termi16 #62853 üzenetére
Én sem szívesen adtam érte 545000 forintot (sikerült a listaárnál olcsóbban megvenni), de valami eszméletlen jó érzés a használata.
A hőmérséklet ingadozása teljesen normális, két másik (Samsung és LG) hűtőszekrényt is mértem egy ideig, azok legalább ekkora, vagy még nagyobb eltéréseket mutattak. Az emberek döntő többsége nem monitorozza folyamatosan a hűtők belső hőmérsékletét, ezért fogalmuk sincs attól, mennyi az annyi.
Attól ijedtem meg, hogy a fagyasztóba helyezett érzékelő leolvasztáskor -10-et is mutatott. De csak a jégkocka tartóban. A középső és alsó rekeszekben, ha a cucc tetejére tettem, akkor -14-15 volt a legmagasabb érték, ha a fiókban középtájra a fagyasztott élelmiszerek közé, mint a utóbbi hónapokban, akkor -16-17. De csak pár percig, ahogy ezt eléri, pár perc után csökkenni kezd és beáll a kívánt mínusz 20. Ismétlem, ez csak a no frost funkció során fordul elő. Elkezdi, 20-25 perc alatt éri el a maximumot utána kajakra rákapcsolja a hűtést. Nyitogatástól, behelyezett élelmiszerektől függően 24-36 óránként megy ez végbe.
Kényelmesen elférnek a sörök, könnyű megtalálni azt, amire éppen gusztusom támad.
-
Voice24
őstag
válasz
Termi16 #34742 üzenetére
Már régebben is betettem ide, de ismét megmutatom, nálunk hogy néz ki a két gép egymáson. Mindkettő whirlpool, eddig szépen teszik a dolgukat, ilyenkor télen hihetetlen jó szolgálatot tesz a szárító. Korábban volt egy indesit mosó-szárító, és hát, valóban nem vált úgy be, mint a két külön gép.
Íme -
BB9360
aktív tag
válasz
Termi16 #34734 üzenetére
Bocsi, de ha van rá hely és pénz a két külön gépre, akkor NE gondolkozz egyben!!! A kinézet pedig legyen az utolsó szempont, főleg, ha nem szem előtt lesznek a gépek!
Egyszerűen nem jó megoldás a kombi. Nekünk volt, megoldott pár feladatot, akkor arra jó volt, de nem volt lehetőség másra. Ha lett volna, eszembe sem jutott volna! -
peppe79
senior tag
válasz
Termi16 #34724 üzenetére
Ez most komoly? Építkeztek, és az a legnagyobb dilemmád, hogy a pár hónapra szóló albérletben nem tudod elhelyezni a szárítógépet???
Hát, nem tudom... 6 évvel ezelőtt mi is albérletbe kényszerültünk, amikor eladtuk a régi lakásunkat, és építkeztünk. De akkor egész más dolgokon aggódtunk, nem azon, hogy van-e épp hely kiteregetni a ruhákat.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Termi16 #34724 üzenetére
A mosógép szeret elromlani, a szárítógép meg eleve kényes szerkezet, legalábbis a kondenzációs/hőszivattyús. Ha egybe van, elég kockázatos, ráadásul azt mondják, hogy nem szárít valami jól az ilyen egybe dolog, amit ugyan nem tudok megerősíteni, de logikus, hisz eléggé más kialakítás kell a két célnak.
LG DD, illetve amelyik ma kapható, száz alatt megvagy vele. Tényleg nagyon szépen, jól van szerelve, nekem magasan ez a legszimpatikusabb.
Ezt viszed magaddal, aztán veszel egy szárítógépet, ha aktuális. Ez a Beko szimpatikus, nem drága, öt év teljeskörű gar és hőszivattyús.
Samsung mosógépeknél olyan szánalmas hibákat említenek időnként, hogy nem hiszem el. Ettől nem mondom, hogy mind vacak, de én biztos nem vennék. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged