Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andris...

tag

válasz Gömbike #90691 üzenetére

Köszi, ezt megcsinálom majd. Csak sajnos ehhez elég komoly tervezés, logisztika kell, mert nagyon szűk és zsúfolt a spejz, ahol van. Gyakorlatilag körbe van építve, és már az elhelyezése is elég necces volt.

És a kérdések, valaki?

1. Mi "termelhet" ennyi vizet/folyadékot, ami az alól a műanyag panel alól szivárog?
    2. Le lehet-e olvasztani csak a mélyhűtő részt, hogy ezt a masszív jégtömböt eltüntethessem? Ahogy írtam, nem találtam ilyen gombot.
    3. Van-e bármi káros/negatív hatása a gép működésére, hogy megjelent ez a jég az alján? Nyilván azon kívül, hogy ha így hagynám, egy idő után elkezdené feszíteni a műanyag tárolót, ami alatt összegyűlt.

• Andris...

tag

Sziasztok. Van egy 8 éves alulfagyasztós Samsung hűtőgépem. Sosem volt vele semmi gond, most viszont észrevettem, hogy a fagyasztó 3 tárolója közül a legalsó beragadt. Nagy nehezen kihúztam, és egy masszív jégréteg van alatta, ami hátul a legvastagabb, de szinte az ajtóig tart. Sajnos nem tudom, hogy mióta gyűlik, mert a legalsó fakkot nagyon ritkán használom. Ha jól látom, a belső hátsó oldalon levő átlátszó műanyag panel alól szivárog. Eddig sehol nem láttam jeget, deresedést, bármit a mélyhűtőben (nem is szabadna neki, jegesedésmentes technológia).

Egyrészt abban szeretnék tanácsot, hogy mitől lehet ez, és hogy lehet megszüntetni. Másrészt pedig, hogy hogy tudom eltüntetni. Fent van egy kis kontrol panel, de nem látok olyan opciót, hogy a mélyhűtő részt kikapcsoljam. Igazából olyat sem, hogy az egészet kikapcsoljam. Csak a hűtővel együtt tudom leolvasztani, hogy egyszerűen kihúzom a csatlakozót?

Új hozzászólás Aktív témák