- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Sziasztok.
Meghalt a több mint 15 éves mosógépünk és szeretnék helyette egy újat venni, de sajnos nem vagyok jártas a témában, így a segítségeteket szeretném kérni. Szempontok és megjegyzések:
- Csak és kizárólag felültöltős jöhet szóba, mert egy 85 cm x 55 cm-es helyre kellene beférnie. Az 55-ös rész valójában sokkal nagyobb, de mivel vele szembe nem sokkal a mosdókagyló van, így itt húztam meg a határt.
- A mostani géppel nekem csak annyi bajom volt, hogy túl sok manuális kapcsolgatást igényelt. Először belőttem rajta milyen mosást szeretnék, az ha lejárt, akkor meg vissza kellett hozzá batyogni és beállítani öblítésre... Megvárni amíg lejár, kicentriz, leenged.... Ha lehet akkor ettől többet tudjon már. Teljes programok legyenek benne pl bekapcs, teker vagy nyom rajta egyet az ember és már mos, öblít, centriz. Utáltam mosni mert mindig rá kelett nézni hol jár.
- Jelenleg egy 5 kg-nyi ruhát elbíró gépem van. Nem emlékszem, hogy bármikor kevés lett volna.
- A mosószer adagolója sem volt valami jó, mert majd minden mosás után kínlódni kelett a tisztításával.
- Az ár amit rá tudok szánni az pedig olyan 80-90e HUF. Jelenleg úgy néz ki, hogy a Media Markt-ból lesz a rendelés, mert ők el is viszik a régi gépet. Ha esetleg tudtok még ilyen boltot, ahol kihozzák, beszerelik és viszik az előzőt, akkor azokat az ajánlásokat is szívesen fogadom. -
saelin
veterán
Rendeltem egy Electrolux EPF65BR PowerForce-ot. Az lenne a kérdésem, hogy milyen S-bag-et ajánlott bele venni? Meddig jó egy zsák és azt hol érdemes beszerezni? Gagyi kínai is jöhet vagy van valami hátránya az olyannak?
Pl ebben a csomagban én mindent tudnék hasznosítani?
[link] -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni most egy új porszívót a mostani zsákost lecserélni, mert porszívózás után olyan por szagot csinál hogy szellőztetni kell mindig. Hangos és még durván fűt is (ami télen egész jó).
Szóval nézegettem hogy mik lehetnek az utódok, de hamar belezavarodtam... Addig jutottam hogy nekem tartályos kell, mert olyanom nem volt még. Láttam van "vízszűrős" is, de az kicsit macera.
Amit tudni kell a lakásról:
- 35 négyzetméteres panellakás és nagyon tud porosodni. Van egy macskám is, annak a szőre hullik, úgy minimum 2x muszáj porszívózni a házban. Máskülönben szőr lesz mindenütt. És mivel van egy cica is, így az sem hátrány ha nem olyan hangos a gép, mert mostani samutól a csengőt nem lehet hallani...
Az összeg legyen 20-55 ezer forint. Ettől többet nem tudok szánni rá, mert nagy háztartásigép csere van nálunk ez évben. Úgyhogy jövök még ide.A válaszokat előre is köszönöm.
-
saelin
veterán
üdv!
tudtok ajánlani olyan mini hűtőt (fél méter magas +- , akár fagyasztós is), amit be lehet rakni a szobába? azért így kérdem, mert jó lenne ha nem búgna hangosan az éjszaka. az íróasztalom mellé tennem és főként nasit, szendvicset, italokat tárolnék benne. ha lenne fogyasztója, akkor még jobb, mert a mostaninak már többször is átléptük a kapacitását...
Szóval tömören:
- 50-90k hufot szánnék rá (olcsóbb előnyben)
- csendes működésű
- helytakarékos, kicsisemmi különleges elvárásom nincs szerintem, de a biztonság kedvéért azért megkérdeztelek titeket, mert a fórum lakói nem egyszer ajánlottak jó ár-érték arányban dolgokat!
-
saelin
veterán
Üdv.
Ha hűtőben kiégett a lámpa, hol tudok szerezni bele újat? Már minden ismerősömet körbe kérdeztem, de senki nem járt még így, őszintén, még én sem. Debrecen környékén kellene bolt, esetleg netes rendelés... már ha van ilyen. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Konteó topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest