- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Sziasztok!
Szeretnék az albérletben többet sütni-főzni (max 2 fő). Kollégám javaslatára találtam rá erre a Whirpool MCP 349 típusú gépre. [link]
Ahogy nézem, tud crisp funkció mellett légkeverést is. Szerintetek mennyire váltható ki egy ilyennel a sütő? (jelenleg gáz sütő van, és elég nehéz vele bánni)
Egyserűbb ételek elkészítésére használnám, rántott, sült húsok, köretek, pizzák, és itt nem csak fagyasztott ételekre gondolok. -
őstag
Szia!
Én nagyon sokáig Oral-B elektromos fogkefét használtam, már akkumulátort is cseréltem benne, mert megadta magát. Tavaly év végén viszont vettem egy új Philips szónikusat, és valami eszméletlen jó. Használat után sokkal tisztább az érzés mint a korábbi Oral-B esetén.
A pótfejeket illetően én nem mondanám hogy olcsóbb az Oral-B, annak is van húzósabb ára ha olyan fejet választasz, továbbá szerintem az könnyeben szétmegy, mivel forgó mozgást végez. Én nagyon szeretem a Philips gépet, és most 2-3 havonta (vagy amikor szól a gép) felpattintok rá egy új fejet, szerintem bőven belefér.
-
őstag
Szia, persze!
Most nem rég ezt a fejet vettem: HX9076/07 [link]
Ez pedig a fogkefe: Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 [link]De több típus van, különböző funkciókkal.
Továbbá itt a Philips oldalán él a "Philips30" kuponkód, ami 30% engedményt ad a nem akciós termékek árából. Lehet tudsz kihozni úgy gép+fej összeállítást, ami neked megfelelő árban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nézd végig az adatlapokat. Talán a 4300 csak Clean programot tud, 4500 esetén van White opció, és feljebb már fogíny ápolás is - gondolom másképp rezeg a feje, illetve ezekhez vannak külön speciális fejek is (amit én is linkeltem). De nyilván szabadon válogathatod a fejet az adott programhoz, csak másabb a sörte.
-
őstag
Sziasztok!
Kétszemélyes háztartásba szeretnénk venni forrólevegős sütőt.
Ahogy nézem, 3 opció van:
- Philips Airfryer
- Tefal Actifry
- Delonghi MultifryÁrban 50-60e környékét szánom rá maximum. Mi ajánlott típus? Mire érdemes figyelni? Vagy esetleg egy olcsóbb Aldi-s sajátmárkás típus is jó?
-
őstag
válasz peppe79 #53899 üzenetére
Gondolom a keverőlapát miatt, mivel ott a hasábborgonya sokkal szebben sül, nem kell rázogatni stb.
Húsok sütésénél ez a lapát, vagy épp a helye, mennyire zavaró? Pl csirkecomb, mirelit falatkák, esetleg nagyobb panírozott húsok. Meg gondolom itt a sütemények sütése eléggé ki van zárva a középső lyuk miatt.Esetleg van konkrét javasolt típus, mert ahogy nézem mindkét ajánlottból van sokféle.
Pl. Tefal FZ60030[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni szárítógép témában.
Elég kicsi a lakásunk, és unjuk már kerülgetni a ruhaszárítót.. mindig útban van, plusz nem is olyan jó ennyire párásítani a lakó térben. Azon gondolkodtunk, hogy a mosógép mellé beszereznénk egy szárítógépet az albérletbe. Sajnos sok hely nincsen neki, csak a fürdőbe férne be, és kevésbé mély kivitel kéne. Néztem a Beko ezen típusát. Beko DF 7412 PA [link]
Mit gondoltok, érdemes venni Beko-t? Ilyen kis méretben még Candy-t láttam, de annyira nem győzött meg.
Nincsen gond ezekkel a hőszivattyús gépekkel? Nem hangosak?
Köszi előre is bármilyen tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tea
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest