-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Sajnos szüksége van apámnak egy turmixgépre, szinte alig tud nyelni. Kérdésem az, hogy milyet érdemes venni? A keret 40-60 ezer forint. Zöldség, gyümölcs, illetve ha valamilyen mértékben húst is képes lenne nagyon apróra eldolgozni, az külön jó volna.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Astrasattila
tag
válasz
Csabroncka #29770 üzenetére
Köszönöm, írtam.
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Szárítógépet keresnék 100.000 Forint környékén. Napi 1x lenne használva átlagosan, csak télen. Illetve automata kávéfőzőt is szeretnék 80.000 Forint maximumig. Lenne valami ajánlásotok számomra?
Attila
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Egy robotgép vásárlása lenne a kitűzött cél. Mivel nincs benne tapasztalatom, ezért vaktában lövöldöztem csak, de így nem ruháznék be egy vásárlásba.
Elvárások:
- maximum 65.000 Forint, mint legfőbb elvárás. Találtam 180 ezerért olyat, hogy köszön nekem reggel, de nem engedhetem meg.
- forgótálas, lehetőleg rozsdamentes nemesacél tállal
- jó habverő képesség
- 2 kg lisztet gond nélkül dagasszon
- külföldi vásárlás is érdekelhet, csak nem tudom mi van akkor, ha szervizbe kell vinni vagy garanciaidőn belül hibásodik meg. Vissza kell küldeni oda ahol vettem, vagy mi ennek a pontos menete? -
Astrasattila
tag
Hát a falig betolás necces kérdés. Olyan 10, max 15 cm volt a faltól. Nem tudom, mennyire számít ez annak. A hűtőbe maga a hűtőképesség adta be a kulcsot, egyszerűen nem volt hajlandó hűteni. A mosógépbe meg beállt valamelyik csapágy. Pontosan nem tudom, mert nem laktam már otthon.
-
Astrasattila
tag
válasz
szijartg #5940 üzenetére
Zanussi-val nincs jó tapasztalatunk már. A régiek bitang készülékek voltak, de a mostaniak a nyomukba sem érnek. Szerintem! Se a hűtő, sem a mosógép nem bírta nálunk sokáig.
Persze lehet, hogy mi fogtunk ki rossz szériákat, mert ahogy írod, szüleidnek penge. Írta itt valaki a csomagolássérült dolgot. Az sem rossz megoldás, outlet árak jó árak és a garancia úgyanannyi, mint a szép dobozosnak.
-
Astrasattila
tag
válasz
Integra #5933 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod! Akkor 1 (de inkább 3
) pozitív tapasztalat már van. Amit én kinéztem a 6121 ~189 ezer a 6122 ~199 ezer. Találtam olyat, ahol 5 év garanciát lehet venni ~14 ezer pluszért. A feltételeket még nem tudom, hogy gyártóit adnak vagy csak a cég vállalja, mindenesetre annyit megérne az a pár plusz év biztonság.
-
Astrasattila
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Liebherr GT 6121 vagy 6122 fagyasztóládát. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jók ezek minőségileg, tartósságilag? Régebben MediaMarkt-ban dolgoztam, akkor még igen megbízható termékeket gyártottak, ezért gondolkodom most is ezekben. Persze azóta eltelt pár év, lehet, hogy "elszálltak", ezért inkább kérdezek. -
Astrasattila
tag
Köszönöm az ajánlásokat! A héten igyekszem megnézni a gépeket.
-
Astrasattila
tag
válasz
csemberlen #5525 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Korábban dolgoztam MediaMarkt nagygépen, rengeteg Bosch-t eladtam, megvoltak elégedve vele. Amiket én néztem, A+++. Boschba nem találtam ennyiért ilyet. Elég sokat mosunk. A+ és A+++ között rengeteg a különbség fogyasztásban?
-
Astrasattila
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy jelenleg, melyik mosógépgyártó megbízható? Behalt a gépünk, kellene új. Jelenleg ezeket szemeltem ki, de a minőséget nem tudom már. Régebben volt Whirlpool, 3 év alatt behalt, de most a gyártó honlapján látom, hogy adnak rá 4 év garit.
Whirlpool AWO/C 6340
Whirlpool AWO/C 6304
Whirlpool AWS 63213
Whirlpool AWE 98612 ZEN
Whirlpool WTLS 60912 ZEN
Gorenje W 6843 T/S
Fagor FET-5112
Electrolux EWS 1277 FDW
Whirlpool WTLS 60912 ZEN
Más is érdekelne, max 140 ezer Ft értékben, ha valakinek van tanácsa, tippje szívesen fogadom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged