-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagofett
tag
-
jagofett
tag
Sziasztok!
Beszerelték a konyhabútorom, és még a mikró hiányzik. Eredetileg beépítettet terveztem, de az irreális áruk miatt lemondtam róluk.
Sokan dicsértetek a Bauknecht MW 49 SL (35 000 Ft) mikrót, és nekem is szimpatikus. Annyi a kérdésem, hogy okoz-e gondot ha szekrényben helyezem el?
Méretek (sz x mag x mély) 56 x 38 x 58
A mikró külső méretei alapján befér ( 52 x 31 x 46), kérdés az hogy elég akkora rés, ami marad?Ha túl nagy, akkor tudtok hasonló tudásút ajánlani ami biztonsággal elfér?
-
jagofett
tag
válasz
jagofett #66829 üzenetére
Közben mosógépet kifogtam "akciósan" az emagon, ő lett a nyertes:
[BOSH WAN28263BY ]
Sütő, hűtő lenne a legfontosabb, abban tudtok valami tanácsot adni, melyik típust érdemes? Ezeket minél előbb meg szeretném rendelni, köszi ha tudtok segíteni -
jagofett
tag
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy berendezzem gépekkel a konyhám, és ebben kérek segítséget. Összeírtam több lehetőséget minden kategóriánál, de ha valami nagyon jó kimaradt volna, szóljatok!
Gáz főzőlap:
MATMÄSSIG (49 990 Ft)
SMÅKOKA (39 990 Ft)
Bosch PBP6B5B80H (47 000 Ft)
Electrolux KGS6424SX (48 000 Ft)
Van érdemi különbség az IKEA-sok között? Jobbak attól a Bosh/Elux?Sütő:
MATTRADITION (85 000 Ft)
MATÄLSKARE (85 000 Ft)
Electrolux EZB3400AOX (70 000 Ft)
Bosch HBF133BR0 (86 000 Ft)
Gorenje BO735E11B (78 000 Ft)
Gorenje BOS737E301B Essential (90 000 Ft)
A kérdés itt is hasonló, van tapasztalat az ikeasokkal? (Tudom elvileg Elux/Bosh gyárt nekik is..) de mégis itt mit érdemes? van értelme a felárnak?Mikró:
Bauknecht MW 49 SL (35 000 Ft)
Whirlpool MWP 253 SB (38 000 Ft)
LG MH6535GIS (39 000 Ft)
Ezeket beépített helyett akarom, a Bauknecht-et itt láttam ajánlva, de ha nem fér el esetleg, akkor mi javasolt helyette?Mosógép:
Bosch WAN 24263BY (109 000 Ft)
Bosch WAN 24062BY (115 000 Ft)
Bosch WAN28162BY (123 000 Ft)
Bosh WAU28T62BY (125 000 Ft)
1-2 személyre kell, szóval nem kell túl nagy, viszont ahogy kivettem Bosh volt legtöbbet ajánlva, főleg az 5 év + 10 év motor gari miatt. Melyik a legjobb (1-2 épp Black Friday akciós is)Hűtő:
itt kicsit meg vagyok lőve, szeretném ha minél halkabb lenne, kombinált (alul fagyasztó), 60 széles max, és 100-130k sávba férjen be.
Euronics BF-en van egy ilyen, ez jó ajánlott?
Samsung RB34T672DSA/EF 129 000Ft
Tudtok javasolni mást, ami halk? (tudom ez nem egyszerű kérdés)Köszönöm hogy elolvastad, és a segítséget
-
jagofett
tag
Sziasztok!
Most tervezem a konyhámat, és többek között mikrót is szeretnék venni. Első terv az volt, hogy magas szekrényben lesz ( [link] ) beépíthető mikró.
Most hogy a konkrét típus ki kéne válasszam, viszont azt látom, hogy a beépíthetők sokkal drágábbak mint a hagyományosak, és a belépő darabok még talán annyit se tudnak (pl crisp funkció).. Hagyományosból már láttam itt több ajánlást is, amik 30-40 körüli kategóriában tudják, de beépített meg 70től kezdődik... Valamit nem veszek észre, vagy tényleg ilyen drága a beépített?
Illetve, okozhat bármi problémát (esztétikán kívül) ha az adott szekrénybe szabadon álló mikró kerül?Lehet hülye kérdések, de beépített mikróval nem volt dolgom eddig, köszi ha válaszoltok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged