- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Szia!
Van topikja
itt talán hamarabb kapsz választ -
Taci
addikt
Ezt néztem ki:
GORENJE EC 6352 WPA elektromos tűzhely kerámia lappalEbből van WPA és XPA változat is. Előbbiben a W a fehérre utal (white), utóbbiban az X az Inox "színre", ha jól sejtem.
Van más különbség még vajon a kettő között?
Mert árban majd' 30e Ft a különbség. (És súlyban is van 2kg többet az Inoxban.)Ajánlott típus egyébként? Vagy nézzek más irányba is?
Köszi.
-
Szia!
Inverteres electroluxot használok lassan 5. éve, nagyon jó kis gép. A garanciát 5 évre meghosszabbítottam annó. Az electrolux oldalán 5 év kiterjesztett garanciával kaphatóak most gépek. Esetleg érdemes lenne rákérdezni, hogy ez biztosítós kiterjesztett garancia, vagy a gyártói garanciát terjsztik ki 5 évre. Az ára miatt említettem meg, mert biztosítós kiterjesztett garival azért olcsóbbak a gépek máshol.
-
-
Gömbike
senior tag
Itt nézelődj: [link]
Meg tudod nézni a gépekről a bemutató videókat is.
Ez nem a rohadós mosógépgyártó csoport. Itt nem a fedélben van a mosó szeradagoló, és ez miatt ennek a cégcsoportnak a gépei nem mállanak szét pár éves korukra.
Ráadásul van bennük time manager, amivel tetszés szerint tudod állítani a mosási időt.
Én személy szerint a saját tapasztalataim miatt a wiccpúl csoport gépeit csak azoknak ajánlom, akit meg akarok sz@vatni.
A wiccpúlhoz tartozik az indeSITT is.De ha szüleid ragaszkodnak a wh csoporthoz, nem tudsz mit tenni. Legfeljebb két év múlva újra tanácsért fordulsz a fórumhoz.
-
Taci
addikt
Még egy dolog eszembe jutott, ami szűkítheti a kört: csak konnektoros jó. Van még ilyen egyáltalán? Vagy mind ilyen? Fogalmam nincs... Mert azt tudom, hogy öcsémnek szenvednie kellett 5 (vagy mennyi) vezetékkel. Nekem viszont csak olyan jó, amit bedugok a konnektorba és kész.
@Teaway: köszönöm szépen! És jó a nickneved!
-
Möhe
addikt
Biztos garanciát veszel és nem biztosítást?
Euronicsban én mosógépre (Samsung) vettem,és hát ,lehet hogy a szervíz a hibás de nem voltam elégedett. 4 javítás után is (konkrétan dobcsere is volt) fennállt a hiba. A szervízes meg nem volt hajlandó ráírni a szervizlapra hogy hibás mert a hibát nem találta,de a ruhákat szaggatta továbbra is. Ugyanis külső jegyek nem utaltak a hiba forrására. Ameddig ugyanis javítható egy készülék addig bármibe is kerül nem adnak cseregépet,hiába lenne olcsóbb. -
peppe79
senior tag
Nagyapám azt mondta, hogy az olvasás nagy erény.
Manapság ez különösen igaz.
Szerinted melyik éri meg jobban?
1. Online márkabolt: az opcionális garancia 3 év, így összesen 5 év garid lesz. 169900 ft a gép + 22500 ft a későbbi 3x-i kiszállás díja. Ez összesen 192400 Ft. (az akciós 2+5 év garival 207400 lenne)2. Az Edigitalnál megkapod ugyanezt 152974 ft-ért, plusz vehetsz hozzá 3 év garit 21416 ft-ért. Ez összesen 174390 ft, ami 18 ezerrel kevesebb, mint az Onlinebolt ajánlata, plusz náluk nem kell évente felülvizsgáltatnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest