- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
korpicschess #58655 üzenetére
Olyan sokat nem is kell visszaolvasnod...
-
ribarszki
őstag
válasz
korpicschess #58655 üzenetére
Szia!
Szerintem ez a gép ennyiért nagyon jó vétel. Annyi kiegészítés, hogy először én is belelkesedtem, hogy valós félár, de azért utána olvasva ez a normál ára. Ez tulajdonképpen a 3100-ás gép, csak a 3110S-hez a gyár szerint jár egy turmix feltét, ami itt az emagnál elvileg mégsem jár. Legalábbis ezt sehol nem tüntetik fel. A gyári! adatlap is hibás, mert 10,5kg-nak mondja a gépet, de valójában 7,5kg mint a 3100-és verzió. 130k körül már az 1400w-os, XL Chef modellek mennek. De ez csak pontosítás miatt írom, ettől ez a gép ennyiért nagyon jó vételnek tűnik. Én is megrendeltem, de végül visszamondtam. -
st6969
őstag
válasz
korpicschess #58649 üzenetére
Pont ugyanilyen témában érdeklődtem a napokban/hetekben itt a fórumon (keress rá a nickemre, ha érdekel). De röviden az lett a vége, hogy ha tésztát akarok dagasztani, akkor 100k és afölött (KitchenAid gépek) kell keresgélni. De van, aki a 30ezres Silvercrest Lidl gépével is elvan, végül is van rá 3 év gari. A dagasztás baromira igénybe veszi a szerkezetet, ezért fém belső áttétel rendszer kell ahhoz, hogy az sokáig gép maradjon.
Mivel ez nekem 100k-t nem ér (a töredékét sem), így letettem róla. Na meg közben az is kiderült, hogy a gluténmentes kelt tészták nem annyira masszívak, így egy classic tálas mixer is megteszi (így azt vettem az Aldiban, pont volt, 10k-ért, 3 év garival)
Jó, hogy írtad ezt a Bosch-t, pont ezt a modellt néztem ki, hajlottam rá, hogy megveszem, de kár lett volna. -
Gömbike
senior tag
válasz
korpicschess #58645 üzenetére
Lecseréltem én balga az 1997-es kombinált sütőnket egy kombi Gorenjére.
Nagyon kár volt.
A Pelgrím a lányomnál dolgozik tovább hiba nélkül és sokkal jobb sütési végeredményt előállítva, mint a Gorenje.
-
BB9000
senior tag
válasz
korpicschess #58642 üzenetére
A Bosch kisgépek garanciális szervizelése Budapesten a Királyhágó tér 8-9 ben történik. Szerencsém volt több alkalommal is ott garis ügyet intézni. Udvariasak, de meg kell győzni őket, hogy a te ügyed garanciális probléma. Ha megpróbálnak lerázni, ne hagyd magad! Nekimehetsz az eMag vonalnak is, mert tőlük vetted, de a Királyhágó téren szerintem gyorsabban és szakszerűbben megjavítják vagy kicserélik a gépedet. Az én garis ügyintézéseimet nem írom most le, de pozitívan zárultak. Talán már írtam róluk korábban.
Nekem is van Mum 4 es gépem. Azt még nem kellett javíttatni, de nem egy strapabíró darab. Nyeklik, nyaklik az is. Látványosan szenved tésztagyúráskor. -
Gömbike
senior tag
válasz
vagy ez : [link]
-
pjen
félisten
válasz
Az Orczy háztartásigép alkatrész árúház a barátod.
-
Grande Ale
őstag
válasz
korpicschess #50836 üzenetére
Értem, bár hála istennek nem láttam még olyat. Remélem nem is fogok, nyilván jó minőségű, tesztelt befolyocsoveik vannak. A húsz év vizvedelmi garancia a teljes rendszere érvényes, beleértve a csövet is...
-
ribarszki
őstag
válasz
korpicschess #50822 üzenetére
Nekem az 1éves, teljesen új MM-ból vásárolt Miele mosógéphez nem járt Aquastop. Nem kihagyták, hanem ehhez a belépő típushoz nem adnak.
-
pjen
félisten
válasz
korpicschess #50825 üzenetére
Ami benne van a szerződésben az után fizet.Ha viz stoppos a mosó géped és ezt beírják,valószínűleg árentedményt kapsz.Ilyen például a villám hárító is,vagy a három zár az ajtón.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Viccelsz? Én telefonon kötöttem 10 perc alatt úgy, hogy még címünk se volt, minden bemondásra megy.
-
pjen
félisten
válasz
Mért ne kötnének,ha megnézed a szabadon álló műsógépeken nem igen van.A mosogató gépen pedig igen.Az én LG mosógépemen sincs,mégüs van biztosításom.
-
Ispy
nagyúr
válasz
korpicschess #50817 üzenetére
Nekem vizet kapott az aquastop, elzárta a vízet, így dec 24-én rohangálhattam csőért, vettem egy fapadot 1600-ért, ne akard azt az aquastopot.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
korpicschess #50564 üzenetére
Még akár jó is lehet így 4kg-val is. Gondolom kombi programnál szárítás előtt csak centriz is egy kicsit. Én sem ismerem sajnos ezeket közelről.
Anyám vett Candy-t, de az alapból valami hiba miatt vagy csak mosott vagy csak szárított, kézzel kellett áttenni a programot, aztán más hiba miatt a szerelő javította és mosás után már szárított is. Most csak annyi a gondja, hogy valami rozsdás folyadék folyik belőle, de az árukeresős visszajelzések alapján ez "normális" a Candy-knél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest