- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
válasz
maestro87 #85433 üzenetére
Van máshol is, itt 59ezer a Bauknecht MW 49/SL légkeverős, grilles mikrohullámú sütő
Vagy ha inverteres lenne, 11% kuponnal az MH6535GIS Van
23 vagy 25L grilles mikrohullámú sütő, Smart Inverter technológia, Easy Clean belső bevonat, 3 verzió, egyforma áron (47k)
Inverteres grilles van még a Panasonicnak is.[link] -
Gömbike
senior tag
válasz
maestro87 #85431 üzenetére
Évek óta használunk hőléges mikrót, pontosabban 14 éve vettük az elsőt ( Lg 8088 hlc). Azóta volt samu, most wiccpool hőléges van.
Igen, ki tud váltani egy airfryert, mert azt tudja, mint egy hőléges sütő.
De most már, hogy ketten maradtunk a Zasszonnyal, kevesebbet használjuk, pl. a bőrös malachús már ebben készül [link] , a péksütik ebben sülnek, stb. Azért, mert gyorsabb.
A keverőlapátos nem teljesen fogja hozni sem a hőléges mikró, sem az airfryer “ tudását. Egyszerűen más technológia.
szerk:
ez [link] komoly mikró magyar nyelvvel, kiírja, hogy mikor mit csinálj. Ez is viccpool, csak más névvel.
Ennél olcsóbban nem találni komoly hőlégest.
-
Piftuka
veterán
válasz
maestro87 #58125 üzenetére
Igazad van! Rákerestem a márkára, és kiderült, hogy van hazai képviseletük.
Náluk kb. kétszeres áron vásárolható meg ez a lámpa.
A "24 órás üzemidő egy töltéssel" viszont nagyon jól hangzik!
-
Piftuka
veterán
válasz
maestro87 #58111 üzenetére
Éppen ilyen jellegűre gondoltam.
Amennyiben ennek a fénye elegendő az olvasáshoz.
Az ágytámlára szeretném felcsíptetni, esti olvasáshoz. Gyakorlatilag ez volna az egyetlen funkciója.
Tudsz, tudtok magyar webáruházat, ahol ilyet lehet kapni ilyeneket?
(A "nagyoknál" csak csupa "ceruza" méretű, semmire nem jó változat, vagy 220 Volt-ról üzemeltethető, darabokat találtam.)
-
Gömbike
senior tag
válasz
maestro87 #58081 üzenetére
Nekem semmi bajom a nem rejtett szálas grill csővel. Pedig használom rendesen a mikrót. Hőléges Samsung. Kerámia belsővel.
Nagyon sok lehetőséged nincs, mivel a feltételeidnek minimális típus felel meg.
Engem nem zavar a nyomógomb, sőt az érintős nem kellene.
Az én sorrendem, de csak a mikróknál!:
1./ Wh.
2./ Samsung
3./ Lg
4./ Panasonic
Valamint nekem alapfeltétel, hogy hőléges legyen. Már csak ketten vagyunk a Zasszonnyal, nekünk sokszor kiváltja a sütőt. Sült krumpli, sült kolbász, fagyasztott péksüti sütés, sült csirke, stb. 2 főt bőven kiszolgál.
-
Voice24
őstag
válasz
maestro87 #49495 üzenetére
Nekünk nemrég a 2582-es volt, annak tuti van teteje, de még gariidőn belül tönkrement. Ahol vettük, nem volt már ez a típus készleten (Euronics), így más lett helyette. Amíg működött, szerettük.
Most [ilyen] van, ebbe is elég nagy szelet belefér, és viszonylag egyenletesen pirít. -
törölt tag
válasz
maestro87 #49482 üzenetére
Philips HD2581. Árban nincs elrugaszkodva, egyenletes, közepes erősségű pirítást végez. Talán amiben átlagfeletti, hogy vastag szelet kenyér is belefér, vékonyabbak nem szorulnak bele+kenyérvágásnal nem kell sebészpontosság. Kiolvasztás, tető, morzsatálca, zsemlepirítás alap, kiemelőkar alap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest