- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena Háztartási gépek 
 Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
 >> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Piftuka veterán Az a helyzet, Béci, hogy ez viszonylag egyszerű. Tudod, hogy mindig a pénztárca szabja meg első sorban a költést. Nagyon sokat járok a Media Markt-ba, sok ismerősöm dolgozik ott... az emberek zöme porszívót a ~15.000-25.000 forint körüli árkategóriában keresgél, mert arra van pénze. (Egy részük hajlandó többet költeni, a különféle 0% THM akciók során.) Alapvetően sajnos tényleg igaz, hogy bármelyik gyártót nézzük, azoknak már nem célja tartós, minőségi műszaki cikkeket gyártani. Képzett mérnökcsapatokat alkalmaznak a különféle elektronikus alkatrészek, mechanikák, burkolatok szó szerint "mérnöki precizitással" megtervezett időn belüli elfáradására. A MIELE talán az egyetlen üdítő kivétel, de ahogyan írtam, azért ott sem mindig jó a termékeik kapcsán a végeredmény. Én mondjuk egy nagyon drága, Philips csúcsmodell porszívót vettem legutóbb, akciós áron (így sem volt olcsó), mert nekem fontos volt a szívófej funkcionalitása, használhatósága. Szinte "siklik" a szőnyegen, a padlón, összeszedi a hajszálakat, "molyhokat", szöszöket... A probléma a tartósságával van. Karcos, megviselt látványt nyújtott már pár hónappal az első használatot követően. A gép motorja is zajosodott. (Egy idővel ez általában elkerülhetetlen; a legjobb szűrők használata mellett is jut por a motor belsejébe.) Így aztán, ha majd - remélhetőleg sok év múlva - le kell cserélni, lehet, hogy én is a MIELE mellett döntök. De továbbra sem szimpatikus az általuk alkalmazott "pórias", '80-as éveket jellemző dizájn. Ebben szerintem rengeteget fejlődhetnének. Mert ilyen szempontból tipikus német cég, a szó minden értelmében véve. 
- 

Napfénysüti nagyúr Ahol légbőlkapott ott nyilván ez nem játszik de tegyük fel hogy valaki tudatos és átgondolja mennyit szán rá. Neki hiába mondod hogy vegyen kétszer annyiért egy olyat ami tényleg jobb. 
 Én is mindig belövök magamnak egy maximális összeget és utána olvasgatok meg nézelődöm hogy abból a keretből mi lenne az ár/érték arányban a legjobb.Most már amúgy meg kéne néznem egy Miele porszívót mert tényleg érdekelne ha már annyira dícsérik. De az asszonynak otthon például elég nehezen tudnám előadni hogy vegyünk 60k-ért egyet mert annyira jó lesz. Még ha én tudom is hogy tényleg jó (az olvasottak alapján az lehet ebben nem kételkedem). 
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest