Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BB9000

senior tag

válasz Lavar #39319 üzenetére

A Tefal-nál nézelődj. Ez pl. nagyon jó cucc: Tefal SW 854D16. Link
    Az ára nem túl baráti, de megéri. Nekem Tefal Avanté van, de azt már nem lehet kapni itthon. Szuper Gofrit süt normális sebességgel. Az olcsó sz.rokkal 20 perc két Gofri megsütése. Ezzel 3 perc.

Arra figyelj még, hogy a sütőlapokat semmiképp ne tedd mosogatógépbe. A Tefal szerint lehet, de a gyakorlat az, hogy a mosogatógép tablettája "megeszi" az aluminiumot. A lapok hátulja ugyanis kezeletlen aluminium.

• ribarszki

őstag

válasz Lavar #39319 üzenetére

Volt egy imádott, régi kör alakú gofrisütőm ami tönkre ment. Utána vettem ilyen nagykockásat. De én ebben a nagykockás gofrisütőben képtelen voltam gofrit sütni. Próbáltam töb receptet, de mindig nehéz, tésztás maradt. Lehet a sütőmmel volt a gond, nem tudom..
    Visszatértem a köralakúhoz, de abból sem mindegy melyik. Az újak amik a boltokban vannak (95%-ban) nem az igaziak. Nagyon lapos a tészta befogadó perem, kcsik a tüskék, vagyis lapos gofrit süt, lassan melegítenek és gyorsan le is kapcsolnak max fokozaton is. A gofri baromi lassan sül, nem finom, csalódás. Utána vettem a Tchibotól dupla gofrisütőt, ami szintén ilyen sz.r. 5-6 perc amíg megsül, de az is lapos, belül tésztás. A termosztát mindig lekapcsol, alig süt inkább melegít.

Végül nem kísérleteztem tovább, 2 hete megvettem ezt a Cloert. Most van újra öröm és boldogság. Végre normális gofrit süt. Kívül ropogós, belül puha, vastagabb a gofri, de belül levegős, és kb 1-1,5 perc alatt van kész! Az ára húzós, de ennyi szívás után már úgy voltam, hogy inkább egyszer normálisat.

Új hozzászólás Aktív témák