Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Na ez tökéletesen az a probléma, ami nekem volt. Domestos, Domestosos áztatás, 90 fokos mosás, ecetes mosás, egyik sem oldotta meg. Amikor utánanéztem, magasnyomású mosót mondtak, hogy azzal esetleg kijön, na de azt mégsem akasztja le az ember csak úgy a spájzból... Piszkáltam régi küllőtől kezdve
mindennel, rázogattuk forró vízzel mosás után, de így sem találtam megoldást rá sajnos.
Vigasztaljon, hogy nem rajtad múlik, hanem a kedves gyártókon, akik nem gondolnak arra, hogy évek múltán hogy fog viselkedni az a termék...
Indesitnél nálunk ez azzal is súlyosbodott, hogy egyszerűen büdös volt az a penész, és a ruhák is. Ecetes géptisztító mosással a szag eltűnt egy időre, de aztán újra visszajött, csak úgy tudtam úgy-ahogy kordában tartani, ha mindig kivettem és a gép mellett tároltam a mosószertartó rekeszt. Nem valami elegáns megoldás...mod: Ja egy dolog, állítólag ha kezdetektől hígítja az ember az öblítőt, akkor nem lesz ilyen. Azóta csak felére hígítva használom, de az újnál ugye hálistennek mindegy, mert csak szétszedem és kimosom.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindennel, rázogattuk forró vízzel mosás után, de így sem találtam megoldást rá sajnos.
Vigasztaljon, hogy nem rajtad múlik, hanem a kedves gyártókon, akik nem gondolnak arra, hogy évek múltán hogy fog viselkedni az a termék...