-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kepe1977
csendes tag
Továbbra is a hűtőgép vásárláson gondolkozom. A jelenlegi hűtő 116 literes electrolux ami kb 5 éves. Semmi baja, csupán szeretnék egy nagyobbat venni. Csak kényelmi szempontok miatt. Már kiszámoltam és beszéltünk is róla, hogy ha csak a pénzügyi részét nézem, nem éri meg B vagy A energia kategóriásat venni, mivel sokkal többe jön ki.
Ha a fogyasztás különbséget kiszámolom akkor is.
Ami bosszant, hogy alapból a hűtő gyártók csak a minimum törvény által előírt szavatosságot adják, ami 2/3 év. Egyedül a Liebherr olyan, hogy 10 év garanciával lehet venni.
Találtam a neten egy felmérést, ott egy amerikai újság kérdezte meg az olvasóit mennyire probléma a hűtőgépeikkel márkára lebontva.
Az lg teljesített a legjobban 50%-nak semmi problémája nem volt, majd jött a samsung és a whirlpool. 40%-al.
Viszont az lg ügyfélszolgálata kint nagyon rossz és akinek elromlik, az soha többé nem akar lg-t a bejegyzések szerint .
Nyilván egy amerikai felmérés az eu-s viszonyokra nem húzható rá.Nekem nem tetszik, hogy ezek a gyártók a drága hűtőikre is csak 3 év garanciát adnak, ebből nekem az jön le, hogy a statisztikáik szerint 3 év után elromlik egy része.
Láttam hogy lehet vásárolni plusz még 5 évre kiegészítő garanciát hozzá egyes webes cégeknél. Viszont akkor már egy ilyen gép ára lg, samsung, Bosch akár ha a biztosítást hozzáadom annyiba jön ki mint egy liebherr kb és arra 10 évet adnak.
És ez a plusz 5 év nekem azt jelenti, hogy a tapasztalataik szerint max 8 évig bírja 1 hűtő.Tud esetleg valaki statiszták márka szerint melyik mennyire romlik el stb?
Bizonyos szintig egyébként nem fog érdekelni az ár, olyat akar venni ami minőségi és hosszú ideig jó még akkor is ha ár/érték arányban nem az a legolcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 EU (BHR8067GL/BHR8066NE) pár km-es roller eladó
- ÚJ LaserPecker 2 Suit version gravírozó gép számla, 2év gari
- Eladó Jansno X50 e-bike - hibás
- Herman Miller Aeron Remastered C, teljesen felszerelt modell
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest