- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Erre esetleg valami infó:
[link]Köszi dm!
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Képbe került a fagyasztószekrényünk cseréje (5 fiókos AEG). Nagyobbra nincs szükség, melyik márka felé nézegessünk? NoFrost mennyire ajánlott, ha igen, itt is az első kérdés melyik márka.
Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
Elnézést, de közben míg járt az agyam lejárt a szerkesztési idő.
Esetleg még a hagyományos jöhetne szóba, akkor csak a szélesség számítana.
Ilyen típusból melyik az ajánlott?
Ami még lemaradt, hogy felső kivezetéses kellene. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Páraelszívót szeretnék vásárolni.
Sajnos kivezetni nem tudom, ezért csak belső keringetéses jöhet szóba. Tudom, nem ez a legjobb megoldás, de nincs más lehetőségem. Gáz főzőlap fölé kerülne egy (sz)60x(mé)25x(ma)76 cm-es helyre. Na ezzel lenne gondom, nem nagyon találok olyat, ami 25 cm-re beférne. Szerintetek létezhet ilyen, sajnos egyik méretet sem léphetem túl. Azt is szeretném megkérdezni, hogy melyik márkát ajánlanátok.Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Csabroncka #52790 üzenetére
Sziasztok!
Kicsit el voltam havazva.
Köszi az választ, Neked is tomtyi!
Még egy gyors kérdés, említetted a méretet.
Kb. 5 Ft-os nagyságú 6-7 mm vastagságú a cucc.
Így simán belemegy, mehet ebben a méretben, vagy mindenképpen törni kell?
Ha igen, mekkorára? -
dm1970
aktív tag
Üdv Uraim!
Ismét egy kis só témában érdeklődnék.
Hozzá jutottam ehhez a csodához, szerintetek jó lehet ez mosogatógépbe?Nem szeretném újraindítani az előző vitafolyamatot, az okos tabletta, okos mosogatógép ügyben, mikor mi oldódjon stb. Eddig valahogy elkerülte a figyelmem, s a napokban vettem észre, hogy csak okos(kodó) ez a mosogatógép. Ha nincs feltöltve az öblítő minden progi 10 perccel tovább tart.
-
dm1970
aktív tag
válasz
Digitalpimp #52205 üzenetére
Jó kis lavinát indítottam.
Inkább az fordulhatott elő, hogy véletlenül nem volt visszatéve rendesen a teteje. Mert zárni biztos jól zár, mert alig lehet levenni. Még várunk egy kicsit, hátha ürül magától ez a trutymó, ha nem, akkor marad a kiszedés és a 0-ról indulás, bízva abban, hogy jutunk el ugyan ide egy kis idő múlva.Köszi még egyszer a segítséget.
-
dm1970
aktív tag
válasz
Digitalpimp #52192 üzenetére
BOSCH. Igen nagy szemcsés. Mikor fel lett töltve, szerintem akkor sem volt üres, csak letapadhatott, nem működött valami érzékelő, a sűrű, összetapadt anyag miatt. Erre lett ráöntve a nagy szemcsés. Mikor megmozgattam ezt a masszát akkor elmúlt a sóhiány kijelzés, s azóta sem írja ki. Viszont a tartályba ugyan úgy ilyen sűrű massza van alól, s a tetején van csak a nagy szemcsés sóból. Olyan, mintha a nagy szemcsés fogyna, a massza meg nem az aljáról.
Máshol is belenyúltam a sótartályba, ott homogén az összetétel, nem tapasztalta ezt a sűrű masszát. Azon gondolkodom, hogy valahogy ki kellene teljesen üríteni a tartályt, csak nem tudom hogyan fogjak hozzá. Erre valami ötlet?
-
dm1970
aktív tag
válasz
Digitalpimp #52160 üzenetére
Így, hogy megkaptam az engedélyt
akkor a gondom. Adott egy pár hónapos mosogatógép. A napokban só hiányt jelzett, feltöltöttük, de nem tűnt el a jelzés, többszöri mosogatás után sem. Arra jöttem rá, hogy a tartályban a só teljesen por állagú lett, csak a tetején van nagyobb szemcsés. Ezt finoman fellazítva a sóhiány jelzés megszűnt. A só lidl-s, amilyet a környezetünkben többen használnak, s nem tapasztaltak még ilyet. Mi lehet a gond?
K dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Mosogatógép "működési" problémával mehet ide kérdés vagy van tudtok ajánlani valami célirányos topikot?
Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
ribarszki #48574 üzenetére
Szia!
Én is szemezgetek már régóta egy ilyen csodával.
Ha még valakinek esedékes, az euronicsban most még jobb áron van.
Viszont utánaolvasgatva, vannak azért negatív tapasztalatok is: [link]
Ha a százalékot nézzük, nem sok, de írnak érdekes dolgokat.
Erről vélemény?Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Csabroncka #30574 üzenetére
Köszi szépen! Szétnézünk.
-
dm1970
aktív tag
válasz
Csabroncka #29770 üzenetére
Szia!
A kávésban már kérdeztem, de nem nagyon sietnek a válasszal. Használt kávéfőző vásárlásához, nem tudsz valami bevált boltot ajánlani? Pest és környéke előnyben. Vásárlásnál mire érdemes odafigyelni? Főzések számát meg lehet valahogy tudni? Ha igen, mennyi az, ami még elfogadható?K dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
#94529552 #29726 üzenetére
Köszi!
Igazad van, ezt benéztem.
De a 10%-k így is megállja a helyét (fehéret akarok venni az egy picit drágább).
Sőt a kérdés most már így aktuális:
Az olcsóbb Elux 5 év vagy az AEG 4 év garival éri meg jobban (szerintem tudásban ua nyújtják, de majd beugrok a márkaboltba infóért).
Elég sokszor olvastam már a topicban, hogy ha már nem tudod megvenni az ipari cuccokat, akkor a legtöbb garit adót érdemes választani (ebben az esetben olcsóbb is). Ami egy kicsit elbizonytalanít, hogy Elux kombi tűzhelyünk van (3 éves), de már most szarabbul néz ki, mint a 20 éves lecserélt Zanussi, egyszerűen válik le róla a festés.
S akkor a BOSCH.
Megnéztem az itt leírt előnyeit (a BOSCH honlapján 320e az ajánlott kisker ár)
"gőz frissítő és gyűrődésmentesítő funkció" ez van az Eluxban is.
"kevesebbet fogyaszt" ez igaz, de forintosítva ez évi 160 szárításnál (560 vs 225) 12e Ft-t jelent, mi kb. fele ennyit használnák, így 5 év alatt jönne vissza a pluszban kifizetett 30e Ft-t. Ekkor meg már képbe kerül a tervezett avulás.
Valószínűleg ezek alapján a BOSCH ki lesz zárva, de még olvasgatok, s várom az infókat innen is.Közben tovább kutakodtam, s most szúrtam ki, hogy az Elux +kiterjesztett garija, biztosítós, amiben kis túlzással tovább tart elolvasni a kizárásokat, mint az összes többi feltételt. Az AEG-nél ilyen infót nem találtam, még egy ok, hogy személyesen kérdezősködjek.
-
dm1970
aktív tag
válasz
st6969 #29710 üzenetére
Köszi!
Azért vissza szoktam olvasni, mielőtt kérdezek.
Ott 2 érv van mellette. Vártam még, s jöttek is érvek, ellenérvek.
Ami biztos, sűrűn csak télen lenne használva, akkor heti 2 max 3 alkalommal. Nyáron marad a napelem.
Egyenlőre 3 maradt a képbe:
[link] , itt +8e és +3 év a gari.
[link] , itt most alapból +3 év a gari
[link], ez meg, ha nem maradok le róla, lehet kihagyhatatlan? benne van a gari hosszabbításos akcióban.Ezekről vélemények, vajon ilyen felhasználás mellett is érdemesebb a hőszivattyúst venni?
S arra sem találtam infót, hogy megéri-e a 10%-os felárért AEG-t venni az Elluxxal szemben? -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Újra képbe került a szárítógép projekt.
Az AEG - Elux vonalon keresgélek.
Az első kérdésem, megéri a felárat az AEG +3 év garija?
Még nem sikerült dönteni, hogy sima vagy hőszivattyús legyen. Mi az ami miatt érdemesebb a drágább technológiát választani?
S természetesen ha kapok valami ajánlott típust, megköszönöm.dm
-
dm1970
aktív tag
Üdv Urak!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adva van egy ilyen mosógép: Panasonic, szeretnék beszerezni mellé egy szárítógépet. Hely szűke miatt csak a hifitorony jöhet szóba, de nem találok infót, hogy erre rá tudok-e tenni valamilyen módon szárítógépet. Konkrétan ezt néztem ki: Elektrolux, de bármilyen javaslatot elfogadok hasonló árkategóriában. Ami még gondot jelenthet, az a falban lévő 1,5-s alu vezetékek, szerintetek elbírnak egy szárítót, s esetleg + a mosógépet?
K dm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest