Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz Master_Pubi #30497 üzenetére

    "Egy kertvárosi, nagyon forgalmas utcáról van szó. Azért messze van a belvárosi csúcsforgalomtól, de hidd el, nincs olyan perc, hogy ne menne el a ház előtt legalább 3-4 autó, "csúcsidőben" simán 20-25 is előfordul! Akkor el tudod képzelni, egy nap mekkora az átmenő forgalom."

    Ez oké, de ne keverjük a dugóban álló autókkal amikből dől az NOx és a dízelekből a korom a folyamatos elindul-megáll effektus miatt!

    Neked az a lényeg, hogy legyen jó minőségű nyílászáród amiben van háromrétegű üveg ez megvéd a felesleges zajterheléstől. A por és korom elem a Sharp biztosan jó. A kémiai légszennyezettség miatt pedig ne aggódj ilyen helyen!

    "A növényekről már írtam, s ahogy Teaway is rámutatott, a cicusok miatt kivitelezhetetlen, mivel ezek sajnos mérgező növények!"
    A gyerekek miatt ue. mondták nekem, mégsem tépkedik vagy rágják meg őket....

    A szűrő része oké, a hepa H10 környékén legyen az már jól visszatartja a kormot, száraz levegő ellen pedig a párásító funkciója kifejezetten.

    Ez a plazma "ionizátor" egy nagy parasztvakítás az összesben! A szűrők szűrjenek és időben legyenek cserélve. Én a sajátomban ki is kötöttem, mert minimális ózont termel amire semmi szükség egy lakás levegőjében.....

    Zeki: az ionizátornak a szűréshez semmi köze, egyébként valóban rohadt sok retket megfognak én a porszűrő részt hetente porszívózom, a többit hozzád hasonlóan, a HEPA-most kezd igazán szürkülni kb 3/4 év telt el mióta cseréltem.

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák