- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
BB9000 #91442 üzenetére
Persze, ez természetes. Ahogy írtam is a lentebbi HSZ-ban, vásárlás (indukciósra váltás) előtt mindenképp átalakíttatjuk alatta a bútort ha szükséges. Valószínűleg szükséges, mert most közvetlenül alatta 3 fiók van (köztük az evőeszköz tartó fiók legfelül), szóval szerintem kell több hely. Hátul nem tudom mi a helyzet.
Jó, hogy írtad a linkelt HSZ-ban a fázist is, mivel csodálkozom, hogy nekünk 2f-on megy a főzőlap. De akkor itt is az a helyzet, hogy a sütő megy a harmadikon!? Szerencsére a sütő nem a főzőlap alatt van, hanem a mellette lévő szekrényben:
-
Gabesz87
veterán
válasz
tibbike01 #91437 üzenetére
Aha, értem. Köszönöm. Akkor ez olyan, mint a Bosch-nak a Neff (utóbbi a prémium).
Engem ez meggyőzött, szerintem ha majd veszünk, akkor ilyen lesz. Feleségem azt mondja, használjuk a jelenlegit, amíg tönkre nem megy.Remélem, többször lesz még ilyen túlmelegedési problémája, és akkor meggondolja magát
-
Gabesz87
veterán
válasz
tibbike01 #91425 üzenetére
Most jól látom, hogy ez a 2 u.a.? [link] [link] Kinézet alapján legalább is.
Mégis miért kerül ennyivel többe az AEG?
Viszont ez az Electrolux akkor nem rossz deal. Ez a legdrágább 60cm-es zafírmatt üveges, és még így is olcsóbb, mint pl. a Bosch Series 8 legolcsóbbja (210k vs 290k). Hogy a fenti AEG-ről már ne is beszéljünk (340k). -
Gabesz87
veterán
Milyen indukciós főzőlapot ajánlotok? Jelenleg hagyományos kerámia főzőlapunk van, Bosch PKN645F17E. ANnyi a gond vele, hogy elől van a nagy zóna, előfordul, hogy csak 2 zónát használunk elől (még csak nem is a legnagyobb teljesítménnyel), és túlmelegszik.
Úgyhogy előbb utóbb lehet, hogy lecserélnénk, de akkor már indukciósra. A pult lehet, hogy igényel majd némi átlakaítást, mert most közvetlenül alatta evőeszköz tartó fiók van, úgyhogy valószínűleg kelleni fog több hely a szellőzéshez. Zanussi, Whirlpool, Indesit, Beko, Gorenje..ilyen márkákat nem. Amik közt nézegetek: Electrolux, Bosch, Neff, AEG, Miele, Teka, Siemens. Na persze nem állítom, hogy ez mind biztosan nagyon jó. A mosogatógépünk Neff, nagyon szeretjük, tavaly cseréltük. Persze nem ragaszkodom ahhoz, hogy egy márka legyen minden háztartási gép. Árban azért olyan 250 alatt maradnék lehetőleg. Miele így ki is esett nyilván. -
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #88961 üzenetére
Nemrég írtam, hogy a tavaly vásárolt NEFF gépünknél az a problémánk, hogy nem nyílik az ajtaja program végén a szárításhoz. Jövő héten jönnek majd szervizesek megnézni. Viszont a bejelentésem óta tettem egy felfedezést: úgy fest, csak AUTO módnál áll fenn ez a gond, ECO-ban, Classic-ban is nyílik. Ennek mégis mi oka lehet? Valami SW-es? 1000x megnéztem már az app-ot, hogy nem én vagyok-e ba..sz, de semmi plusz funkció nincs bekapcsolva, ill. be van állítva, hogy minden programnál nyíljon az ajtó. Szóval nem értem. Csak nehogy az legyen, hogy kijönnek, aztán kiderül, hogy tényleg csak valami bagatel hiba (beállítás), fél perc alatt végeznek, és legombolnak rólam csomó pénzt, mondván, hogy nem garis jellegű hiba
-
Gabesz87
veterán
válasz
Tsebacsi #89035 üzenetére
Igazából megerősíteni tudom én is az előttem szólókat. Nekünk is Samsung van, és szerintem nem hangos. Anyameknak a Gömbike által is mutatott lefelé nyíló ajtós Whirlpool van (nem pont ugyanaz, csak ilyesmi), az tényleg halk. Bár én személy szerint utálom ezt a konstrukciót, mert amikor lenyitom, véletlenül mindig benyomok valami gombot.
Annyi kiegészítést tennék, hogy anyosomeknak meg épp AEG van, és szerintem hangosabb is a fentieknél, illetve ki sem lehet kapcsolni a csipogasat. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Arról esetleg van valami infó, hogy a BSH gépekre HomeConnecten keresztül mikor érkezett SW frissítés? Neff mosogatonk ajtaja a program végén már megint nem nyílik ki a szaritashoz. Pár hónapja volt ugyanilyen, de akkor emlékszem, jelzett hogy új frissítést telepített, és az volt a ludas. Pár nap múlva jött egy újabb, ami megoldotta. Viszont most nem láttam, hogy jött volna update. Vagy esetleg az app nem jelezte, és megint ugyanaz a probléma, nem tudom.
-
Gabesz87
veterán
válasz
divad81 #88931 üzenetére
Nekünk talán 2s volt régen a belvárosi lakásban, de én is furcsállottam, hogy nagyon alacsony értéket mutat. Mondjuk nem utcára nézett a lakás, így talán kevesebb szmog jutott be. De pl. amikor mi is főztünk, akkor beindult. Vagy akkor is ha valaki az erkélyen dohányzott akár alattunk.
-
Gabesz87
veterán
SOS kérdésem volna. KB. 1 hete anyámnak (apám nevében) rendeltem egy ilyen grillsütőt karira. Tegnapra ígérték a beérkezést, de most megkérdeztem, és késik a külföldi szállítás, nem tudják mikor jön. Ha hétfőn sem ér ide, akkor sürgősen kell helyette másik valahonnan azonnal. AZ volna a kérdésem, hogy tustok ajánlani max. 100e-ig hasonló grillsütőt? 40l-es (+/-10%), légkeverős, és amihez van forgónyárs is! Szóval ehhez a Setab-hoz hasonló specifikációkkal kb. Nem tudom, ezeknél mi száímt jónak, jó márkának. A fő cél grillcsirke sütés.
-
Gabesz87
veterán
válasz
f4lcon #87740 üzenetére
Szia! Igen, a kedvencekre bármit rá tudsz konfigurálni, viszont az ajtónyitásban annyit segítenék, hogy az app-ban be tudod állítani, hogy minden programnál nyissa az ajtót szárításhoz (Beállítások --> Alul a saját gépedet kiválasztod a HÁztartási készülékeim résznél --> Készülék beállításai --> picit lejjebb görgetve ott lesz az "auto open dry" ahol át tudod állítani az Eco-ról Minden program-ra.
Nekem Neff gépem van, és most volt egy kis melőr vele, mert nem nyílt az ajtaja, hiába volt beállítva. Felhívtam a szervizt, és kiderült, hogy az utolsó SW frissítés elb..ta, ami úgy 2 hete volt. Viszont tegnapelőtt hajnalban jött rá újabb frissítés, és mostmár rendben működik, újra nyílik az ajtó!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Piftuka #87681 üzenetére
Épp tegnap morfondíroztam, hogy a Gorenje-Hisense az valahogy ko-operációban van? Nekünk egy side-by-side Hisense hűtőnk van, 3 éve a ház vásárlásakor kevesebb mint fél áron megvettük a tulajtól. Épp befér a fal és konyhapult közé, 79,x cm széles. Tegnap csak kíváncsiságból megnéztem, hogyha újat kéne vennünk, mi a felhozatal, és ebben a szélességben csak Gorenje, Hisense van. És szinte ugyanúgy néznek ki, ezért is gondoltam, hogy lehet valami kapcsolat köztük. Egyébként mi teljesen elégedettek vagyunk ezzel a hűtővel, jó nagy, tágas, csendes. Kb. 9 éves lehet.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Kolnok #87607 üzenetére
Mi idén cseréltük a konyhához járó, előző tulajtól megörökölt Whirlpool gépet egy Neff-re (265-ért vettük), ég és föld. A Whirpool nálunk ritka szarul mosogatott, mindig maradt benne több evőeszköz és tányér, ami koszos maradt. A Neff mesésen mosogat! Na meg nekünk hiányzott az automata ajtónyitásos szárítás. A Whirpool-ban, ha mondjuk pénteken elindítottuk a mosást, elutaztunk vidékre, vasárnap hazajöttünk, még mindig nedvesek voltak az edények. A lakásunkban egy Electrolux van (igaz az keskeny), de azt is szerettük, az is jól mosogatott, és ugyanúgy ajtónyitással szárított. Előtte volt egy Siemens, és Zanussi, azok kipurcantak pár év alatt. Úgyhogy én a Bosch, Neff, Electrolux, AEG (utóbbiról is jókat hallottam) vonalat ajánlom. Sok garival! Én mondjuk azért nem vettem a Neff-hez a 3év gari mellé többet, mert a lakásbiztosításunk eleve tartalmaz egy kiegészítő gari szolgáltatást 5évre
-
Gabesz87
veterán
Van egy pár hónapos Neff mosogatógépünk. Tegnap tűnt fel, hogy nem nyílt ki az ajtó program vége előtt. Az alkalmazásban be van állítva hogy minden programnál nyíljon. Amúgy semmit nem allitgattunk rajta. Van még esetleg valami amit meg tudok nézni, ellenőrizni, ami esetleg nem jut eszembe, vagy szervíz lesz?
-
Gabesz87
veterán
A tegnap általam felvetett mosogatógép vízlágyítás téma apropójára: rendeltem ingyenes tesztert, úgyhogy majd pontosan megnézem a vízkeménységet, így aszerint tudom beállítani a gépet. De egyébként a vízművek honlapja szerint itt a kerületben 128 mg/l CaO = 12,8 nk keménységű a víz. Ez a közepesen kemény kategória. Na nálunk ez van alapból központi vízlágyítóval lágyítva, ennek az értékét fogom megmérni. Viszont a Finish tabletta, amit használunk, a honlapján írtak szerint:
A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26ºe (21°dH)vízkeménységi fokig fejti ki hatását.
Ha minden igaz a dH=nk? És akkor ez azt jelenti, hogy voltaképpen fölösleges is sót tölteni a gépbe a kapszula mellett? Most melyik a jobb? Egyáltalán nem tenni vele sót, vagy ahogy ribarszki írta lentebb, beállítani a legkisebb keménységre, feltölteni sóval, és így ritkán regenerál (=kevés sót használ)Kicsit lehet hogy túlagyalom ezt a témát
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Tegnap meghozták a Neff S145ECS11E gépet. Le a kalappal az onlinemarkabolt előtt, be is szerelték nekem, régit elvitték. Úgy volt, hogy majd a vízszerelőm berakja csütörtökön, de olyan meglepően jó árat mondtak a beszerelésre, hogy nem is gondolkodtam. És baromi precízen, mindenre figyelve, szakszerűen csinálták! Első mosogatás meg is volt, az eredményt nem néztem meg reggel, de remélem szépen elmosogatott. Home Connect-tel is simán összekapcsoltam, az is szuper. Még a vízlágyítóval kapcsolatos részt elolvasom a manualban, mert nekünk van külön vízlágyító a házban, ahol bejön a víz, úgyhogy még az is elképzelhető, hogy nem kell sót használnunk!? Meg kellene szereznem egy vízkeménység tester-t is emiatt, hogy tudjam, milyen értékű a lágyított vizünk.
-
Gabesz87
veterán
válasz
BB9000 #85194 üzenetére
Na basszus, én mennyit kerestem valami ilyen videót múlt héten, és nem találtam. MOndjuk tegnap este kíváncsiságból letöltöttem az appot, és van benne ilyen Demo mód, ezáltal választ is kaptam a kérdésemre. Plusz megnéztem a gép használatiját is. Ahogy gondoltam, az appból is lehet tárolni a gép kedvencek gombjára programot.
KösziTegnap megörültem, hogy JOY napok keretében az egyik kinézett Bosch olcsóbban vehető a MM-ban, de aztán rájöttem, hogy az pont nem, csaknéhány megjelölt gép került be az akcióba. Úgyhogy maradunk a Neff-nél.
-
Gabesz87
veterán
Azokat kérdezném, akinek van tapasztalata a Home Connect alkalmazással Bosch/Neff mosogatógéphez. Olvastam, hogy további programok tölthetők le az alkalmazás által. Ez mit takar, hogy kell elképzelni? Azért kérdezem, mert a feleségemmel vívódunk egy Neff és egy Bosch közt, a Neff-nél tetszik a 70 fokos intenzív program. Bosch-nál meg nincs ilyen. De ha pluszban le is tölthető, azt nem szeretnénk, hogy ennek használatához telefonról kelljen elindítani a gépet. De ha mondjuk kedvencekbe (azt hiszem a gépen van ilyen gomb) el lehet tárolni a plusz letöltött gombot, az úgy már tök jó lenne. Lehet ilyet?
-
-
Gabesz87
veterán
Kiterjesztett gari kapcsán lenne még egy kérdésem. Van értelme venni abban az esetben, ha a lakásbiztosításom tartalmaz ilyen kiterjeszett gari szolgáltatást? Megnéztem a feltételeket, 60 hónapnál nem régebbi termékre érvényes, ha az alap gari már lejárt. Mosogatógép is benne van a biztosított eszközöknél. Szóval lényegében ez u.a. mintha boltban vennék extra garit, nem!?
-
Gabesz87
veterán
válasz
BB9000 #85112 üzenetére
Nekünk a mosógépünk Samsung, és szeretjük valóban, nem volt még bele soha baj, de le is kopogom. Nem is tudom már hány éves, de olyan 6-8 közt kb. A hűtőnk meg (amit megvettünk költözéskor az előző tulajtól, mert a konyhabútorhoz van méretezve) Hisense, egy nagy kétajtós (pontosabban 4) amerikai típusú hűtő, alul fagyasztó, felül hűtő. Ezt is nagy megelégedettséggel használjuk. Sőt, a TV-nk is Hisense (65")
-
Gabesz87
veterán
válasz
Reynaldo #85110 üzenetére
Igen, az egyik jelölt ez az SMI6ECS00E, én is ugyanitt néztem, fullos garival. De a Neff eléggé érdekel most. A 2 lenti Neff közt van úgy 34e Ft kül. Nem tudom a dragabbik jobb-e!?
Egyébként az is eszembe jutott a gari kapcsán, hogy a lakasbiztositasom tartalmaz valami extra csomagot, ami garanciát biztosit az új elektromos eszközökre, berendezésekre. Bár a pontos feltételeit most nem tudom, majd utánanézek. -
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #85106 üzenetére
Kis helyesbítés: összekevertem a Neff S145ECS11E és S145ECS00E gépeket. Előbbi az, ami olcsóbb, de C energiaosztályú, erre vonatkozik az excel-es táblázatban szereplő ár. A "B" energiaosztályú S145ECS00E alap 3 év garival szállítással 294e lenne.
#85107 nVIPER:
nyilván nincs tapasztalatom ezzel a Zeolith-al, nem ismerem, de a mi jelenlegi mosogatógépünknél az a helyzet, hogy pénteken elindítjuk, elmegyünk vidékre, vasárnap hazajövünk, kinyitjuk, és még mindig vizesek az edényekA régi lakásunkban Electrolux volt, nyílós ajtóval, és az tök jól mosogatott, meg szárított ezáltal.
-
Gabesz87
veterán
Régi, előző tulajtól megörökölt Whirlpool mosogatógépet cserélnénk le, ami kb. 8-9 éves lehet, és bár működik, de xarul mosogat, mindig marad evőeszköz, tányér ami nem elsz tiszta, ill. nem is szárít jól (már ha egyáltalán ez szárít). Preferáljuk azt, amikor kinyílik az ajtó mosogatás végén. Nézegettem a gépeket, ami félig beépíthető, 60cm-es, és ezekre szűkítettem:
Árak tekintetében nem feltétlen a fentiek a mérvadóak, mert pl. a 339.990Ft-os Bosch az Alza-nál 215e. De pl. a Neff is 250 körül kapható más boltban. Alapvetően Bosch és Electrolux a favorizált, de ha jól tudom a Neff amolyan prémium márka, mint a Miele, és mivel láttam, hogy hasonló árban van, ezért került be a kiválasztottak közé. Tapasztalatom nincs vele. Egyetlen, ami feltűnt, hogy ez az EcoSilence Drive mit takar? Ez nem inverter motoros mint a többi (ezekre van ugyebár elvileg 10év gari)?
Onlinemárkabolt-ban most ingyen adnak +5 év gari, így lesz 8 év, de ha jól tudom, itt van ez a trükkös extra garancia, hogy évente kell egy ellenőrzést csináltatni, és csak 9900 Ft-os kiszállást kell elvileg fizetni. Ez igazából nem is lenne akkora tragédia, 8 év megnyugvásért cserébe. Ahogy nézem, a Bosch SMI6ZCS49E pedig Zeolith technológiát használ szárításra, tehát ez nem ajtónyitós elvileg!? Mert így akkor 3 jelölt marad:Ha pedig az energiasztályt is nézzük (bár annyi plusz napenergia termelésünk van, hogy ez nem annyira mérvadó), akkor az Electrolux is kiesik, mert az "D", szemben a Bosch és Neff-el, ami "B".
Szóval mit ajánlotok? Bocs a hosszú HSZ-ért! -
Gabesz87
veterán
válasz
Acheron #81692 üzenetére
Igen, az Electrolux gépünkben, amit említettem, nekünk is volt ajtónyitás, és szerintem az tök jó. Csak nem nagyon tüntetik fel külön ezt a funkciót. Honlapon szerepel, hogy
Szárítási mód: Heat exchanger + drying assist (de most honnan tudja az ember, hogy ez mit jelent). De pl. a SMS6TCI00E esetén meg ezt látom: Heat exchanger + drying assist, Zeolith -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Mosogatógép vásárlásban kérnék tanácsot. Apám venne karira anyámnak egy szabadonálló 60cm-es gépet. Ami számára fontos, az leginkább a fogyasztás. Energia és víz is. Nem azt mondom, hogy az ár nem számít, de a jó, megbízható termékért képes kiadni több pénzt akár. Ahogy rászűrtem A-D energiasiztályú gépekre, gyakorlatialg csak Bosch-t látok. Ami persze nem gond, mert a Bosch-t és az Electrolux-ot preferálom (előbbit másik pozitív véleménye, utóbbit saját tapasztalat alapján). De kíváncsi volnék, ti mit javasoltok, mi az ami tényleg megbízható? Ezeket néztem egyelőre:
SMS6ECI93E
SMS6EDI06E
SMS6EDI63E
SMS8YCI03E
SMS6TCI00E
SMS6ZCI48E -
Gabesz87
veterán
válasz
ribarszki #78670 üzenetére
Igen, ismerem, csak nem mertük a gumira fújni, nehogy tönkretegye. De igazából a végső megoldás, ha nem szedi le a hypo, akkor gumicsere lesz. Nem nagy összeg, 15e kb, inkább a munkdadíj a kérdés. Nincs még 2 éves a gép, tiszta hülyék voltak a bérlőink, hogy erre nem figyeltek oda
Új bérlőnk meglátja így, biztos kitér a hitéből.
-
Gabesz87
veterán
Tudtok valami tutira bevált módszert, hogy a mosógép ajtógumiról a fekete penészt hogy lehet eltüntetni? Sajna az elbérlőink gyaníto msosem hagyták nyitva a mosógép ajtaját, és full fekete penész az egész. Trisóval sikáltam, meg csináltam 3 órás 90 fokos mosást is vele, de nem vált be.
-
Gabesz87
veterán
Nem tudom, mennyire ideillő, de aroma diffúzort használ valaki? Tudnátok ajánlani valami jót, illóolajhoz? Feleségem vett pár db-ot méregdrágán, ami állítólag jót tesz a gyerekeknek (nehezebben betegszenek meg, vagy épp gyógyító hatással van rájuk betegség alatt). Szerintem kva fölösleges pénzkidobás, de mindegy. Asszonnyal nem vitázunk
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #70817 üzenetére
Gyors összehasonlítás után úgy látom, a 2 Beko és Electrolux használ valami leolvasztást (MinFrost ill. LowFrost), a többi kézi. Továbbá ha nem tévedek, leírások alapján az Electroluxnak inverteres kompresszora van. Ezek alapján hajlok az Electrolux felé, de várom a véleményeket.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Fagyasztóládát szeretnénk venni, és érdeklődnék, mi az, ami ajánlott/kerülendő. Nézelődtem ÁK-n, és szörnyülködtem az árak láttán
A-C energia besorolású kb. ki is esett, mert 200 fölött vannak az árak (C-nél talán van alatta is, de az kicsi). Szóval ami szóba jöhet - ami már "baráti" árban van - a 200l körüliek (lehet persze nagyobb is) D, vagy E energia címkével. Ami még kérdéses, a mérete, mert a ház alsó, szuterén szintjén lenne, gépészeti helyiségben, és az ajtónyílást meg kell mérnem még, mekkora fér be. Elsőre ezeket néztem:
Beko HSA-24540 N: 230l, 186kWh/év, "E"
Beko HSA-29540 N: 284l, 208kWh/év, "E" (találtak közül az egyetlen No Frost-os, már ha ennek van jelentősége fagyasztóládánál)
Electrolux LCB3LE20W0: 198l, 200kWh/év, "E"
Electrolux LCB3LE31W0: 308l, 217kWh/év, "E"
GORENJE FH 302 CW: 303l, 233kWh/év, "E"
Whirlpool WHM 251122: 255l, 218kWh/év, "E"
Whirlpool WHM 22113: 215l, 165kWh, "D"
Whirlpool WHM 221133: 215l, 165kWh, "D"
Klarstein Iceblokk Eco: 200l, 160kWh, "D"
Többnyire 2 év gari van mindre, Klarsteinre láttam 3 évet, ill. az onlinemarkaboltok webshopban lehet venni 7 év garival (bár rémlik valami régről, hogy ennek valami idióta feltételei vannak itt; évi ellenőrzés sok pénzért, vagy ilyesmi!?). De gondolom van még más normálisabb üzlet is, ahol külön vásárolható +gari. Fentiek közül még esetleg tudnék szűrni, hogy melyikben van pl. belső világítás, melyikhez járnak rekeszek (kosarak). Fogyasztás nem feltétlen szempont, mert van napelem. Zaj sem, mivel alsó szinten lesz. -
Gabesz87
veterán
Tudnátok ajánlani valami jó teljesítményű elektromos rezsót? Lekvár főzéssel próbálkoznank, de nem szeretnénk szanaszét fröcsogtetni a konyhát.
-
Gabesz87
veterán
Csekkoltam a szárító hátulját. Technikailag nem értem, hogy juthatott víz a tartályba, mikor az eredeti cső, ami a gép aljáról megy felülre, a tartályba, le lett csatlakoztatva, és a helyére lett téve a tartozék elvezető, ami most a fali lefolyóba megy. Ergo fizikailag nem tudna víz kerülni most a gyűjtő tartályba!? Így aztán végképp nem értem a dolgot.
-
Gabesz87
veterán
Szűknek biztos nem szűk, azt láttam tegnap, mikor betette. Jóval vastagabb, mint maga az elfolyó cső, ami a szárítóhoz volt. Kb. hasonló vastagságú, mint a mosdók alatt a szifon csövei. NIncs 1m sehol, nem is lehet, mivel a mosó-, és szárítógép fölött pult van, és 86,5cm a hely alatta.
-
Gabesz87
veterán
válasz
arcsin #70110 üzenetére
Használatiban a 18. oldaltól vannak infók. A 20. oldalon írtakat én csináltam meg, a csövezést meg a szaki. De megkukkantom ma, hogy mindent a leírtak alapján cisnált-e. Nem volt a helyzet magaslatán, felejtős vizes szaki, az tuti. Szárítógépet bevallottan nem sűrűn köt be.
-
Gabesz87
veterán
Szárítógép kondenzvíz elvezetésének lefolyóba kötéséről érdeklődnék. Bosch WTW85491BY szárítónk van. Tegnap volt itt egy vízszerelő, és megkértem, hogy kösse már rá valahogy a lefolyóra, hogy ne kelljen mindig ürítgetni a tartályt. Sajna a hozzá adott cső rövid, nem ér el a mosdó lefolyóhoz, úgy oldotta meg, hogy hozott egy Y idomot, betette a mosógép leeresztőjéhez, és így a mosógép mellett a szárító is arra van csatlakoztatva. Viszont tegnap egy adag ruha szárítása után a tartály így is kb. harmadáig volt vízzel
Miért? A használati szerint a tartyál alján kihúztam a dugót, és a szűrővel együtt áttettem a nekik kialakított helyre a tartály másik oldalán. Nagyon leegyszerűsítve ilyen most kb. a cső útja:
-
Gabesz87
veterán
Mi decemberben vettünk Bosch szárítót, annak papír szerint 259 az éves fogyasztása. Akkor ez is soknak mondható?
-
Gabesz87
veterán
Van esetleg valakinek ilyen típusú időkapcsolója?
Télen egy fényfüzér volt beledugva, de azzal is kínlódtam, mert hiába állítottam elvileg be jól, nem kapcsolta be (vagy ki, már nem emlékszem). Most a céges laptopomhoz akarom használni. Beállítottam H-P-ig 8:30-as be és 16:30-as kikapcsolást, és beduva hiába van ON akár AUTO állásban, nem érzékeli a gép, nem tölt. Reseteltem is, és újra beállítottam, de semmi. Amikor ON állásba teszem, akkor a laptopra kötött monitor villan egyet, de ugyanúgy nem tölt a gép. Lehet, hogy mehet a kukába? -
Gabesz87
veterán
Na szerintem WTW85491BY lesz a befutó. Azt mondjátok meg, hogy az onlinemarkabolt-nál a 7 év gari hogysmint van? Ebben benne van már úgymond a 2+3év gari, és igazából ezen felül adnak 2 évet?
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gergőke88 #67473 üzenetére
Miben tud többet egy 6-os szeriás, hasonló szűrővel rendelkező Bosch gép (pl: WTW85461BY)? Ahogy nézem a honlapon az összehasonlítót, annyi kb a kül. hogy vízelvezető cső van benne/hozzá és nem 8 hanem 9kg-os. (A mosógépünk 7-es, úgyhogy talán a 8 ideálisabb is.) Ha nem tévedek, ezzel a lefolyóra lehet kötni, de nem kötelező, ez esetben üríteni kell a víztartályát!? Mert ha ennyi a kül. de tudásban u.a. akkor nyilván nem fizetek érte pluszban.
#67475 rígel:
nekünk a mosógép egy 7kg-os Samsung, szeretjük, megvan már vagy 6-7 éve szerintem. -
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #67449 üzenetére
Tegnap érdeklődtem szárítógép kapcsán. Kissé el vagyok bizonytalandova. Látom itt a topicban sokan írjátok a Bosch-t. De el vagyok veszve a sok féle típusban...WTR/WTW/WQG
Melyik micsoda, mit tud? Konkrétan melyiket érdemes venni úgy 250-ig? Ha jól láttam, többen EZT írtátok. Ami meg a másik dilemmám, hogy tesztek alapján azt olvastam, a legjobban a Miele és LG-k szerepeltek, úgyhogy néztem LG-t is (Pl). Túl nagy meglepetés úgy vélem csak nem érhet, leginkább talán a garancia számít, és hogy ne gyűrje, roncsolja a ruhát. Bosch gépekre 5 év gari van? Mert a Bosch honlapon az van a képek mellett, de boltot megnyitva (pl. edigital) 2 évet látok. Vagy külön regelni kell az 5 évhez? Előre is köszönöm.
-
Gabesz87
veterán
Szeretnék ajánlást kérni szárítógépre. Karira vennénk, de fogalmunk sincs, melyik jó. Árban akár 200-250k is lehet. 4 fős a család, 2 kisgyerek van, szóval naponta elég sokat mosunk, így jó volna egy tényleg hatékony, ami nem is gyűri a ruhát. A mosógépünk egy 7kg-os Samsung.
Mellé lesz téve, és nem rá, ha ez számít. -
Gabesz87
veterán
válasz
Csabroncka #65756 üzenetére
Nem, ill. nem hiszem, csak feleségem sok ásványvizet iszik, és így gondoltuk, akkor nem kéne venni folyton, ihatna a tisztított vizet. Meg ha már volt ott, akkor ne legyen egy lyuk a mosogaton.
-
Gabesz87
veterán
Víztisztító berendezéssel kapcsolatban érdeklődnék, nem tudom, mennyire tartozik ide. Úgy 2 hét múlva költözünk házba, ahol is az előző tulajnak van víztisztítója, ILYEN, de viszi magával. Sokat nem tudok ezekről, csak hogy elvileg ezek a fordított ozmózis (RO) víztisztítók a legmodernebbek. Nem tudom melyik jobb, direkt átfolyós, vagy tartályos? Ill. honnan érdemes venni, ahol netán még ingyen be is szerelik (pl. a fenti linken lévőt is, még mai vásárlással), vagy 1 évnél több gari van esetleg, vagy ez mindenhol ennyi? Van-e valami komoly, lényegi kül. ezek közt: [link] [link] Ezt a PurePro márkát több helyen látom, gondolom ez jó fajta, de az első linken lévő olcsóbban is ugyanazt tudja ahogy látom. Köszönöm előre is a tanácsokat.
-
Gabesz87
veterán
Szaisztok. Kipurcant a vasalónk, folyt a víz ki belőle, aztán már nem is melegedett fel többet.
Egy electrolux volt, úgy 7-8 évet bírt talán. Mit érdemes venni, milyen márkát? Egyszerű, viszonylag könnyű vasaló kell, gőzöljön, semmi extra. És valami tapadásmentes talpa legyen. Euronicsban venném (Corvin), mert az van közel, és még ma. -
Gabesz87
veterán
válasz
Sinkapeter #58317 üzenetére
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Lehet hogy nem annyira a topichoz tartozik, mert nem kimondottan háztartási gép: lázmérő. Tudnátok ajánlani valami tényleg jó, pontosan mérő, megbízható darabot? Mert nekünk van vagy 3, de kb.mind mást mér, és már a tököm tele van ezzel. 2 sima hónalj alatt mérő digitális, meg van egy Xiaomi homlokmero. Na ez utóbbi talán a leggagyibb, pedig az értékelésekben agyon dicsérték. Néztem most a Withings/Nokia lázmérőt, nem olcsó, de klinikai minősítésű. Inkább aldozok rá 25k-t ha valóban jó.
-
Gabesz87
veterán
Pf. Örülök hogy neked igy jó. Az én családomban, anyamtol, nagyanyamtol, dednagyanyamtol azt szoktam meg hogy a rizs nem tapad össze, jól pereg. És képzeld még csak nem is száraz!
Ha sushi rizst akarok, akkor megyek kinaiba. Koretnek enném amúgy ha nem világos, nem rizskasat akarok. -
Gabesz87
veterán
Rizsfőzőt tudnátok ajánlani? Tefal RK102811 (ezt láttam hogy dicsérik tesztekben), vagy esetleg valamilyen Xiaomi? Meguntam hogy akárhogy csináljuk a rizst, mindig osszetapad. Kiaztatom, kimosom főzés előtt, mindenféle szipi szupi receptet próbáltam már, de mindig osszetapad egy idő után. 3an vagyunk perpill (gyerek 3 éves) szóval nem kell túl nagy.
-
Gabesz87
veterán
Ezt passzolom, talán más tud válaszolni. Azt tudom, hacsak nem tévedek, hogy az AEG már nem az mint régen, ma már elég sok használhatatlan sz.r műszaki termékre ranyomjak az AEG nevet. Részlet a wikipediarol: Ma a AEG márka a svéd Electroluxé, és számos cégnek adják licenszbe az AEG márkanevet
-
Gabesz87
veterán
Nem tudtok olyan kenyérpirítót, amibe belefér két normál méretű (nagyobb szelet) kenyér, és nem csak ilyen szerencsétlen toast kenyér méretű? AZ sem hátrány, ha jól néz ki, piros pl. De ez nem feltétlen elvárás.
-
Gabesz87
veterán
Vennénk egy vízszűrő kancsót, lehetőleg nagyot, amiben min. 2l víz fér. (úgy gondolom, a kisebb, amibe ~1 liter fér csak, hamar elfogyna, gyakrabban kéne bele szűrő stb, szóval ideálisabbnak gondolok egy nagyobbat). Melyiket ajánlanátok? Melyikhez olcsóbb/könnyebben beszerezhető a szűrő a későbbiekben? Ezeket néztem:
Laica Roma
Laica Predator
Brita Marella XL -
Gabesz87
veterán
Nemrég arra lettem figyelmes, hogy elég fura hangot ad a mosógép. Mosás közben ilyen zúgó, berregő hangja van. Csináltam videót, bár ment közben a szagelszívó, remélem azért hallatszik tőle. Pont ahogy befejeztem a felvételt, előtte fél-1 másodperccel hagyta abba ezt a berregést is. Nem tudom sajna mióta csinálta, hogy vajon bekapcsolás óta, vagy sem, de eddig nem tűnt fel.
-
Gabesz87
veterán
válasz
#40553216 #52264 üzenetére
a program indítása után pedig kb. húsz percig a gép csak melegíti a betöltötteket és csak ezután kezdi összekeverni.
Ez mondjuk nem tudom, hogy milyen gépen van így, már ha valamelyiken tényleg így van, de nekünk a Tefal kenyérsütő program indítás után egyből elkezd keverni, és nem melegszik 20 percig.
Tegnap sütöttem mazsolás kalácsot a géppel, marha jó lett. Na de részemről itt ennyit a kenyérsütésről, mert kicsit off.
-
Gabesz87
veterán
Ebben az ínséges időben gondoltam előveszem a kenyérsütőt, és sütünk újra kenyeret. Úgy 1,5 éve még sütöttük rendszeresen, hol több, hol kevesebb sikerrel. Van esetleg valakinek bevált receptje, amivel finom, puha, kívül ropogós, és nem tömör kenyér lesz az eredmény?
-
Gabesz87
veterán
Vettem egy poli-foszfát adagolót a mosógéphez, megpróbáltam feltenni, de hiába tekertem fel nagy nehezen tökig, a csapot megnyitva folyik felül. Pedig benne van a tömítés gyárilag az adagolóban. Baromi nehéz volt amúgy felcsavarni, mert a falon van egy fémlemez fedő, ami takarja a csapok bevezetését, és attól kissé nehezen fért el az adagoló felső karimája. Na mindegy, végül is ráment. A kérdés, hogy ha esetleg veszek még egy tömítést, azzal meg tudom szüntetni vajon a szivárgást?
-
Gabesz87
veterán
válasz
Joezyka #52119 üzenetére
Bár nem túl nagy segítség, csak egy kis megjegyzés: mi nemrég vettünk új beépíthető mosogatógépet, bár csak keskeny, 9 teritekes. A szerelő, aki megnézte az előző, tönkrement gépet, azt mondta Electroluxot, vagy Zanussit érdemes venni. Mi egy Electroluxot vettünk, magától nyílik az ajtaja, szépen, halkan mosogat. Kibővített garival vettem persze. Szóval tudom ajánlani a márkát.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Csabroncka #52098 üzenetére
Ez egy baromi jó írás, köszi. Tök hasznos infók vannak benne, amiket kár, hogy nem olvastam előbb. -
Gabesz87
veterán
Egy kis tanácsot kérnék. Van egy Samsung WW70K5410UW/LE mosógépünk, 3 éves, de ez végül is mellékes. Az a gondunk, ami egyre inkább zavar, hogy mosás közben büdös, mint a fene. A kis ajtaját kinyitva beleszagolva, komolyan, mintha pöcegödörbe szagolnék. Mi a fenétől lehet ez? Próbáltunk már korábban ecetes tisztítást, de az sem volt gyenge...utána jó ecet szagú lett, alig győztük kiszellőztetni. Ariel mosókapszulát és Silan Sensitive öblítőt használunk. Esetleg ezektől is lehet? Az előző, felültöltős mosógépünknél nem rémlik, hogy volt ilyen gondunk, pedig az sokkal régebbi volt, 10 éves Zanussi.
-
Gabesz87
veterán
Holnap hozzák az új mosogatógépünket. Csak azért, hogy valaki leszerelje a msotanit, nem akarnék hívni egy szakit. Viszont egy valamit nem nagyon tudok. Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a túrót csináljak a szenyvízcsővel? Mármint ha lehúzom a csövet a bekötési pontról, akkor utána ott lesz egy szabad kifolyási pont. Valahogy azt idiglenesen le kellene dugózni, feltételezem!? Erre gondolok:
-
Gabesz87
veterán
Jelenleg ilyen mosogatógépünk van. Beépíthető, 9 terítékes, 44.5cm széles. Holnap reggel jön szerelő, mert valami baja van, nem nagyon mennek végig a hosszú programok. Szamol, és az elején megy is bele víz, de aztán totál csend. Mintha nem menne le a víz, vagy nem tudom. A végén áll is az alján. A kérdésem, hogy felkészülve a legrosszabbra, ja netán újat kell venni, milyen gépet ajánlotok perpill? Volt régen egy Siemens gépünk, 5-10 év közti időtartamot bírt. Most meg "tönkremegy" ez a Whirlpool.
-
Gabesz87
veterán
válasz
E.Kaufmann #49084 üzenetére
En is Aldis tablettát használok, de ettől függetlenül mindig feltöltöm a só és öblítő tartályt. Nem tudom ezzel jót vagy rosszat teszek-e, remélem rosszat nem. Nekünk most a héten történt valami a gepunkkel, szerelőt, aki nem túl drága, és hamar ráér, még nem sikerült találnom. Aki jónak tűnik, talán majd jövő péntek felé tud jönni.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Fece87 #49054 üzenetére
Szia! Nekünk ilyen Samsung gépünk van (nem vagyok benne 100%, hogy pontosan ez a típus, de kinézetre teljesen ugyanaz, szóval ugyanez a széria). Nem tudom hol olvastad ezt, hogy ugrál, de ez hülyeség. Baromi halk, atomstabil, meg sem mozdul, kicsit sem remeg centrizés közben. Nem úgy mint a régi felül töltős gépünk, na az ugrált! SZóval én bátram ajánlom ezt a Samut!
-
Gabesz87
veterán
Van egy Whirlpool ADG 750 IX mosogatogepunk, és valami nem ok vele. Feleségem volt itthon azt mondja víz van benne, nem csinál semmit, búg, és büdös. Hazaérve elinditottam egy gyors, 8 perces aztato programot, végigment és az előzőleg bent maradt vizet legalább kiszivta. Aztán indítottam egy normál hosszú progit, az első percekben hallottam a vizet, ahogy lenni szokott, de aztán utána semmi. Néma volt, de a számláló ment. Büdöset és fura zajt én nem hallottam. Van ötletek, hogy mi lehet a gond? Gondoltam megkérdezem mielőtt szerelőt hívok és 15-20e-et kifizetunk. Esetleg nem tud valaki korrekt szerelőt Bp-en?
Korábban volt egy Siemens gépünk, az is kísértetiesen hasonló jelenséggel ment tönkre, azt mondták kilyukadt a dob a sótól. Azért jó volna ha nem 6-7 évet bírna egy mosogatógép, mert nem olcsó. -
Gabesz87
veterán
válasz
123xyz #48593 üzenetére
Vagy egyszerűen olyan boltból veszel, ahol külön lehet pluszban vásárolni kiterjesztett garanciát. Nekünk egy Samsung van, úgy 2-3 éves talán. Azt hiszem 5 év garival, de nem tudom, külön vettük-e vagy alapból annyi volt akkor rá. Mindenesetre mi szeretjük, semmi baja, szépen, halkan működik. Inverteres motorra 10 év gari van.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Drughi #48578 üzenetére
Úgy látszik ez nem a porszívók hete 🙂 A miénk is tegnapelőtt halalozott el a konnektorral együtt. Tegnap vettem is ilyet. Jókat olvastam róla, sok tartozéka is van, itt a fórumon is láttam korábban, hogy ajánlottak. Mondjuk arra számítottam hogy halkabb lesz mint a korábbi Samsung porszívónk. Valamivel az is, de nem túl sokkal. De ennyi baja legyen. Szóval én ajánlom.
-
Gabesz87
veterán
válasz
bandi0000 #48563 üzenetére
Bocs, pontositok, EZ van nekünk. Megtaláltam a számláját, és ez a Lucia Rossa az tényleg. Viszont nekünk nemesacél tál van hozzá, meg a kiegészítők közt is látok ismeretlen dolgokat. Lehet azóta más kicsit. Na mindegy. Szóval attól függetlenül ajánlom. Árukereső is meglehetősen sok vélemény van róla. Ha csak tálas mixer kell, akkor meg elég az először linkelt típus is, amire még pár óráig van ma az akció.
-
Gabesz87
veterán
válasz
bandi0000 #48561 üzenetére
Szia. Nekünk ilyen van pár éve. Nagyon masszív, erős, nagy, baromi sok minden van hozzá, 3 féle fej, turmix, húsdaráló kül. tárcsákkal. Egyetlen negatovumta hangja. Irtó hangos. Na meg persze helyigenyes. Nem tudom ezeket a kiegészítőket most is adják-e még hozzá, de látom most nagyon jó áron van. Furcsa mert ahogy látom, a fenti cuccok most nincsenek hozzá, de külön sem látom tarzozekkent.
Egyébként anyosomnak vettünk pár éve valamilyen Bosch Mum gepet, az is nagyon szuper, kicsi, erős, és halk! Ő is szereti. Csak annak meg pont az a hátránya hogy szinte mindent külön kell hozzá arany árban megvenni. Persze nyilván nem muszáj mindent. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Nemrég a porszívónkat kihúzva a konnektorból, egy kisebb fajta tüzijáték kíséretében a konnektor, és a porszívó csatlakozó tüskéje jól megégett. Biztosíték is levágódott. Ilyen az eredmény:
Nem tudom, lehet-e vajon ezután használni a porszívót így (jó, mondjuk legrosszabb esetben egy csatlakozó fej csere), de mivel pont kellene most a porszívó, mert a picit náthás 2 éves fiúnk orrából orrszívóval szívjuk a takcit, úgyhogy elég rosszkor jött ez. Lehet, hogy akkor még ma este vennem kell valahol gyorsan egy újat. Most egy ilyen Samsung van, de látom sokan az Electrolux-ot ajánlják. Pl. EZT!? Nekünk a lényeg, hogy halk legyen, de azért persze hatékony is. Van ropotporszívónk, inkább az az elsődleges takarító. -
-
Gabesz87
veterán
Tudtok esetleg ajánlani max. 30e-ig 29-30 literes elektromos hűtőtáskát, ami 12V-ról, és 230V-ról is üzemel? És lehetőleg nem külön kell hozzá 230-as adaptert még pluszban venni. Szüleimnek vennénk, mi sok évvel ezelőtt az Aldiban vettünk ilyet, azóta is tökéletesen üzemel.
-
Gabesz87
veterán
Gofri sütőt szeretnenk venni noveremeknek karacsonyra, de total tanacstalan vagyok. Ők Nemetorszagban elnek, es nemreg neztek egy ILYET.
Nem tudom, ez a forgathato ház mire jo, valóban hasznos-e, vagy csak marketing bullshit. Viszont en árban inkabb ugy ennek a felére gondoltam. Keresgettem itthon, nezelodtem amazonon is (onnan a gariztatas miatt lenne előnyösebb). Ilyen forgatható kivitelek ugy látom kevesebb penzert nem igen vannak, vagy ha van is 1-2, eleg gagyin neznek ki. Amiket néztem:
LINK
Ezek közül valamelyik
Vagy valami amazon.de-ről ugy max. 20-25e Ft-ig. (~75-80eur) -
Gabesz87
veterán
Régi, használt háztartási géppel nem tudjátok mit lehetne kezdeni? Nincs olyan hely, ahol pár ezerért bevennék alkatrésznek? Vagy elviszem kidobni elektronikai hulladéklerakó helyen, vagy amit megpróbáltam, meghirdettem, de ehhez nem sok esélyt fűzök. Samsung mikróról van szó, amit most cseréltünk, mert a régi nem melegít. Gondoltam hátha valaki alkatrésznek fel tudná használni, sajnálom csak úgy kidobni.
-
Gabesz87
veterán
válasz
#94529552 #34736 üzenetére
Igen, ezt én is sejtettem. Meg tudom hogy az eMAG román cég, az egyik házimozi hangfalamat, amit soron vettem, de még garis volt, egy kilazult csatlakozó miatt gariztattam már velük. Emaggal nincs bajom amúgy. Szóval a termekregisztacio sem érdekel, mivel van a 4 év. Amit szeretnék hogy a gari papír ki legyen töltve ahogy kell és egyezzenek a serialok.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Mr.Csizmás #34723 üzenetére
Itt 2 db számsor van a címkén csupán, egy az M/C, de ez maga a típus: GE109MST1/BOL, a másik pedig az S/N. Ebben van betű, szám is. Termékregisztrációnál ezt beírva ezt kapom:
A megadott sorozatszámot nem tudjuk készülékhez kötni! Előfordulhat, hogy regisztrálni kívánt terméket nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba és ebben az esetben a garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Erről csak a regisztráció végével tud értesülni!
A kiterjesztett jótállási jegyen lévő sorozatszám csak számokból áll, és nem is jó formátumú, mivel a sorozatszám 9, 11, 12 vagy 15 karakter hosszú, ez pedig 13 karakter. Úgyhogy nem értem. Na majd kiderítem. Nem tudom holnap elérhetők-e, megpróbálom. -
Gabesz87
veterán
válasz
szaszlaci #34719 üzenetére
Szerintem ez valahova kelet Európába szánt termék lehet, mert magyar használati sincs, csak orosz, meg mit tudom én milyen nyelveken, hasonló cirill betűkkel.
Ez az, én is ettől félek, hogy mi lesz, ha gond lesz, és nem egyezik a sorozatszam. Mindenképp tisztazom velük ezt és jó volna ha a gari papírt is kitoltenek. A mediaMarktban jártunk így hogy a vásárolt Samsung mosogepnek nem volt kitöltve a papírja. Elküldtem postán aztán visszaküldték kitöltve. Remélem itt is ilyen egyszerű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged