Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oceanearth

őstag

válasz tildy #1532 üzenetére

Szia!

Fehér áruban annyira nem vagyok otthon, de én a helyedben 8asat vennék. Abba már szépen beleférnek nagyobb lábosok is. Nálunk is egy ilyen működik már több éve, idáig még nem volt szűk a kapacitás. Általában ezt szokták ajánlani 2-4 főre. Nagycsaládosoknak, ahol állandó a 4 fő, sok a főzés, oda kell a 12-es.

1 valamire figyeljetek, ha fehér árunál (itt most ügye a mosógép és mosogatógép) a vízfelhasználást nézitek. Szépen mosni és mosogatni csak sok vízzel lehet. nem érdemes azt megvenni, ami a legkevesebb vizet használja, egy jó közepes bőven elég.

Nekünk régen volt egy banya gúnynevű mosogépünk. Mindenki ismeri, nagy drabális, felültöltős, jobb oldalt a programválasztó tárcsa, zöld alapon. Sajna már a márkára és a típusra nem emléxem, csak a banya névre (egyébként sztem még most is sok banya működik, de biztos, hogy mindenki legalább gyerekként látott már ilyet). A banya nevet a szállítóktól kapta, több mint 100 kiló volt, öreg és marha sok vizet használt.
    Emlékszem amikor lecseréltük, anyám sírt, hogy ő kéri vissza a banyát, mert az sokkal szebben mosott.
    Higgyétek el, szép dolog a cimkén az X literes vízfogyasztás, de ha 2x kell mosni, akkor már 2x és akkor jobb lenne az ami csak kicsivel több vizet fogyaszt.

Új hozzászólás Aktív témák