Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• talpas

aktív tag

Megkértek szerezzek be 1db. Siemens HM 22220 BY tűzhely, hőfokszabályzó forgatógombot. Valami csodakészülék lehet mert semmi a típust beírva, találat nem jött be (gépkönyv előttem) itthon vásárolta a tulaj. Közelítettem más felől és lőn találat!!! Nem linkelek, de a találat annyira kiagyalt, hogy nem tudtam csak úgy elmenni a dolog mellett. 1200-1500Huf-ért elküldik a forgalmazók, ezt a többkilós alkatrészt, aranyhintóval, táltos paripákkal és mellé kapok 1 pizzát is, cukormentes üccsi az öblítésre, bónusz (vagy nem?)

Ne rémüljön meg senki, csak 7500Huf-tól indul az ára. Ha azt mondjátok ne trollkodjak itt ezen az összegen, akkor én azt mondom valami nagyon nem tiszta, (nekem). Ha enyhe összehasonlítást teszek a hétvégén megvásárolt 5000Huf-ért elhozott, használt Westa, Magyar elektro,gáz tűzhely között, akkor nem hiszem, hogy a Siemens piskótasütő funkció indokolná a szabályozó gombja, számomra magas árát. Ma vettem a Westa-ra /db. 480Huf. De ennek meg a cikkráztató billenőkapcsolója 3000 Huf fölött /gépágyúsmile/ (Régi P.C. bekapcs gomb, 4x annyi elemet tartalmaz, de hiába). Gondolkodom, felhagyok a javítással, beolvasztok mindent, eladom a műanyagot, rezet, aranyat, vasat, levegőt, utat, hidat, alut, stb. Nem jó ez így. :(

Új hozzászólás Aktív témák