- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Aktív témák
-
Gaben1
tag
üdv!
azért ez elég gáz nem? -->[link] -
Gaben1
tag
válasz
mike1978 #34177 üzenetére
egy régi hitachi erősítővel hajtom ott még nincs külön bass meg stb kimenet
egyszerű 4 csatornás és az egyik csatornára van kötve 8 ohm-on ennyi[ez lenne az] -
Gaben1
tag
válasz
mike1978 #34164 üzenetére
igen passzív ládáról van szó
el se hinnéd milyen olcsón kihoztam a ládát nem is audiophile hangzást várok el tőle csak hogy a hangfalak mellett valami plusz rezgesse a tüdőmetde azért egy kis javuláshoz csak kéne bele valami szigetelés
tudom nem lesz gyári hangzása de jobb mint ha üresen maradna -
Gaben1
tag
-
Gaben1
tag
üdv! sikerült beszereznem egy PHILIPS 70FA 930-as erősítőt tudna valaki véleményt mondani? hátha valakinek van tapasztalata , most tesztelem..
-
Gaben1
tag
senki nem ismeri ezt a típust? vagy vélemény?
[link] -
Gaben1
tag
hali
PIONEER VSX 609 t lecserélni H/K AVR 41-re érdemes?
ha igen mennyivel jobb a H/K?
40.000ft sok érte? -
Gaben1
tag
Üdv !
Szeretném egy nagyobb erősítőre cserélni a meglévő PIONEER VSX609 erősítőmet mivel szerintem nem eléggé hajtja meg a 4db SONY SSXB80-v hangfalamat
4.0 ban használom szinte kizárólag zene hallgatásra ,ezen felül van egy mély láda külön erősítőn
zenében inkább trance illetve néha lágyabb rock, és kevés klasszikus zene, amit hallgatok.
max 40K ért milyen erősítőt érdemes venni? ami lehetőleg 5.1 esA másik hogy egy ismerős ajánlott nekem eladó HARMAN KARDON AVR41-es típusú erősítőt szintén 40K -ért kérdésem hogy megéri-e vagy inkább nézzek mást?
-
Gaben1
tag
Hali nem tudna valaki eladó SONY SSXB 80V hangfalpárt eladót?
Állítólag az egész országban csak néhány darab van belőle. abbol egyet találtam a neten meg is vettem egybőlde kéne még egy pár
-
Gaben1
tag
üdv.
tudna valaki mondani egy konverter programot ami a jó minőségű wma (705kb/s) ból hasonló mp3- at tud készíteni? de 320kb/s os mp3 az nem nyerő annál viszont jobbat szeretnék -
Gaben1
tag
üdv!
az itthoni zenecuccomat akarom kicsit felpofozni ,illetve bővíteni
1-2 elöregedett hangszórót kicserélni,stb
nézegettem SAL hangszórókat de azok ugyebár belépő szintek
tudna valaki ajánlani a SAL-nál jobb márkát de azért árban maradjon az alsó kategóriába. nem akarok sokat költeni rá
pl 3 utas hangfalban cserélek mélyet illetve magasat 100w teljesítmény mellett
a magasak elszálltak, a mélyeknél el vannak öregedve a gumi peremei
ezeket szeretném cserélni de a SAL nál egy fokkal jobb márkára
köszi a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest