- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
TeeBeee
tag
válasz
nebulo5 #20292 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat.
Ami azt illeti én nem értek hozzá, de elnézve az onkyo-s linkeket...hát tényleg hatalmas különbség lehet. Csak nem hittem hogy ilyen áron is vannak ilyen cuccok. Hiszek nektek. Ami azt illeti nem is kéne ragaszkodnom a DVD player részéhez, hiszem a PS3 mindent lejátszik, még BD-t is, amit meg nem annak ott a PC. Szóval meggyőztetek....már csak egy probléma van, ragaszkodok az álló hangfalakhoz és 100ezer körül van a limit.Vagy ezeknek a kis hangfalaknak csináljak állványt?
-
TeeBeee
tag
Sziasztok és Boldog Karácsonyt!
Házimozi vásárlás előtt állok, és ki is néztem egyet, mellyel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
LG HT904TA
Tudom hogy ennél sokkal komolyabb cuccok is léteznek, de szerintem én meg lennék elégedve vele. A fő kérdés a bekötéssel lenne kapcsolatos, mivel adott hozzá egy LG LCD-TV (2 darab HDMI bemenettel), egy asztali PC (amin nincs HDMI-n jövő hang,csak DVI és S/PDIF Digital Output), és adott még egy PS3. Úgy szeretném megoldani hogy a PS3-on BluRay-t játszak le 5.1-el, valamint a PC-n is szeretnék filmet nézni, és ott is jó lenne ha megszólalna az 5.1. A kiszemelt házimozin 1 HDMI In és 1 HDMI Out van.
Készítettem egy bekötési vázlatot, hátha könnyebben megértem ha valami nem jó és áthúzzátok mondjuk pirossalA válaszokat előre is köszönöm.
u.i.: már egy másik topikba írtam, de úgy látom hogy ez jobban pörög
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest