- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
sipi700
tag
válasz
Dassler #3824 üzenetére
Köszi a választ!
Eredetileg kb. 50-60e Ft-ot terveztem erősítőre, aztán lett belőle kb. 100e Ft. Ezek szerint ezzel lejjebb nem is érdemes menni. Majd eldöntöm melyik legyen a 2 közül.
Hangfalakat (5.0) még annyira nem nézegettem, de van 2 árkategória:70e körül: Magnat 880, Magnat 990, Yamaha NS-50 és NS-P60
100-120e között:
JBL Balboa
Wharfedale vr-400
Quadral Quintas 500
Rubicon RP 16Azt nem írtam, hogy csak mozira lenne és 24nm (kb. 60 köbméter) szobába. Van köztük esetleg olyan amelyik felejtős?
-
sipi700
tag
Sziasztok!
Genius 5.1-es "hangrendszerem" szeretném lecserélni. Igényeim teljesen minimálisak nem sok különbséget hallok az olcsóbb és drágább rendszerek között, így cél a lehető legolcsóbb rendszer összeállítása. Olvasgattam pár honlapot a témával kapcsolatban, de nem lettem sokkal okosabb. Van egy true hd és dts hd dekóderrel ellátott bd lejátszóm, így az erősítőben nem olyan fontos, hogy legyen true hd illetve dts hd. Jól értelmezem?
Hangot csak hdmi-n lehet rákötni az erősítőre? Mikor csúszhat el a hang? Ez a része egyátalán nem tiszta.
Értelmezésem szerint Pioneer vsx-918 a legolcsóbb, ami a célnak megfelel. Ha mégsem, akkor Yamaha rx-v663. Létezik ezeknél olcsóbb megoldás? Vagy még drágább erősítők között kellene keresgélnem?
Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest