- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Dassler
őstag
válasz
sipi700 #3830 üzenetére
Ha csak házimozira lesz, akkor viszont nem szükséges előre torony, hanem 4 egyforma szatelitet (7.1 esetén 6 egyforma) érdemes venni, ill. ha olyan a helyiség akkor érdemes lehet bipol hangsugárzókat hátra - bár ezek közül talán csak a Wharf VR sorozatában van kimondottan háttér sugárzó, ha jól rémlik - ha létezik az adott termékcsaládból. Sztem mindegyik elég jó ebben az árkategóriában. Én csak mozi esetén kb a következőket választanám: JBL v. Quadral - nálam kb 1 szint - Rubicon - bár picit lágyabb/kellemesebb hangzású, ami mozinál nem biztos, hogy úgymond előny, aztán Magnat v. Wharfi v. Yamaha. De ez az én akkusztikai ízlésvilágom szerint van.
Nem tudom, hogy hallottad-e már ezeket a dobozokat, mindegyikek van egy jellegzetes karaktere, amit laikusként is hallasz, csak legfeljebb nem tudod, hogy mi az. Úgyhogy azért hallgasd meg, ha teheted, egyáltalán nem biztos, hogy neked is az tetszik, ami nekem.
Persze a pénz sem mindegy, ha valamelyik készlethez nagyon jó áron hozzá tudsz jutni, akkor megéri, egyik sem rossz, csak ízlések és pofonok. A Wharfedale Vardusra benevezhetnél, még senkitől nem hallottam véleményt róla, pedig elég csábító árú.
-
Dassler
őstag
válasz
sipi700 #3811 üzenetére
Ha a BD lejátszód tudja dekódolni az adott hangokat, akkor nem szükséges, hogy az erősítő is tudja. Ha jól rémlik, akkor optikai vagy digit koax adatátviteli keresztmetszete is elég, ha csak a hangot akarod az erősítőre átvinni, viszont a képet akkor a képmegjelenítőre kell pl komponens kábellel vagy HDMI-vel, csak be kell állítgatni a lejátszón a dolgokat, ami típus függő. Meg persze kérdés, hogy még miylen ki-bemenetekkel rendelkezik. HDMI-t kizárólagosan akkor kell választanod a megfelelő sávszélesség miatt, ha a HD hangot és a 1080i/p képet is egy madzagon akarod az erősítőnek továbbítani. Én így tudom, de a lejátszód kézikönyvében nagy valószínűséggel részletesen le vannak írva a lehetőségek.
Ebbben a z árszegmensben a Pio és a Yama egyformán megfelelő szvsz.
Hangfalnak meg sztem a legjobban és legolcsóbban egy Rubicon rendszer éri meg - elég sokszor ki lehet fogni jó áron az alap dobozaikat, meg mondjuk egy Polk mélynek.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest