- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
semetka
őstag
Lehet hogy nem jó helyre írok, még lehet hogy a kérdés is baromság, de érdekelne hogy van olyan program amivel elemezni lehet egy zeneszámot hogy milyen mélyre megy le? Hz-re értem.
-
semetka
őstag
válasz
#09634560 #14258 üzenetére
Nem erősítőm van, hanem egy asztali dvd-t kötöttem össze PC-vel. De nem sikerül a PC-t úgy beállítani hogy 5.1-be szóljon. PC-ről amúgy jó szól az 5.1 csak mikor a dvd be rakom a lemezt akkor a vmiért lekeveri. Erre kellene vmi megoldás. Tuti hogy csak beállítás kérdése.
-
semetka
őstag
VAn egy kérdésem, mégpedig az hogy összekötöttem a dvd-met meg a PC-met digitális koax kábellel de valahogy nem tudom beállítani hogy 5.1-ben szóljon. Egyáltalán be lehet állítani vagy csak sztereót lehet SPDIF-en?
-
semetka
őstag
Melyiket tartjátok a jobbnak az optikai bemenetet vagy a koaxot?
-
semetka
őstag
Lenne egy érdekes kérdésem, sztem ilyennel még nem találkoztatok.
Szóval 5.1-et "csinálok" mégpedig úgy hogy van egy hifim ami a front szerepét tölti ki vagy egy LCD TV-m ami majd a centert nyomná és akarokl venni hátsó hangszóróknak egy logitech hangfalpárt. Itt jön a kérdésem mivel nem lesz aktív mélynyomóm ezért a mély le lesz keverve az elsőkre. A kérdéesem az ha veszem a logitech hangfalpárt akkor 2.0 át vegyek vagy 2.1-eset? Ezt azért kérdezem mert mivel nincs mélynyomó lehet h jobb lenne ha a basszus szólna a frontól is meg a hátsókból is. Szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest