- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
moldvan
csendes tag
válasz
NoName?! #1222 üzenetére
Szeretem a Trance zenét (Armin Van buuren és társai...)
De legtöbbször nem ezek szólnak itthon, amit tényleg "élvezkedés" céljából hallgatok az Alicia Keys, Anima Sound System, Saint Germain, különböző igényes Chilloutok, Tátrai Band, Santana..... ilyesmi...
Nem tudom amúgy elbizonytalanodtam ebben a JBL-ben.... máshol a Polk Audio-t, meg a Dali hangfalakat ajánlgatják....
De leginkább azt kéne eldöntenem, hogy házimozi vagy sztereo... kéne a házimozi, felépíteném szép lassan az 5.1-et, de nem tudom..... ennyivel szebb a sztereo?
-
moldvan
csendes tag
Köszönöm a választ, valóban jól át kell gondolnom...
Hallgatózóm majd sokat, meg beszélek még egy-két szakival, aztán csak meg lesz a legjobb döntésStream Audionál nézegetem most a Rubicon és Polk Audio hangfalakat, lehet, hogy elnézek vmelyik nap hozzájuk és akkor már a JBL-t is szemügyre tudom venni, meg talán mondanak valamit erősítő ügyben is....
Köszi mégegyszer...
-
moldvan
csendes tag
WN31RD egy kérdés még....
A házimozi és hifi shown is megkérdeztem egy úriembert, hogy mit szól az (akkori) ötletemhez, ami egy most 95 ezerbe kerülő DENON AVR-1508-at és egy JBL vagy Dali hangfalat foglalt magába (150k).
Ő azt mondta, hogy a 1508-at felejtsem el ha 80%-ban zenére akarom használni és egy 1908-at vegyek helyette....
Na most ha 300k van, hogy megvegyem a két front sugárzót és az erősítőt, akkor két dolog lehetséges
1. Denon 1908 (150k) és hangfal (150k)
vagy
2. Olcsób erősítő (100-110k) és jobb hangfal (180-190k)
vagy egy harmadik, amit valaki elmond majd
Üdv
-
moldvan
csendes tag
válasz
Skyhunter #1213 üzenetére
Köszi a válaszokat, megnézegetem ezeket amiket írtatok.
A kábelezés nincs benne a 300k-s keretemben, persze ilyen cuccnál már rá fogok áldozni még 10-20k-t.
Mondjuk a Harman-Kardon erősítőt kicsit olcsónak találom, valamivel komolyabbra gonoltam.
Elmondom még, hogy én mire gondoltam, hátha valakinek arról is van véleménye, vagy esetleg elmondja, hogy az jó/nem jó..
Denon AVR-1908 (150k - ebbe eléggé beleszerettem, Denon erősítőm volt eddig is, semmi probléma nem volt vele, valszeg maradok a márkánál...)
hozzá
JBL E80 (120k) vagy Dali Concept 8 vagy Dali Ikon 5 (mondjuk ez már 170-180k ami kiesik a 300-as keretből)JBL, Dali vagy Rubicon hangfalakról valakinek valami konkrét véleménye/élménye?
-
moldvan
csendes tag
Sziasztok!
Egypár hozzáértő szakember vagy lelkes amatőr véleményét szívesen meghallgatnám így vásárlás előtt:
Szóval egy erősítőt és mellé egyelőre csak két front hangfalat szeretnék vásárolni, nagyjából 150-150 ezer forint van rá.
80%-ban zenét hallgatnék velük, és csak kb. 20%-ban néznék filmet. Tehát fontos, hogy a zenei élmény legyen nagyon jó.
A center és háttérsugárzókat majd csak később venném meg a rendszerhez.
Az erősítők terén a Denont, hangfalak terén pedig talán a JBL-t, Dali-t, Rubicon-t preferálom, de nyitott vagyok minden véleményre, ötletre.
Ha valaki leírná a véleményét, vagy tapazstalatait azt előre is köszönöm.Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest