- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
Aktív témák
-
fury71
aktív tag
Én egy Genius SW-5.1 Home Theater hátsó hangszóróit fúrtam meg egy falikonzolhoz. Nem vettem észre semmit, igaz nem is a frontok voltak.
Viszont a mostani Wharfedale hangfalakat már nem fúrnám meg, de nem is voltak olyan olcsók mint genius. Eladtam és a vevőnek kicsit nem tetszett a lyuk a hangfal hátán. Ha a Warfi eladóvá válik akkor biztos nem tesz jót az üzletnek, de mondom nem is egy árkategória a geniust könnyebb szívvel megfurtam -
Dassler
őstag
Egyesek szerint igen, mások szerint nem gáz. Van, aki vél felfedezni hangzás beli különbséget, van, aki nem. Sztem nem lesz baja. Ízlés kérdése, én ezek ellenére speciell nem szeretem megfúrkálni. Természetesen használható marad a doboz, csak ha utána valamiért leveszed az állványt, akkor ott marad 1-2 lyuk a hátulján, ami már nem biztos, hogy jó dolog.
Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Micro Four Thirds
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Quadro FX 570 eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest