- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
politomi
tag
válasz
indianka #6281 üzenetére
Szia. Emlékszem ezzel én is szívtam anno. Szerintem nem elég csak a realtek programjában beállítani. Nem tudom milyen oprendszert használsz, de a vezérlőpult hang szekciójában át kell tenni a lejátszást "realtek digital output"-ra.
Nekem anno mikor vistám volt egyből lett hang.
Próbáld meg hátha ez a baj. Nekem a képen a legalsót kellett kijelölnöm.
[link] -
sirdond
őstag
válasz
indianka #6265 üzenetére
Szia! Ha még nem kezdtél el pakolni és pc-vel van összekötve az erősítő, akkor elvileg van egy megoldás: ac3 filter
http://ac3filter.net/guides/mixing_matrixolvasd el többször és tuti menni fog. a végeredmény nem tudom milyen lesz, de egy próbát szerintem megér mielőtt elkezdesz rendezkedni
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
indianka #6265 üzenetére
Esetleg, hogyha az erősítőn van valami equalizer amit csatornánként tudsz állítani, vagy ha pcről megy analógban, akkor lehet hogy találsz ilyen equalizert. viszont csak akkor fog jönni a mély a hátsókból, ha a film 5.1-es hangsávján van valami sorrund robbanás, tehát hogyha szemből mutatnak egy robbanást akkor kétlem, hogy azt hallani fogod a hátsó hangszórókon.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
indianka #6259 üzenetére
Én a rendezkedést választanám. Általában(99,99%) ilyen árkategóriában a kis hangszórók arra jók hogy jöjjön belőlük némi effekt, de pl. zenehallgatásra és mozira én nem ajánlom.
Biztos kipróbáltad már rendesen frontba kötni a front hangfalakat, hát ég és föld amit hallani lehet, és nem a mély hangokra gondolok, hanem úgy egészében a hangzásra. A különbség amit a front nyújt és a háttér hangfal. Hangsúlyozom ebben az árkategóriában. Mert lehet kapni drága pénzért olyan kis hangfalat ami "leszól" minden tekintetben egyes front hangfalakat, de volt 2 ilyen szettem ami ebből állt hogy 2 front és akkor center+sorrundnak csak úgy csomagoltak még valamit. -
_ak_
addikt
válasz
indianka #6257 üzenetére
Próbáld ki nyugodtan elrontani nem fogod ennyivel. Viszont tapasztalatból tudom mondani neked, h semmiféle normális mély hang nem fog kijönni azon a két kis hátsón, per pill nekem is akkora hangfalak vannak betéve frontra, de amíg nem raktam egy mélynyomót melléjük abszolúte erőtlenek voltak. Ez egyáltalán nem a vájtfülüség kérdése, csak egyszerűen nem arra vannak tervezve.
Előbb gondolkodnék el azon, h hova tehetném arrébb a tv-t.
-
_ak_
addikt
válasz
indianka #6254 üzenetére
Az. Már csak azért is, mert az esetek többségében leginkább a front hangszórókból szól a zene/film akármi. És mivel még mélyed sincs önmagában azok a pici hátsók nem fognak vmi nagy élvezetet nyújtani.
Más kérdés, h állítólag ilyenkor a hangkép is szétesik, mert jó esetben a center is azokhoz a frontokhoz van "beállítva". -
Winzsolt
aktív tag
válasz
indianka #6220 üzenetére
Szia! egy ilyen kell neked. (én jobban szeretem az optikai összeköttetést, nem volt vele gondom, úgy tudom hangminőség szempontjából mindegy melyiket választod.)
Előfordult nekem h szakadozott a hang ddigital, és dts esetén, erre kell ac3filter és a VLC beállításoknál win32 waveout kiterjesztést választani, ezután a dts is simán kiment akadás nélkül. -
róbert gida
tag
válasz
indianka #5973 üzenetére
A Yamahát csak ajánlani tudom nekem RX-V463-as van (az USB-s) de elötte sima sztereó Yamahám volt és az is jól szólt.Én Heco hangfalakat vettem Victa szettet sub nélkül mert egyenlőre a lakást kell átrendezzem,hogy legyen helyem.Szóval egy lakásba sztem untig elég a "Nippon Gakki" is
.A hangfalakat apránként is veheted saját példámból okulva így még csak én is 5.0-nál tartok.A Heco muzikálisan jól szól (nálam és nekem).A Magnat-ról és a Jamo-ról nem tudok véleményt mondani mert nem hallottam még .Félreértés ne essék a két márkát természetesen ismerem
.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest