- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
-
vtechun
veterán
szia, bar nekem csak egy gagyi 308as van ,de gondlom hasonlo logikaval mukodik.
elvileg a meenuben asszem 2. vagy 3. menupontban lehet megadni hogy melyik hdmihez melyik digitalis hangot hasznalja, lehet es az upc eseteben koaxra vagy optikara van allitva, ill. hdmi setupban lehet beloni hogy a tvre is menjeni-e ki a hang
-
vtechun
veterán
Szia!
Én a Wharfedale Vardus VR-300 5.0 -t választanám, már csak a kinézete miatt is
-
soma165
tag
kapcsolodva a hangfal lehetöségekhez
tudja e valaki miért adják ezt a Mission MV Cinema Pack ot ekkora kedvezmennyel?89.900ft/
http://www.procinema.hu/termek/hangsugarzo-szett/mission-mv-cinema-packna meg ezt is pokoli olcson Mission Mv-8 5.0/89.900ft/
http://www.netdepo.hu/mission-mv-8-50-779.html/hun/normal esetben a frontok kerülnek ennyibe-------------missionéknál
-
vtechun
veterán
szia, én is e két erősítő között vacilláltam, de ugye a 308-as egy új, 507-es meg kifutó széria.
HDMI 1.4 az előnye a 308-nak a 507-el szemben, árban hasonló. 507-es eléggé nehéz beszerezni, szerintem érdemesebb a 308-asban gondolkodni. szvsz.Hangfalat egyelőre én sem veszek, meglévőt (20 ezres Orion szett
) használom (míg ki nem ütöm)
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest