- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
Keyoke #27929 üzenetére
A kábel "fajtától" (alkotó elemeinek összetételétől, szál sodrás iránytól, szigeteléstől...) függő hangváltozások, és a hálózati dug-villa forgatásának hatásairól nem csak ebben a topic-ban lehet olvasni. Tehát, ha csak nevettél, akkor más topicot (ahol akár magfizikusok és egyébb "elismert" szaktekintélyek is a miszticizmus határainak súrolásáról írnak fejtegetést kábel ügyben) még nem olvasgattál. Hiszen csak nevettél, nem nevetgélsz...
Olvasgass hasonló témában más fórumokról is, és rá fogsz jönni, hogy valóban léteznek a változások. De a leg egyszerűbb, ha ki is próbálod!
Jómagam is, egy egy zenével - mozival kapcsolatos apróhirdetési topicban, eleinte azt hittem, hogy valami humor oldalra tévedtem, egyes kábelek eladási árának láttán. De amikor 2 - 3 hét/hónap után ezek a méregdrága kábelek új gazdára leltek, és az megelégedéssel számolt be a kábel jótékony hatásáról a zenei hangképben, akkor elkezdtem olvasni ezirányú hozzászólásokat. Majd a gyakorlatban is sikerült meghallgatnom a kábelcseréből adódó hangminőségi változásokat. Azóta nem nevetgélek az ilyen fejtegetéseken, de hogy "megnyugtassalak", nem tudnék olyan cikket/hozzászólást linkelni ide, amely ésszerű, mérésekkel alátámasztott magyarázatot adna a jelenségre.
Jómagam (és ezekszerint még sokan mások is) úgy vélem, ki tudom zárni a hallottak alapján -a szóbanforgó kábelről szerzett infók által okozható "placebó hatást",- és meggyőződéssel állíthatom: kábel okozta hatások márpedig vannak! -
BBéci
legenda
válasz
Keyoke #27929 üzenetére
Az a baj, hogy mosolyogtál a villásdugó fordításon ahelyett, hogy kipróbáltad volna.
Még senki nem mondta azt, hogy nem hallott különbséget.Aki a marketingszövegre hallgat és nem a füleinek hisz, az ostoba ember. Bizonyára léteznek olyanok is, de nem az a jellemző a hifisekre.
Hogy legyen min nevetned:
Láttad ezt a tápkábelt?
Mit szólsz a fo.Q [link] rezgéscsillapító cuccokhoz?Nem vagy hülye, csak hifiben tapasztalatlan.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest