- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz
maestro_z #6323 üzenetére
Futottam egy kört a sub-bol jovo zaj témában... az AV erosito foldeleletlen tapkabellel rendelkezik, a subwoofert hajtó erősítő viszont foldelt dugasszal bir... arra gondoltam hogy a nem azonos foldpotenciál miatt "áramlik át" valamicske áram az RCA kábelen a subot erosito vegfok inputjába, és ezt erositi fel az jol...
Megprobaltam leszigetelni (
) a sub végfokának dugaszát szigszallaggal (jobbat hirtelen nem tudtam kitalalni arra, hogy megszuntessem a foldelését), de sajna a bugás maradt... vakarom egyelore a fejem... lehet az AV-t kellene földelnem valahogy?!
Igazabol még nem is végleges a rendszer (még 3hdmi kabel fog az AV seggébe lógni a jelenlegi verziohoz képest), még akár meg is szunhet "magátol", de azert idegesit picit és jo lenne tudni a megoldást...
-
-
kkrisi
senior tag
válasz
maestro_z #5942 üzenetére
húú köszi a segítséget!! háát igen most az utóbbi időbe elég sok melót vállaltam el alíg pihentem valamit szinte 24hból 20 melóztam de megérte!!! ezek nagyon jóknak néznek ki! ezt az összeállítást meg tudom hallgatni a netdepoban? vagy te már meghallgattad a 1910 denonnal a keffet?
utolsó kérdésem h szerinted ezekhwz passzol a velo 8 sub?
-
dabadab
titán
válasz
maestro_z #5892 üzenetére
"A hangfal impedanciáját meg lehet pontosa mérni műszerrel?"
Rövid válasz: nem.
Hosszú valász: igenMultiméterrel valószínűleg nem, mert azok (vagy legalábbis az általam látottak) csak az ohmos ellenállást mérik. Ha van megfelelő műszer, akkor sem egyszerű a mérés, mivel a hangfalak különböző frekvenciájú jelek esetén különböző impedanciát produkálnak. Ez például egy 8 ohmos hangfal impedanciagörbéje
-
kkrisi
senior tag
-
kkrisi
senior tag
válasz
maestro_z #5595 üzenetére
de látom azért neked van rá keret neke azért ennyi nincs! Én esetleg egy warfi vardus 400 szettre vagy egy mission mv8 szettre esett a döntésem! Jó lenne egy ilyen kef mint neked de azért ekkora szobába mint nekem egy kicsit ütős lenne! főleg h már csak a subbal 100k-nál tartom mert a velo cht8 az annyi sajna de eszméletlen szépen tisztán szól és dinamikus, pörgős basszusa van! Tehát ehez szeretnék mé egy 100 vagy esetleg maximum 150k szett + erőlködő!! azért a végösszeg már sok egy kicsit!
tudom h nem ide tartozik de kevés zsé kéne h meglegyenek a cuccok! Nem tudtok valami jó melót? mert jól jönne
Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest