- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #10579 üzenetére
Szia
Igaz, nekem nem az általad említett erősítőm van, hanem egy vsx-418, E3-as Jamo hangfal szettel. Hát nem egy felső kategória, de sztem ígyis egy tisztességes belépőszintű cucc. Úgyhogy, szerintem veheted az 519-et (talán az frissebb).
-
Jaded
őstag
sziasztok!
van egy Wharfedale WH-208-as mélyládám, és kérdésem annyi lenne, hogy hogyan tudnám rajta beállítani a vágási frekvenciát? Leírásában semmi konkrét nincs, a potinál pedig semmi számozás nincs, vagy vmi konkrét ami alapján be lehetne lőni.
Vagy elég ha csak az erősítőn van beállítva?egy kép a hátuljáról:
[link] -
Jaded
őstag
válasz
róbert gida #6039 üzenetére
Az a gubanc, hogy ez az első bekapcsolástól ilyen. A régebbi onkyo erőlködőm is ilyen "hangot" adott ki, más hangfalakkal. Teljesen mindegy, hogy melyik bemenetre van állítva. Egyébként valóban nem régi erőlködő, tavaly decemberben vettem. Nem tom miért csinálhatja, lehet hogy a 220ból vesz fel valamit?
-
Jaded
őstag
Persze, ez nem egy csúcskategóriás erősítő, sőt az egész cucc nem az, de nekem tökéletesen megfelel+sztem nem egy rossz cucc alapszinten (persze van kategóriákkal jobb, ez is biztos). Ez is szépen, tisztán szól, 12nm-es szobába bőven elég, és ez is ugyanúgy "megszólaltatja" az ablakokat, ha akarom. Többe nézem, ezt az alap hangcuccot, mint bármelyik egydobozos, műanyag sokol-hangszórót, amit ma már egy 20asért utánnad dobnak.
Igazából ha 100%osan tudnám hogy a hangfalaknak nem lesz bajuk, akkor nem érdekelne a dolog, de megnyugtatni senki sem tudott eddig még.
Remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az volt a célom, ez csak egy vélemény.Azért köszi a segítséget!
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Van egy Pioneer VSX-418as erősítőm, Jamo E3-as hangfalakkal. Az volna a gond, hogyha nem szól semmi, akkor a mélyekből apró búgást hallok.
Nem tudok rájönni, hogy miért. Kábeleket cseréltem, erősitőt kivettem a helyéről, stb. mégis hallatszik az az apró búgás, és nem akarom hogy a hangfalaimnak bármi baja legyen. Igaz csak akkor hallatszik, ha a hangfalhoz "nyomom" a fülem, de akkor is zavar. Vkinek van valami ötlete, hogy mitől lehet? Honnan szedi össze a zajt?
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest