- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
róbert gida
tag
válasz Freeman2 #6025 üzenetére
Nekem 463-as van a télen cseréltem le az" öreg onkyo-t".A döntésemet nagyban befolyásolta,hogy előtte is yamahám volt egy sima sztereó reciver.Akkor arra Prelludiumok voltak rá kötve.Nagyon tetszett a hangja .Most Heco victa szett van a 463-on és nekem meggyőző a hangja zenén és filmen is.Subom sajna nincs csak 5.0.Hát hibáit egyenlőre még nem tapasztaltam talán túlságosan sok rajta a fölösleges szolgáltatás.Viszont az előlapi USB az tuti, Pen Drive-ról is egészen szépen szól. A dokkoló állomást még nem tettem rá nem is fogok a távszija mindent visz (tv,videó ,dvd,stb).Hdmi-t szeretném kipróbálni rajta majd.Optikai kábellel kötöttem össze a műholdvevőmmel filmek dolbyban ütősen szólnak.Természetesen ez az én szubjektív véleményem és a Denon termékeit is ismerem és jó cuccok azok is.De ha arra gondolok ,hogy anno a Yamaha DSP A1 volt akkor az év legjobb erősítője akkor biztosan nem rosszak a Yamaha termékei sem.A rádió része jó és érzékeny.A külseje szép ,a teljesítménye jó bár én nem hiszek el mindent amit a kis könyvbe leírtak ahhoz egy pár kilóval nehezebbnek kéne legyen ,de a lakásunkba bőségesen elegendő a hangereje.Egyszóval ajánlani merem
[ Szerkesztve ]
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs