- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
tevike #30411 üzenetére
Tulajdonképpen igen. Arra egy RCA kábellel (akár a meglévővel, ha jól vettem ki) rákötöd a mostani sub-od megfelelő csatlakozóját (bal alsó, ha jól látom). A hangfalakat (5.0-át) meg közvetlenül az AVR-be.
Kíváncsiságból bekukkantottam a Vaterára, de sajnos 19K-ért láttam most legolcsóbban ilyen AVR-t. Majdnem mondtam, hogy bármilyet, de van fenn egy Philips 3K-ért, de azon nem látok sub kimenetet. Így a sub bukó.
Türelmesen kell keresgélned... -
Vidala
senior tag
válasz
tevike #30406 üzenetére
Nna, csak kezd körvonalazódni a kép. A következőre gondoltam:
Két féle sub létezik: passzív (ennek nincs saját erősítése, a HM erősítő adja a "szuflát"), és aktív (itt van saját, beépített erősítő, ezért csak egy előerősített jelet kell kapjon). Ez utóbbi az elterjedtebb, és a jobb igen sok szempontból. Neked lényegében az utóbbi van azzal, hogy a többi hangfal erősítése is erre volt bízva, amire egy HM erősítő beszerzésével már nem lesz szükséged.
Tehát egy olyan erősítőt kell beszerezned, amin van sub pre-out kimenet (RCA csatlakozós), tehát nincs szükséged erősített sub kimenetes cuccra (ilyet sokkal nehezebb lenne szerezned). Legalábbis ezt silabizáltam ki a rajzodból.Igyekeztem közérthető lenni, de kérdezz bátran, ha mégsem sikerült.
-
törölt tag
válasz
tevike #30373 üzenetére
Az a baj,hiába előerősitett a sub kimenete,attól még azt erősiteni kell. Nincs a Symbiódon sztereóbemenet?(Én abból a lejátszót ismerem azért irtam amit tegnap irtam.) Mert annak esetleg a jobbb csatornájába bekötheted,és ideiglenesen jó lehet.Persze ez addig tart amig beszerzel egy másik (mondjuk Polk PSW110-et 40-ért használtan) subot.
-
törölt tag
válasz
tevike #30369 üzenetére
Mindegyik erősitő subkimenete RCA.
De ma figyelmesebben elolvasva az irásaid,szerintem passziv subod van,mivel nincs rajta hangerőszabályzó,azt egyedül az Onkyo HT-s 3305 használja,ahhoz meg kapsz saját subot. Ezért irta Béci hogy mire tudod használni(sámli,virágállvány...) -
törölt tag
válasz
tevike #30348 üzenetére
Így már érthető. Ezt akartam kihozni...
Tehát mindened analóg.
A subod ezek szerint vonali jelet kap,mivel 5.1 kimenetet irtál.. Így már csak azt kell megirnod hogy az 5.1 audio kockába sima vezeték vagy Rca megy-e? utóbbi esetben bátran használghatod a subot. Előbbiben pedig barkácsolni kell... -
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest