- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
tevike
senior tag
válasz
#09634560 #30408 üzenetére
Igen,külön be kell dugnom a Sub-ot is 220-ba.És rendben,hogy elméletileg használhatom,de nekem a kivitelezéssel vannak problémáim,mert azt nem tudom hogy hogyan tudnám használni
Vidala: Na,köszönöm,ez volt eddig a legeredményesebb amit olvastam
Tehát az a lényeg bármilyen erősítőt vegyek legyen rajta "sub pre-out",és arra rátudom kötni a cuccokat.
-
tevike
senior tag
válasz
Vidala #30338 üzenetére
Rendben,köszönöm szépen,már láttam 1-2ő őskövületet,kérdés h működik-e,vannak ilyen 5-6 ezer forintos összegért
...apám korabeliek kb...
Egyszer volt egy Technics erősítőnk itthon,amit 21évesen vett, szóval egy 25éves volt mikor én használatba vettem,tv-re lehetett kötni még is és elég durván szólt
Persze nincs abszolút hallásom....de szépen szólt,akkor egy vagyon volt :|
-
tevike
senior tag
Először meg próbálom össze foglalni,mert képet nem találok róla és perpill nem tudok miről csinálni.(de meg próbáltam rajzolni egy-et)
Sub hátulja: [link]
Tehát,van egy lejátszó(SIMBIO),ehhez járt alapból egy 5.1,amivel most sz*pok.Amikor tv-re voltak kötve (dvd és 5.1),akkor is hangot úgy lehetett csak állítani hogy AV-re kapcsoltam a tv-t bekapcsoltam a dvd lejátszót,és a dvd lejátszó távirányítójával lehetett a hangot + vagy - ba tenni.
A Sub elején pedig csak egy gomb van ami a "POWER" gomb,amivel bekapcsolom az egész sub-ot. -
tevike
senior tag
válasz
Dorian #30329 üzenetére
Én egy Fisher-t szereztem fateromnak egy 10-ért kb 1éve(persze régebbi fajtából)
[link] Ilyesmit mint ezen a képen felül látható.Szóval nem is az őskövületet
Szóval nekem is csak megszólaltatásra kell egy erősítő most nem a kristálytiszta szép 24.6-os dolby prologic 35 hangzásért -
tevike
senior tag
válasz
bajnokpityu #30328 üzenetére
őőő...ezt most nem igazán értem,és a Sub-os nyavajámra van valami ötleted,vagy véleményed?
-
tevike
senior tag
válasz
Dorian #30318 üzenetére
rendben,csak nem értek hozzá hogy hogyan kell "banánt" tenni a szabad kábelre
És a legegyszerűbb nekem így ilyen erősítőt venni,de ha valami baromi könnyű mód van rá,akkor ráteszem én bizisten
Mennyi...hm....10.000ft alattNekem az a lényeg h szóljon a hang és tudjam a hangerőt állítani.Az se baj ha egy 15-20éves erősítő....csak szóljon
Egyébként még 1 geb*sz van,nekem a Sub hátuljába kellett eddig csíptetni a 4 hangfalat(center,fr,fl,rr,rf).Ha veszek egy erősítőt akkor hogyan fog szólni ezentúl a mély?Mert ugye abba végződtek eddig a hangfalak.Na ha ezt valaki érti írjon
-
tevike
senior tag
Tudom BBéci,csak ami itthon van 5.1,annak az összes hangfala csíptetős
És ennek fejébe keresek valami olyasmit amire rátudom kötni az xbox RCA-ját.Mert jelenleg úgy van megoldva h xboxból kimegy és dvd-be végződik egy SCART-RCA átalakítóval,és max hangerőn szól az összes hangfal.Szóval csak a DVD-n lehetne hangot állítani de ezzel az összekötéssel még az az opció se elérhetőMost utólag olvastam,Hoffman kolléga jól mondja
-
tevike
senior tag
Hali,valószínűleg nem néztem kellően utána,és tudatlan vagyok a témába,de szükségem lenne egy nagyon,nagyon olcsó erősítőre,amire ráköthetnék 5.1-et és Xbox360-at
Tudna valaki esetleg valamit ajánlani? Régi is lehet természetesen,csak csíptetős legyen a hangfal foglalat
Aktív témák
Hirdetés
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest