- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
Thuglife #5951 üzenetére
avr-1610 85 rongyért a tied de az nem kezeli a videot csak 480p-ig ami nem jó igazából semmire. akkor már jobban megéri a 1909 vagy a 1910 130 rongyért. Ráadásul 75W helyett 90W folyamatos terhelés mellett. Mindkettő mellett szól a frontok 2ős kábelezési lehetősége, bár ez szinte már az összes belépő szintű normálisnak mondható erősítőre igaz. Még amit tudnék ajánlani az a Pioneer VSX-1019 ami még erősebb és nagyon szépen szól.
-
200k alatt vannak azért elvétve jó hangfalak, amik jól szólnak, pl a PolkAudio TSi500 vagy a KEF C7, bár ezek belépő szintű hangfalak, de hozzák a minőséget fentről. Dali-t meg MJ Acousticot is találsz ennyiért, amiről szintén elmondható, hogy ha van mögöttük jó erősítő akkor szólnak rendesen ezek is.
-
válasz
daniel7 #5823 üzenetére
Több helyen mondták nekem, hogy ha zenére is használnám, akkor inkább Denon, Marantz, Pioneer vagy H/K-val hajtsam meg a Polkaudio TSi500 frontokat. Hallottam a Denont-Yamahat-Marantzot-H/K-t és a Denon mellett még a H/K szólt a legjobban, csak ugye árban elég nagy a különbség, ha ugyanazokat a szolgáltatásokat akarom igénybe venni amit pl ez a Denon AVR-1910es nyújt.
Üdv,
Vik -
Szia OLI
Te személy szerint hallottad a Denon 1910-et? Én hamarosan egy ilyen erősködőt tervezek megvenni magamnak, csak az érdekelne, hogy nem torzít pl. ha folyamatos hangos zenelejátszásnál? Yamaharól lebeszéltek H/K az elég drága az Onkyot meg nem szeretem hangzásilag. Előre is kösz.
Üdv,
Vik -
Egy kicsit jobban szétnéztem az erősítők terén és találtam egyet, ami talán talán még úgy ahogy bele is férne a költségvetésembe, az a DENON 1509 5.1es erősítője. Erről van valakinek valamilyen véleménye?
-
válasz
Thuglife #5577 üzenetére
Szia!
Az a helyzet az én esetemben, hogy a hangfalakra inkább költök, mert azt egy "életre" veszem min 10-15 év és az erősítőre már csak ennyi jutott. Amúgy a keret ami van erpsítőre az max 75-80k de annál többet nem tudok költeni rá. A lényeg az hogy fekete legyen és az, hogy zenére se legyen rossz. Tudom, zenére vegyek külön sztereó erősítőt, meg külön CD lejátszót, de az nálam nem játszik. 5.0-ás surroundal kezdenék és egy belépő szintű erősítővel, csak nem tudom igazából, hogy melyiket vegyem. A történet még úgy nézne ki, hogy egy WD HDTV Player-t meg egy dedikált asztali DVD lejátszót vennék még ehhez a rendszerhez, de ezeket már kinéztem. DVD lejátszóból vagy a Pioneer DV-420AV vagy a Yamaha DVD-S663 lenne.
Tehát azt mondod, hogy nézzek körül H/K tájékán is? Jó az zenére is? És ven ilyen árkategóriában neki? Előre is köszi.
Üdv,
Vik -
Sziasztok,
Házimozi rádióerősítőkben kérném szépen a véleményeteket, hogy melyiket vennétek meg inkább a helyemben, mert én már nem tudom eldönteni. Az erősítővel az alábbi hangfalrendszert hajtanám meg:
Polkaudio TSi500 2x
Polkaudio TSi100 2x
Polkaudio CS10 1xÉs ezek közül az erősítők lehetne választanom:
Pioneer VSX-519
Yamaha HTR-6130/RX-V363Ami fontos és lényeges szempont nekem, az az, hogy fekete színű legyen, mert a szürke nagyon elüt a nagyszobámnak a színvilágától... elég gyerekes kifogás, de nekem nagyon nem fekszik az ezüst szín.
Yamaháról írnak jókat meg van jó szolgáltatása és olcsó is 50 rongy, viszont a Pioneert hangzásilag nem ismerem, de erről is írnak jókat. Valakinek esetleg van tapasztalata?
Üdv,
Vik -
Sziasztok!
Szeretnék házimozi rendszert (DVD/Divx+erősítő+hangfalset) venni egy 25 m2-es szobába és szeretném kikérni a véleményeteket illetve a tanácsotokat, hogy milyet érdemes venni és mik a tapasztalatok. Láttam, hogy vannak ezek az oszlopos hangfalak és érdekelne, hogy ezek jól szólnak? jobban mint a hagyományos hangfalak, vagy ez csak dizájn? Érdemes wireless (drótnélküli) hangfalakat venni? Az mennyivel drágább? Én egy ilyennel szemezgetek: Pioneer HTS-560DV
Hol érdemes, illetve hol lehet kapni ezeket, mert nem akarok a MM szintjére lesüllyedni...
Üdv,
Vikthor
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest