- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #38586 üzenetére
Ofkorsz...
Én nem is azért mondom, csak pl. itt volt olyan, hogy áramingadozáskor az erősítőm lényegében ki-be kapcsolgatott. A gép pedig meg sem érezte, mert ugye az akkuról megy a szünetmentesről. Az erősítőt nem nagyon akartam belekötni, mert úgy leszívná az akku-t, mint a huzat.. Viszont az akku megfogja a nagyobb ingadozást is, amit már a "sima" túlfeszvédő nem fogna meg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bendeguz76 #38229 üzenetére
Erősítőből gondolom használt is játszik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bendeguz76 #38227 üzenetére
Jah értem.
És mekkora szobába kellenének a dobozok?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bendeguz76 #38225 üzenetére
Tehát, akkor ajánlani kéne valamit?
-
hackeeeee
Jómunkásember
És, az erősítődben a HDMI bemenethez kapcsolódóan nincs valami beállítás?
Személy szerint Én sosem próbáltam a HDMI-t, mert nincs HDMI csati az erősítőmön.
Így túl sok tapasztalatom nincs sajna, csak amiket olvastam róla.
Esetleg a többiek, Ők jobban ismerik az Onkyo erősítőket, elvileg. Vagy ténylegesen a másik topic-ban, ott lehet tudnak ezzel kapcsolatban többet mondani.
Max lapozd fel az erősítőd használati útmutatót, a HDMI-vel kapcsolatban.
T
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #38160 üzenetére
Jó, hogy nem már tampont...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #38152 üzenetére
Akkor végképp.
Bár ugye Ő nem írta, hogy mire kell... Csak, hogy olcsó legyen, azért írtam, hogy vanni van olcsó.. Csak a kérdés az, hogy az mire jó...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak attól függetlenül, nem mindegy, hogy hogy reagál rá az ember..Szerintem. Lehet normálisan is reagálni, nem úgy, hogy kapásból az jöjjön le, hogy x mindent tud. Álá pl. Te sem így reagálsz, pedig elég sok mindenhez értesz, tudsz a témával kapcsolatban, ami már kiderült itt. Szerintem.
Furcsát, mi számít furcsának? Ha azt nézzük, bejött.. épp írta a tulajdonos, hogy működik Neki az előtte nem működő venti, pl.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #38102 üzenetére
Csak úgy belehallgattam egybe, kapásból hangosnak tűnt a center.. Bár halkan hallgattam, mert itthon van az egész család.
(#38104) Maxell014: Ezért van benne.
Az szép... Nekem már 2-3 hét alatt eléggé leporosodik az erősítőm.
Dehát ez van, havonta kitakarítom általában. A lényeg, hogy jó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Hugrabug #37998 üzenetére
LPF.. Ez szerintem meg is válaszolja a kérdésed.
Ha nincs +main, vagy hasonló beállítás bekapcsolva az erősítőben, akkor úgy van, h az erősítőn beállított vágási frekvencia alatti hangokat a ládára küldi az erősítő, ha +main, vagy hasonló módban van a sub, akkor a LARGE-ra állított hangfalakra ráengedi a vágási freki alatti hangokat is. (asszem)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37999 üzenetére
Jah értem, nah majd szétnézek..
(#38000) €uro: Az a védőkupak, h ne porosodjon a kábel vége, meg ilyesmi.. azt le kell szedni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
macskafogo #37985 üzenetére
Attól az még nem HD... a HD hang csak HDMI-n keresztül megy...
(#37984) €uro: Ugyan ilyet vettem Én is nemrég.. + van egy régebbről, rövidebb, az megy bele az IPTV box-ba, abba szépen belekattan, erősítő felől szépen bekattan, mind2, a PC-ben nem kattan, de attól bennemarad.
(#37978) Gál István: Abban a topic-ban található meg valahol?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #37981 üzenetére
Jam..
Tényleg? Jó tudni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37978 üzenetére
Hee.. errefelé is vannak ilyen fanatikus "állatok?"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rosszul nem lehet beledugni, amikor csatlakoztatod akkor pedig "kattan" egyet. Mondjuk gép felől nem kattan, de az erősítőnél szinte biztos.
Denon-ban úgy van, hogy be kell állítani, hogy melyik bemenetre "vonatkozzon" az optikai bement, tehát pl. AUX Optical1; DVD Optical2, vagy ugyan ez a Coax-ra.
Javaslom, hogy csapd fel a használatit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #37950 üzenetére
Én annó az 5k-s Radeon-okról olvastam, azokat dicsérték eléggé képileg, hangilag, ha jól emlékszem. Nekem 5750-em van, de ugye "csak" egy 22" monitoron d-sub-bal összekötve, szal viszonyítási alapnak nem túl jó.
Én az optikai kábelemet cseréltem most vastagabbra nem olyan rég..
@xtremetuning: Lassan írhatnál egy személyes bejegyzést az élményeidről..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gazsibacsi #37935 üzenetére
Jamo-t semmiképp...
Az emíltettből Yamaha+Mission.
Pio erősítőket Én nem ismerem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #37920 üzenetére
Értem. Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, ha az erősítőm adatainál az szerepel, hogy:
24 bit /192 kHz D/A és 24 bit / 96 kHz A/D átalakítók
Akkor, pl. 44,1 v 48khz-n optikai bemeneten tudja kezelni a 24bites hangot, vagy felesleges vele próbálkoznom?
Denon AVR-1306-ról van szó.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ennyi pénzért már van jobb..
Misson, Proson, Kef, és még a többi, amiről itt a hozzáértőbbek tudnak.
Összességében, silány minőség. Aláírom, hogy biztos van jó, de amihez eddig volt szerencsém, hát hagyott némi kívánnivalót maga után. Nah meg, azért volt szerencsém olyan fronthoz üzletben, amiben gyárilag csak ragasztva volt minden, hangszórók is, és a többi..
Ilyenekből Én nem kérek...Plusz cimborám apuja foglalkozott régebben hangszóró javítással, és hát, Ő is panaszkodott rájuk, nem keveset, bár ez régebben volt. (Mondjuk nálam a favorit az volt, amikor még jos3ph-nek nézegettük a Wharfedale Zaldek szettet, és erőltette az eladó, hogy jó a Jamo, meg nincs jobb, meg blablabla... Aztán amikor közöltük, hogy a Zaldek-et jöttünk meghallgatni, akkor kapásból elhallgatott....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dorian #37837 üzenetére
A dokkolóknál ez asszem normális..Azok mind ki-be kapcsolósak. A mybook az érzékeli, hogy kikapcsol az eszköz, amihez csatlakoztatva van, így kikapcsol. Bár azt nem tudom, hogy ha nem WDTV-hez van kapcsolva, akkor is működik-e, de mivel pc-vel is így működik, ha jól rémlik, így szinte biztos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Visormail #37729 üzenetére
GT430-hoz képest néztem, ahhoz azt írja, hogy:
TrueHD and DTS-HD Audio Bitstreaming Support
Full support for TrueHD and DTS-HD advanced lossless multi-channel HD audio codecs brings the rich sound of the master recording to your living room.A másikat meg nem láttam, átszaladtam rajta..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37713 üzenetére
Filmek alatt néztük főként a hangot, ott volt gyanús a dolog, hogy valami nem oké a Marantz-al, meg stereo-ban néztük meg.. Lényegében ennyire volt idő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #37698 üzenetére
Lényegében ha van lehetőséged valahonnan másik erősítőt szerezni, akkor.. Ha vannak kedvenc filmjeid, zenéid, teszt lemezeid, azokat már többször hallgattad. Onnantól, ha a cuccod átkötöd másik erősítőre, szinte biztosan hallani fogod a különbséget (ha van).
Ez volt nála is... Levittem a 1306-os Denon-t, bekötöttük, és volt különbség, főként a magas tartományban, na meg az, hogy a háttereket mondhatni másképp hajtotta a Denon, mondjuk tán úgy, hogy több volt a hang.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Levin01 #37627 üzenetére
Nem feltétlen kell annyi... Belépőszintet azért kicsivel olcsóbban is ki lehet hozni, ha akarja az ember.
Erősítőket keresgélni kell, abból sem muszáj alapból csúcskategóriával kezdeni, hangfalakat meg, kisebb dobozokból álló szettet lehet kapni ~50k körül.. (asszem ilyesmi árban megy pl. a JBL 178, ha még sikerül szerezni
)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest