- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
robi-k #31629 üzenetére
Bocsi, hogy nem privibe megy, de lehet mást is érdekel az angliai szállítás, így inkább itt adok egy linket.
http://csomagfutar.co.uk/index.html
Állítólag ők korrekt, és megbízhatóak. avforumon ajánlotta, egy fórumtárs. -
cekkk
veterán
válasz
robi-k #31325 üzenetére
Igazat is adok meg nem is
Ha azt nézzük, hogy a Dunek amik most kaphatóak fele annyiba kerülnek mint a Oppo lejátszók így jogos hogy porba alázza
De ha azt nézzük, hogy Dune kapható 70ezertől az szerintem a tudásához mérten teljesen jó ár/érték aránnyal rendelkezik.Az a baj a pro-val olyan irányba akarnak elmenni ami tök felesleges, értem ez alatt itt az otthon vezérlést, ami szerintem egy lejátszónál ami ráadásul helyhez kötött értelmetlen, hogy én a tévén a lakásban lévő dolgokat nézegessem, vagy is aki majd félmilliót kiad egy lejátszóért az nem tévén használja,hanem jó projektorral így én ezt ki is hagynám belőle.
Abban viszont tökéletesen igazat adok neked, hogy ennyi pénzért nagyon jó vétel, nagyon jó elektronikával, ha olyan rendszerem lenne, amivel ezt tökéletesen ki tudnám használni akkor biztos ilyet vennék és nem Dunet, pedig nagyon szeretem a kis lejátszómat, bár nekem ami nagyon hiányzik ezekből, a telefonról vezérelhető zene lejátszás. Ettől lennének ezek igazán felhasználó barát termékek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #31239 üzenetére
köszi a linket.
de ez nem teszt,csak feature felsorolás.tényleg nincs denon 1911 és a 3311 között?ellenben megvan 24/96ban az öreg varnyú.geniuson is átjön a minősége.ajánlom.
én is mondtam olyat,h ideiglenesen meg lehet lenni sub nélkül,de hogy teljes értékű legyen egy házimozi nélküle,olyat remélen nem
-
python1
veterán
válasz
robi-k #31188 üzenetére
Én meg Veszprémi,tudok kölcsön adni egy erősítőt próbálgatni,igaz hangfalakat nem tudok hozzá adni.
Mondjuk így sokra nem mész vele,talán még össze tudok szedni hozzá 5.0-ás hangfalakat, csak mind más más gyártótól van.Ha érdekel megbeszélhetjük 1-hétig tudom nélkülözni őket.
-
Peak
addikt
válasz
robi-k #31161 üzenetére
Hát én próbáltam
- Acer RevoView 100
- A.C. Ryan 75120
- A.C. Ryan 76120
- A.C. Ryan 73700
- Hyundai MBox R600
- Hyundai MBox R3250
- Popcorn C200
- Popcorn A210
- WD TV Livetapasztalatom szerinte minimális, nüansznyi különbségek voltak tiszta vetített képek esetén az LCD TVn és egy 72 cm-es Samsung SLIM-Crt katódos TVn is. Mondjuk az egy fos volt szóval nem mérvadó.
)
A szolgáltatásokban, kezelésben, extrákban annál inkább sok különbség volt.
Esetleg ha valakinek van erre alkalmas nagyobb nappalija, hangrendszere és bizalma idegen fórumozókkal szemben, akkor még az Acer RevoView 100ast is be tudom dobni egy ilyen csináldmagad-mozgalmi tesztbe.
-
python1
veterán
válasz
robi-k #31117 üzenetére
Köszi!
Az szép,hát igen én is már elég régóta próbálkozok dolgokkal több kevesebb sikerrel.
Mindenképp biztatnék mindenkit akinek van kis kézügyessége, kevés szerszáma próbálkozzon valamit alkotni azon túl,hogy sikerélmény még minőségi változást is jó eséllyel.
Csak azért óvatosan! -
Thuglife
senior tag
válasz
robi-k #30257 üzenetére
Van alig használtan eladó is, ha esetleg még nem nézted: Denon AVR-2310
-
robi0604
őstag
válasz
robi-k #30220 üzenetére
Jónéhány hozzászólás született mostanában az általad felsorolt erősítőkkel kapcsolatba, de régebben is volt róluk szó, még Én is írtam egy összegzés szerűséget, olvasd el ezeket.
Ettől függetlenül senki nem tudja megmondani neked, hogy mi fog tetszeni, érdemes rá időt szánni és ahogy mindenkinek javasoljuk, meg kell hallgatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest