- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
johnjohn #15491 üzenetére
Speciel a Marantz erősítőm precíz és alapos gyári gépkönyve a hangfalak méretével hozza összefüggésbe a beállítások megnevezését, bár lehet, hogy Ők tévednek.
(Ez nekem olyannak tünt, mintha a Marantz (ami tényleg minőség) kivül más nem létezne , illetve az összes tőbbi "kisebb integrált rendszerek erősitői"-hez adnák meg hülyén a beállításhoz a leírást.
Lehet, hogy a mostani kiesebb integrált rendszerek erősítőit már másképpen kell konfigurálni az igénytelenebb jellegű dobozok miatt, nem tudom.
Fentebb leírtam, szerintem az összes rádióerősitőhöz (ha nem felejtenek le semmit) ugyanezeket a leírásokat adják meg, ezekhez a beállításokhoz.
Az a gúnyos smiley eléggé arra utalt. Ez:
A smiley után már láttam "Bár lehet, hogy Ők tévednek"ből, hogy a többi a hülye, a Marantz meg mindent visz!Mind1, no offense, nekem így jött le.
-
Dictator^
veterán
válasz
johnjohn #15488 üzenetére
Szerintem ezzel a gyúnoloddással, max azt érted el, hogy magadat égetted be
Itt van leírva a Marantz házimozi rádióerősitőnek a leírásába a LARGE és SMALL állítási lehetőség mit csinál (kövi oldalon már csak az boncolja, hogy frontoknál a largeot állítsd be (de ezek alapján).
-
Dictator^
veterán
válasz
ricsik #15338 üzenetére
Csináljak róla egy videót?
Nincs semmi bedugva, csak egy DVI-HDMI átalakító és abba HDMI-HDMI kábel (TV-be direktbe), illetve egér és bill meg a hálózat.
És megy a hang....
Hát figyelj, szerintem ezeknél nem hiszem, hogy akkora különbség lenne hangzásban. Szerintem az Onkyo TX-SR 508, elég faszán el van látva.
Most így, hogy már tulajdonos vagyok, elkezdtem nézegetni és hát 90e-re átszámítva már 608akat adnak külföldön.. Csak hát a gari.
-
Dictator^
veterán
válasz
ricsik #15336 üzenetére
Én nem találtam meg 650nél, hogy tudnia kéne ezt.
a-b550-551 fix, hogy nem tudja, én is örültem volna neki.
Ja és ugyancsak neked: 1611 seggén én is meglepödtem.. ekkor jött az onkyo 508 képbe.
Érdekes kérdés, integrált lap, videókártya dvi kimenetén egy -dvi átalakitó hdmi-hdmivel bekötve és küldi a hangot a tv-re.. hogy? a dvinek nem csak képet kéne küldeni?
-
Dictator^
veterán
válasz
hdcsaba87 #15260 üzenetére
Ac3 filter pl.
Ha megvan Media Player Classicba external filterek közé berakod, majd "prefer" és elvileg directre állitod az erősitőt és vinni fog mindent.
-
-
Dictator^
veterán
válasz
ricsik #15190 üzenetére
Hát az első kettőtől hányni tudok, 3. meg nincs az a nagyon veszélyes kategóriában.. persze, mehet a többi után
Az Autechre meg minőségi, bocs, a discoban ilyennel nem fogsz találkozni... illetve a hétköznapi emberek közt is (gondolom) olyanokkal találkozol, akinek tökmind1 , hogy mi szól, csak dübörögjön.. és ha a másiknak tetszik, akkor tetszik neki is. (elektronikus zenére gondoltam)
Tehát nem az a slágeres zene, amiket hallhatsz.. és igen, létezik minőségi elektronikus zene ezeken a f*sokon kivül amit linkeltél.. mert ezeket a sülyesztőbe helyezném. Nem a toplistára.
Mellélőttél, nem kicsit, nagyon!
/Nem értem, ha már minimálisan a zenével foglalkozol, hogy nem tudod észrevenni, akár az elektronikusban, amit nem szeretsz, hogy mi minőségi és mi nem... mint , ahogy énis a Tokio Hotelt nem rakom akármelyik Rock stilus alá, és ezzel elvetem, hogy a Rock egy szar/
-
Dictator^
veterán
válasz
Vikthor #15170 üzenetére
Mint az előtted hozzászoló Doriannak nekem is, TV kikapcsnál megakad a zene.
CCC-nél dobnál pár képet, mit hova állitsak ?
A lényeg az lenne, hogy ne akadjon a kép be, ha kikapcsolom a TV-t./Samunál a HDMI2-be (mellette szöveg DVI), van dugva az erősitő, így minden plus szolgáltatást kikapcsol ha hozzárendelem a PC-t a HDMI2-höz.
Moive plus meg minden szart. Szóval arra nem kell figyelnem...
CCC beállítások kellenének.
-
Dictator^
veterán
Vikthor még lejebb, amikor kérdeztem annó az összekötéseket te javasoltad a:
pc-tv dvi-hdmi
pc-avr hdmi-hdmiés így directbe megy minden.. mit kell állítani, hogy fasza legyen ?
csak úgy van hangom, ha duplicate displayen megy a tv mint kijelző és az erősitő...
a kép, meg mintha sötétebb lenne így, hogy duplikával van. -
Dictator^
veterán
válasz
#72042496 #15140 üzenetére
Na ja, az általános iskola.. nem volt semmi.. emélkszem még a sulibulikra, ott ugyanezek mentek.. Eiffel 65 - Blue..
Szóval szégyen, de valahogy ki kellett alakulnia az egésznek.
Azért amiket linkeltem, mint saját tapasztalatból merítve, nem lehet összehasonlítani ezzel a Cascada meg a haverjaival.
Én is hallgatok komolyzenét , jobban nem boncolom, de az elektronikus zenét sem vetem meg mint láttad.. ez persze egy nagyon kis töredéke azoknak amit hallgatok, de ezeket már azért minőségebbinek hivnám.
A bátyám annó kapott, 95-ben vagy 92-ben? Egy Sony sztereó rádióerősitőt és egy Sony CD lejátszót. Igazából még mindig megvan, Ő csak komolyzene , jazz...hallgat.
És Ő sem tud elvonatkoztatni amúgy azoktól az elektronikus zenétől, amit pl. munkahelyen hall a rádióban. -
Dictator^
veterán
Közbe update:
PC-AVR Hdmi-hdmi kábellel összekötve
PC-TV DVi-HDMI kábellel összekötve
Kép van, hang is lett, ha beállitottam a képi megjelenítőknél, hogy 1|2 Multiple Monitors és Duplicate these displays.
Igy van hangom, akkor is ha kikapcsolom a TV-t, csak nem tudom, hogy a videójelnek van-e így vesztesége, hogy az erősitő is megkapja illetve a TV is, de az erősitő nem adja ki.
-
Dictator^
veterán
válasz
#72042496 #15135 üzenetére
Szerintem az ismeret hiánya okoz ilyet.
Ennyi erővel én is lehordhatnám a rock zenét, mert a Tokio Hotelt és a társait venném hasonlítási alapként.. közbe kurvára nem azt kéne, hanem az öreg motoros zenéket akik már megalapozták a rock zenét. Amik tökéletesek, habár én csak korlátozott számban hallgatok rock zenét. De fogalmam mégis van, mik számítnak a KANNÁS(mint a bor) zenék alá.
Az a gond, hogy nálad ez nincs, te leragadtál itt, pedig baszottsok minőségi elektronikus zene létezik.
Ha már zenébe befészkelted magad és van jópár műfaj, amit szívesen hallgatsz, szerintem azért nem árt tudni mi létezik az általad hallgatott műfajokon (előadókon) kivül. -
Dictator^
veterán
válasz
#72042496 #15135 üzenetére
Nemsoká összeszedek, de a Cascada az a tipikus tucc-tucc jelzőt nálam is megkapná, nálam az nem sorolható az elektronis zenék mellé, de az összes többi az amit kiírtál.. (No offense, nem sértegetésnek szánom/szántam)
Még ilyen általános iskolás koroba tetszett pl a Groove Coverage, meg ATB , meg Tiesto.. de azóta azért eltelt 13 év.
[Dave Tipper - Minimal Thoughts Of Reason]
[Kraftwerk - Trans Europe Express]
[Jean Michael Jarre - Oxygene]
[Autechre - Gantz Graf]
[Autechre - Eutow]
[High Contrast - Kiss Kiss Bang Bang]
[Apparat - Fractales I&II]
[Apparat - Way Out]Hozzáteszem, ezeket a Cascada meg Groove Coverage számokat sztem a hülye is képes lenne megcsinálni, arról már nem beszélek, ha jól emlékszem a Groove Coverage régi albumán minden szám ugyanolyan volt kb, ugyanazokat a hangokat használta fel bennük picit áteffekteve.
-
Dictator^
veterán
Másik probléma, ha az erősitő nincs bekapcsolva, HDMI Thru-n megy a dolog, akkor az ATi HDMi Outnán mint lejátsztási eszköz, mindig átállitja, az alapéretlmezett beállitást 16bit 48khz dvd quailityre, 192khz 24bitről. Ez mitől van?
Most pl lehetőség sincs állitani, max 24bit 48khz-ig lehet..
-
Dictator^
veterán
válasz
Dorian #15131 üzenetére
Inkább a 2. lesz, hogy a pc nem képes egyszerre jelet küldeni a kettőről .. pedig DVI-HDMI-n elvileg nem kéne hangot.. képet probálhatja, meg is jelenik a beállitásokban mint két megjelenítő, az egyiket le is toltom, de nincs hang.
Optikával ment, TrueHD miatt akarom a HDMI kábelt, de a képet direktbe akartam a TV-n.
-
Dictator^
veterán
-
-
Dictator^
veterán
Nem... írtam, hogy Csajkovszkij-on eléggé gyatra volt.. valahogy nem úgy szólt, ahogy azt kéne.. ott a Dali nagyon elhuzott mellette.
"Kef C3-om nem igen tetszett, nem volt annyira részletes, dinamikus.."
ezen a részen akkor átsiklottál.Nos viszont probléma:
Onkyo TX-SR 508 & Samsung LE32A551.
Mit lehetne azzal csinálni, hogy tv kikapcsolása után, a gépről szolgáltatott zene, tovább menjen? Nagyon idegesitő, hogy kikapcsnál elmegy 3-mpre, majd még 1mp-re és utána visszjön, amig a monitor le nem kapcsolná magát automatikusan.
Jelenlegi kötés most: PC-AVR HDMI-HDMI
és AVR-TV HDMI-HDMI. -
Dictator^
veterán
Na kis beszámolóm:
Dali Ikon 2 MK2 vs Kef C3 - (igen nem egy kategória sem árban sem minőségben)
Két zene teszt volt csak "gyorsba", az egyik egy : Csajkovszkij szám, sajnos nem tudom már a címét, mi vittünk, de címekkel bajban vagyok, illetve egy Terry Lee Brown Jr - Terrys Cafe.
Csajkovszkijnál a Dali kis hangfala nagyon ügyes volt, egyszerűen hihetetlen rajta a magas, nagyon szépen áthozta amit kellett, szóval nagyon ottvolt.
Kef C3-om nem igen tetszett, nem volt annyira részletes, dinamikus..
Ekkor cseréltünk a Terrys Cafe-ra, amin meg a Kef C3 jeleskedett, tényleg szépen vitte, a mélyek is el voltak találva, igen elektronikus zene, nem kell elítélni, de szépen szólt a kis árva Kef C3-om. A Dali-n is jó volt, de itt mind a 3-unknak a Kefnek jobban tetszett a hangzása.
Ezután ugyanezt a két tracket Csajkovszkij vs Terrys Cafe átettünk egy Pioneer erősitő és Pio cd lejátszóba, egy Dali Ikon 6 MK2 és egy Polkaudio RTi A7 -en kipróbálni.
Hát mind a kettő lenyügöző volt, azért továbbra is a Dali Ikon 6on szerintem jobban szólt a Csajkovszkij mint a Polkaudio RTi A7-en. Terrys Cafe viszont jobban tetszett a Polkaudio-n. Itt is a magasokkal volt gondja (nem is gondja, csak a Dali jobban remekelt) a Polkaudionak, valahogy a Dali részletesebben átadta az élő hangszerek hangzását.
Sőt azért azon is elfiloztunk, hogy lehet a Csajkoszkij a legjobban a Dali Ikon 2-n szólt a legjobban!
Nos idáig tartott a kis beszámolóm. Szókincsben nem gazdag, de szerintem érthető volt amit levéstem.
-
Dictator^
veterán
válasz
Thuglife #14917 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezeket a hozzászolásokat: 14910-14914
Azért ha nincs kedved megnyitni, elmondom, hogy az illető akart venni egy 5.1 rendszert egy erősitővel, packba adnák, én meg írtam, hogy én mást választaNÉK. Kurvára nem tudom megvenni, de ha annyi pénzem rá, már mást VENNÉK.
-
Dictator^
veterán
Netdeponál is ennyi kb, sőt, ha 150e felett vásárolsz törzsvásárló leszel kapsz 5% kedvezményt és pont ennyi lesz..
No de nem is ezt akartam, hanem, hogy ezekről a diamondokról mit tudunk? Mert ekkora árnál én lehet mást választanék.. bár az is biztos, hogy nem lenne belőle 5.1-sem még
-
Dictator^
veterán
válasz
Vikthor #14884 üzenetére
Hát azért bocs, hogy nem minden eszközöm up-to-date.
Sajna annyit nem tudok rá költeni amit szeretnék.A 17"-est is azért tettem félre mert már undoritóan kicsi volt.. igen az már több mint 6 éves sztem, az LCDTv meg kb 3 , nem hinném , hogy több. Az erősitőt most vettem újonnan, nem tudom hány éves? 1-2?
De örülök, hogy azért neked futotta azokra amikre..
-
Dictator^
veterán
válasz
Vidala #14879 üzenetére
Igen , arra már rájöttem, hogy csak azonos bemenetű jelet továbbit az azonos kimeneten.
Sajna erre nem figyeltem amikor vettem, persze nem emiatt válaszottam, de jó lett volna ha minden átment volna az 1 db HDMI Outon.
A plusz monitor kilőve, fogyasztás szempontjából még meg is érné, de, hogy a 17"-es moncsit visszadugom az ki van zárva.
Igazából a probléma megoldva, akár úgy, ahogy Vikthor írja, akár HDMI Thru.
-
Dictator^
veterán
válasz
Vikthor #14878 üzenetére
Igazából már mind1, a lényeg, hogy HD hang jöjjön.
Akár úgy, hogy az erősitő viszi a képet a PC-nek, akár a PC a TV-nek. Csak a HD hang jöjjön át.
Külön monitort szerintem nem fogok használni, egyszerűen néha nagyobb felületre van szükségem, mint tökölni 1280x1024be a 17"-esemen. Meg hát már szerintem vissza se tudnék szokni.
Mindent a TV-n tolok, akár ha valami szerkesztek, játszok (ritkán), filmet nézek.. stb.Szerintem a 82cm-esen is élvezhető minden, persze igen, örülnék egy nagyobbnak, de jelenleg nincs keret rá.. így marad az ami van.
-
Dictator^
veterán
Eddigi tapasztalat a PC-AVR | AVR-TVről.
Tudom nem ezen kéne zenéthallgatni ha már komolyabban belemegyünk, de képernyő lekapcsolásánál (10perc után) leáll a zene, amig nem mozditom meg az egeret/ütök le billt.
Persze átkapcsolhatnám, hogy ne kapcsoljon ki.
Zavaró, hogyha csak valamit megnéznék gyorsan neten, az erősitő bekapcsolása nélkül nincs képem.Szóval lehet hülyeség lehet nem, vagy váltok arra, hogy PC-TV /DVi-HDMi/ és PC-AVR /Hdmi-Hdmi/ Ez hülyeség nagyon? És legalább a kijelző is directbe megy a TV-be.
Vagy maradok a PC-TV /Hdmi-Hdmi/ + PC-AVR Optika-optika.
-
Dictator^
veterán
Onkyo TX-NR808:
Na ez tuti átviszi, még sztem a 608as se képes átvinni ott mindent.
-
Dictator^
veterán
válasz
robi0604 #14847 üzenetére
Elírtam bazzeg, sztem logikus, hogy az megy a TV-be különben nem lenne megjelenítőm...
A LÉNYEG, HOGY AZ RCA-s PLAYSTATION NEM VISZI ÁT HDMI OUTON.
/Kép frissítve, így már minden jó.. csak az nem, hogy hdmi outon nem viszi át a PS-t pl./
Szerk: Tökmind1 hova van dugva, kép sosincs.. ergó lehet ezt már nem viszi át hdmi outon?
-
Dictator^
veterán
válasz
#09634560 #14845 üzenetére
Nos igen, amint látom, a rádugott hdmi-ket továbbiviszi hdmi outon, de az rca-s részt, csak azzal a videó outtal képes kivinni.. most jött össze..
608 picit drága, meg lecserélni is az lenne..
az 578 tuti mindent kivisz hdmin?
bár az 578nál is ott egy videó out, lehet az se viszi tovább? -
Dictator^
veterán
Esetleg leszel valamikor gépközelbe, hogy megtekintsd? Nagyon jó lenne, mert az ideg szét..sz!
Még 1 hülye kérdés:
A BD/DVD résznél, ha HDMI-n kötök valamit, egy másik eszközt meg a komponens részre ugyancsak BD/DVDnél.. akkor mind a két bementet is használni tudnám a BD/DVD -s bemeneten?
Tehát a HDMI-s bementet és a komponens bementet is ? -
Dictator^
veterán
Igy lehet beállitani őket.
Más dologra még nem jöttem rá.
-
Dictator^
veterán
Ment RCA-val és Optikaival is.. az egész csak teszt lenne, mert készülök venni és szeretném a képet is akkor tovább vinni azon az 1 hdmi outon.
Mindkettővel szólt, szól RCA-val is és optikával is, de kép nem jelenik meg..
Itt a magyar utmutató előttem és mutatja, hogy a kib@szott dvd-t RCA-val köti a videó részt is az erősitőbe.. különben mi a f@szom értelme lenne videó jelet is kötni az erősitőbe, ha nem tudná továbbvinni a 1 db kib@szott HDMI OUTon át?
-
Dictator^
veterán
válasz
#09634560 #14830 üzenetére
TV-n?
Annyi, hogy a HDMi2-re vagyok kötve mást a TV-n szvsz nem kell beállítani.. vagy igen ?
Az erősitőn a HDMI setupba, a gamehez van egy HDMI4 rendelve, onnan jelenik meg a PC-m.
A DVD lejátszót már átdugtam AUXba BD-DVD részre, és semmi, hang megy kép nem.
Sajna nem , mert az papir formájában van meg, kb 60 oldal.
Valami beállitás lesz, de nem jövök rá...
-
Dictator^
veterán
válasz
#09634560 #14828 üzenetére
Nem tudom, se DVD se Playstation nem akar képet kiadni, csak hangot.. Már faszom 2 órája ezzel szenvedek és semmi kép nem akar kijönni..
Samsungon néztem az ANYNET-et, megtalálja, hogy TX-SR 508.. majd RECIVER On, de kép még mindig nincs..
van egy SVideo a DVD lejátszón amit ugye nem tudok az erősitőbe dugni, RCA-val..
hang megy, erősitő vált a bementi eszközre majd kép még mindig nincs... pedig kéne lennie.(#14826) vtechun: köszi! várom a tapasztalatokat illetve a végeredményt.
-
Dictator^
veterán
Itt az e-Manual: Onkyo TX-SR 508
Mivel sok minden van amit nem értek benne, ha nektek nyilvánvaló, tudassátok már ezt velem.
De én gyanítom azzal az egy outtal, ki kéne vinni a többi eszköz képeit.
Találtam magyar manualt:
a HDMI in aljzatra kapcsolt digitális videó jelek általában változtatás nélkül jelennek meg a HDMI out kimeneten, így azok megjeleníthetők a hozzá csatlakozott TV készüléken vagy megjelenítő eszközön.
Tehát mennie kéne...
-
Dictator^
veterán
RCA kábelnek csak a videó része van kötve, de ez csak egy TESZT.
Nem sikerült, nincs kép HDMI-n át...
Csak a kékség, illetve a hang jön..
Onkyo TX-SR 508.
Samsung LE32A551 LCdtv.(ismerösöm ugyanilyen erősitőt akar venni, ővé a PS 1 és a DVD lejátszó is.. de a kép nem megy át....)
-
Dictator^
veterán
Lehet retardált vagyok, de nem értelek.. a konkrét kérdéseimre nem válaszolsz, pedig egy igen vagy egy nem, elég lényegretörő lenne most nekem..
Jelenlegi setup:
PC-AVR - Hdmi-hdmi kábellel
AVR-TV - Hdmi-hdmi kábellel.
Windows 7 betöltése alatt fekete képernyő helyett zöldes képernyő... ez igen jelentős..
De betöltés után korrektnek tünik.Következő probléma:
Setup:
PC-AVR - Hdmi-hdmi kábellel
AVR-TV - Hdmi-hdmi kábellelPlaystation-AVR Ps-RCA kábellel.
DVD lejátszó-AVR RCA-RCA kábellel.Most a kérdés: AVR-TV ugye HDMI outból megy a TV-be..
Ezeket a megjelentiőket mint a Playstation és DVD lejátszó, képbe nem tudná továbbvinni a TV-re ezzel a HDMI kötéssel?
-
Dictator^
veterán
Nos amit Vikthor mondott, hogy
gép->avr hdmi-hdmiavr->tv hdmi-hdmi
az avr-tv-be lévő hdmi kábelhez valami speckó kábel kell, 1.3 meg ilyesmi? vagy ha simán veszek egy sima hdmi hdmi minden infó nélkül az is jó?
-
Dictator^
veterán
BBéci: Mit gondolsz errő ? KEF C3 vs Denon SC-M37 egy Onkyo TX-SR 307-esen ?
-
Dictator^
veterán
Tehát a konstrukcióval nincs bajod?
Az izlés, maga a zene terén? Mert aztirtad a konstrukcióval nincs baj, tehát a felépítés-kialakítással nincs gondod.
Én jazz, drum and bass, komolyzene, hiphop, eletrco, minimál és sorolhatnám még. Eddig megfelel, persze komolyabb rendszerekhez hasonlítva nincs viszonyitási alapom.
-
Dictator^
veterán
válasz
Levin01 #14611 üzenetére
Ja igen, úgy már más
Én is az Onkyo TX-SR508-at választottam, mellé én Wharfedale VR400 as Frontot, V1-C1 es centert (nem volt C2), hátra meg sajnos épp elfogyott a VR100. Szóval épp várok.
Most úgy 3 hónap elteltével meg vagyok elégedve, bár hiányolom a bass-reflex nyilást a VR400-on.
És igen , leginkább zenét mint házimozit tolok.
Bár nem tudom a Denon milyen, de zenére mindeki Denont mondott annó.
Viszont frontokból , ha választanék, 100% drágább lenne mint a VR400... amire sajnos nem lenne pénzem. -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Mitől van az, hogy MPHC-val játszom a filmeket AC3, Onkyo TX-SR508 erősitő, Direct-ben optikai kábellel, film tekerése közbe, állandóan visszavált PCM-re majd újra DTS-re?
-
Dictator^
veterán
CAV DP288 valamilyen Denon házimozi erősitővel milyen párosítás lenne ? AVR 1311 1611? Vagy onkyo?
Bár a CAVról sokat nem tudunk. Tapasztalat?
-
Dictator^
veterán
ac3 filter +mplayer classic.. dd illetve dts hangsávot tartalmazó videóknál meg lehet oldani, hogy a hangerőt tudjam állítgatni softwaresen a programba, ne csak az erősítőn?
-
Dictator^
veterán
Ez mondjuk a kártya saját leírásnál találtam..
De ha akarod, holnap berakom és leírom a véleményem róla.. márpedig ha a sapphire odaírta, akkor ez nem véletlen.BOOM: ATi
HDMI output support
All display resolutions up to 1920x10803
Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS, enabling a plug-and-play audio solution over HDMIAz ATi saját oldaláról...
-
Dictator^
veterán
Eléggé biztos vagyok benne:
Dolby® TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support
Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive)
-
Dictator^
veterán
Most jelenleg optikai kábellel vagyok az erősítőre kötve.
Kérdésem az lenne, ha a Radeon 4890-emen lévő HDMI - HDMI kapcsolat közvetlen az erősítőbe menne, és DVI-HDMI-vel mennék a gébe..
Az optikánál jobb? Illetve, ha jól tudom a TRUEHD hangot, csak HDMI kábellel tudom elérni normálisan.
Hogy lenne a legjobb az összeskötés?
Van egy Onkyo TX SR 508, egy Samsung LE32A551, és egy optikai kimenet alaplapi hangkártyán, illetve egy Sapphire Radeon 4890 Vapor-X...
Ötlet, tipp?
-
Dictator^
veterán
válasz
Gál István #13069 üzenetére
Ha a Vardus 400-as (szett) amit általába hozzányomnak centere érdekel, akkor minél előbb csapj le rá, úgyanis mega akcíó van
Na jó, amikor néztem 24 volt, de pont amikor vettem, akkor jött az ákcióóó!
-
Dictator^
veterán
Wharfedale VR400 (frontok)-ról amúgy itt PH-n mi a vélemény? Én pár hónapja vettem, meg vagyok vele elégedve, viszont kevesen vágták a fejemhez, hogy nincs bass reflex nyilás rajtuk.
Engem nem zavar, szerintem elég szépen szól amúgy.. Onkyo TX SR 508ról megy, tekertem fel magasasbb hangerőre és igen szíípen tolja.
Véleményekre azért kiváncsi vagyok mostmár, ha feljött megint!
-
Dictator^
veterán
válasz
hakos1987 #11811 üzenetére
Angol menüvel:
Main:Output
AS IS (no change)
Rate: AS IS (no change)
Format: PCM FloatUse SPDIF
Mixer:
Output format
AS IS (no change)
PCM FloatSPDIF:
AS IS (no change)
PCM FLoat
Use SPDIFSpdif passthrough: AC3 pipa, DTS pipa.
SPDIF/DTS mode: Auto (vagy padded DTS)
Spdif/dts conversion: Do not convertés lent az SPDIF optionsnél vedd ki a pipát a restrcit SPDIF sample ratet.
Elvileg winampba ha ezeket megcsinálod átvált dts-re az erősítő.
Most csináltam meg.
-
-
Dictator^
veterán
Onkyo TX-SR 508 fogyasztásról mit is tudunk? Olvastam vissza, de konkrétan nem jött le, óránként mennyit eszik ? Átlag...?
Wharfedale VR400as szett van rajta.
Standby-ba.. és hallgatás közben..!
-
Dictator^
veterán
Hát mással voltunk elfoglalva, de amúgy , ahogy rágudtam lett GAME-en. Sztem ezen nem hinném, hogy lehet állítani. BD DVD-n vagy TV-n kéne lennie?
BD/DVD , VCR/DVR, CBL/SAT, GAME, AUX, TUNER, TV/CD, PORT.
Na ebből a BD/dvd nem a gép, vcr/dvr sem, cbl/sat sem, game már talán, aux külső tehát nem a gép, tuner a rádió, tv/cd egyértelműen nem, a port nem tudom mi.
-
Dictator^
veterán
válasz
hétalvó #11734 üzenetére
na, de directen egy mp3 amit hallgatok, elég gyengél szól, átteszem Game Stereo-ra és máris megjön a hangzás.. most akkor valami a gépen van mellélőve?
winampon megy. (tudom mp3.. nem flac, de akkor is, érezhető .. nem is kicsit nagyon.. hogy directen lofasz hangja nincs az mp3nak)
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest