- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
MaTTeS #46706 üzenetére
Már mint itt a 90 ezres árra gondolsz ugyebár? Hogy olyan árban szokott itt használt és jobb hangfal szett lenni?
De ha egyszer arra kerül a sor, hogy lecserélem a mostani hangfalaimat, úgy is megkérdezlek Titeket, hozzáértőket.Nah meg akkor már olyanra szeretném cserélni, amin érezhető a különbség a DTS és a DTS-HD, True-HD közötti különbség. Persze majd csak egy erősítő csere után, mert a mostani Yamahám nem kezeli még ezeket a hangformátumokat, csak a "magokat".
Persze majd ez erősítő választásban is számítok rátok!
Mondjuk ha most vennék akkor Yamaha nagyobb kategóriájú erősítő vagy valami Onkyo közül választanék, mert ezek jók a filmekhez azt vettem észre a hozzászólásokban.Szerintetek melyik lenne az ideális sorrend majd a fejlődésben?
Elsőnek a hangfalak cseréje vagy az erősítőé? -
spiky03
veterán
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kéréssel fordulnék felétek, hogy szerintetek megéri lecserélni az Eltax Silverstone 200-as frontok, meg az Eltax Millenium Centert, Rear-eket, egy Eltax Universe 5.0-ás szettre?
Tudom, tudom Eltax-ot Eltax-ra.De jelenleg erre telne, ha eladnám a sajátjaimat persze
Az erősítő még mindig Yamaha RX-V-365Thx előre is!
-
spiky03
veterán
Egy olyan érdekes dolgot vettem észre a hátsó hangfalaknál, hogy vannak olyan hangok amik "sercegve" szólnak. Ez szerintetek mitől lehet? Nem bírja el a hangfal az adott frekvenciát, vagy a kábellel lehet a baj? Mert azokhoz még a gyári kis vékony kábelt használom.
A hangfalak az oly sokat emlegetett Eltax Millenim Sourrond Set
Ezt a sercegő hangot pl olyankor hallottam, amikor égő tűznek a hangja szólalt meg a háttérben. Meg pont most hallgattam ezt a Cd-t Surround Sound For The Millenium, és ebben az utolsó tracknél amikor az F16-os elhúz mögöttem.
Ha hangfalakon ezek az adatok olvashatóak:
Freq. Response: 70-20 000 Hz
Music Power: 120W
Sinus Power: 70W
Impedancia: 4-8 OhmThx előre is.
-
spiky03
veterán
válasz
kigyi_23 #46454 üzenetére
Hát
Most bele néztem és tök sötét van benne.
Akkor azt mondod, hogy ne is próbálkozzak, mert úgy is néma lesz.
Amúgy nem nagy gond, mert nem sűrűn használtam volna így, mert sima crt-re hdmi-n nem tudom rákötni a lapit
Csak kíváncsiságból kérdeztem meg, hogy ha pl lesz majd egy pana g30-am akkor arra toltam volna hdmi-n a képet, a hangot meg külön az erősítőbe.
De mondjuk a tv-ből is optikain elvileg kitudom tolni a hangot az erősítőbe, és akkor ott lesz DD, meg DTS.
De majd ha meglesz a BD játékos akkor nem lesz gond, hdmi a tv-be, koax meg az erősítőbe és még lesz hely a tv hangját is kivezetni az erősítőbe bőven.
Ezek a tervek a jövőre nézve.Azért thx mindenkinek az igyekezetet.
Kívánok MINDENKINEK házimoziban gazdag boldog új évet!!
BUÉK!
Fentebb belinkeltem már egy szép képet is
-
spiky03
veterán
válasz
kigyi_23 #46442 üzenetére
Köszi
Néztem, de nem találtam olyat, hogy lehetne valahol választani ilyet.
Igaz most egy füles van rádugva.
Lehet, hogy mondjuk az erősítővel kéne már összekötni és úgy megnézni?
Mondjuk jac-2rca kábelem van az erősítőhöz, úgy szoktam a zenét átküldeni az erősítőbe, a cd bemenetére. -
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #46435 üzenetére
Ilyeneket találtam így hirtelen:
Elosztó szerű valami ehhez kell egy optikai kábel még pluszba, amit az erősítőbe dugok
De gondolom valami ilyen lenne a legjobb Jack-optika vagy EZ
Ugye jól gondolom?
És akkor felhőtlenül mehetne a digitális hang az erősítőbe -
spiky03
veterán
válasz
kigyi_23 #46427 üzenetére
Ez teljesen így van.
A laptop rendben lenne HDMI-hangilag. Volt már összekötve Pana U30-as plazmával és tökéletesen átvitte a hangot.Úgy érzem, nem tudom kivarázsolni majd a DD, DTS hangokat.
Csak ha lecserélem egy olyan erősítőre, ami tudja a hangot is fogadni HDMI-n.
Vagy veszek egy BD játékost és azt kötöm össze koax digi kábellel, ahogy a DVD játékosom van most is. -
spiky03
veterán
válasz
bruce20 #46425 üzenetére
Köszi a mindenre kiterjedő választ.
Csak ezzel az az egy gond van, amit már fentebb is leírtam, hogy sajna az erősítőm nem fogad HDMI-n hangot, csak képet. Ahhoz, hogy hangot is kapjon koax digitális vagy optikai kábelre van szükség.
Ezért szerettem volna valami más alternatívát keresni, hogy hátha megoldható valahogy máshogy.
Itt olvasható -
spiky03
veterán
Abban tudok segíteni, hogy a laptopból, hogy tudom kinyerni a DD és DTS hangot?
Van rajta HDMI kimenet, az erősítőmön meg HDMI bemenet. Ez mind szép és jó lenne, ha az erősítő levenné a hangot is HDMI-n, nem csak a képet (Yamaha RX-V-365). Van még rajta füles kimenet, de ha azzal össze kötöm RCA-s megoldással, nem hiszem, hogy átmenne rajta rendesen.
Valami ötlet, javaslat?
Ilyen laptopom van: Asus
Ez egy másik leírásThx előre is
Happy New Year Mindenkinek!
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #46403 üzenetére
Nah
Az van, hogy Nero-val kitudtam írni a FALC-ot.
DVD lejátszon ki is próbáltam. Szépen lejátszotta, és a minősége pedig
Utána átnyomtam a rádióra, hát volt azért különbségViszont a kép (img) file-t nem írta ki. Rákattintottam, hogy kép felírása és utána nem történt semmi sem.
Valami ötlet?
Mi annak proginak a pontos neve amit említettek?Lehet, hogy meg van a hiba oka.
Béna voltam szimplánNem az img file-t kell megnyitni, hanem a cue-t.
-
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #46367 üzenetére
Azt nem tudom.
Majd este kiderülLejátszani pedig csak dvd lejátszóval tudom.
Feltéve ugye ha az lejátsza
Ha nem akkor marad a laptop. Ott viszont az a problem, hogy nem tudom, hogy vigyem át a hangot az erősítőmbe. Mert a laptopon van mondjuk HDMI kimentet, az erősítőn meg bementet, csak az a gond, hogy csak képet fogad, hangot nem(Yamaha RX-V365)
A laptopom meg csak füles kimentet van.
Tudtok valami megoldást, hogy hogy tudnám összekötni úgy, hogy a hangot is kiadja normálisan? Itt gondolok arra is pl ha filmet néznék, és leadja az 5.1-et vagy DTS-t.Thx
-
spiky03
veterán
A FLAC-okat ugye sima audió CD-ként kell kiírnom, hogy jó legyen?
Még nem írtam ilyet sosem.
A Nero-m van. -
spiky03
veterán
válasz
krenkoka #46287 üzenetére
Azért lehet, hogy azok is jobbak mint az én Eltaxaim
Mondjuk nekem jelenleg teljesen ezek is megfelelnek.
A True-HD-s dolgot meg majd kipróbálom élőben ha meg lesz a BD lejátszóm
Aztán majd kiderül, hogy kell-e olyan erősítő amiben van HD dekóder is.
De szerintem én akkor is Yamahát választanák (pl RX-V-667), mert mint írtam is azt hallottam, hogy azok moziban jók. És én inkább filmet nézek, zenét csak háttérben hallgatok, akkor is nagy többségben rádió szól. Max mp3 hip-hop, rnb. Persze lehet, hogy kipróbálok majd csak úgy érdekességből egy FLAC-ot is -
spiky03
veterán
A Yamahákkal mik a porblémák? Hogy azt nem nagyon ajánljátok itt?
Mert én azt hallottam, v agy olvastam valahol, hogy azok moziban nagyon jók.
Akkor ez nem így van?
Én mondjuk jelenleg megvagyok elégedve a RX-V365-el.Itt rögtön egy kérdést is intéznék feléd/tek
Ugye az erősítőm sajnos hdmi-n nem fogad hangot, csak képet továbbít. a hanghoz optikai, vagy ami jelenleg is van koax kábel kell a lejátszóból.
Van- e értelme mondjuk egy erősítő cserének egy olyanra, ami már hdmi-n átküldi a hangokat is, és tudja a kezelni a True-HD és a DTS-HD formátumokat is, erezhető lesz-e valamiféle különbség a DD, DTs és a HD hangok között ha váltok egy ilyen erősítőre? Vagy teljesen mindegy mert az Eltaxaimon úgy sem jönnének ki a különbségek?
Csak azért érdeklődök, mert havernál a Thomson erősítőján ami szintén koaxal van össze kötve a BD lejátszó, a magyar DTS sokkal dinamikusabb volt, mint az eredeti DTS-HD.Thx
-
spiky03
veterán
válasz
Thuglife #46038 üzenetére
Ho-ho-ho-hóóóó!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Merry x-mas -
spiky03
veterán
Szerintetek hol vannak jobb szakemberek, hol tudnak a legjobb tanácsokkal ellátni, és segíteni ha kérdésem lenne erősítő, hangfal, elrendezés, stb témában?
Hifi Barlang?
StreamAudio?
Házimozi Stúdió? -
spiky03
veterán
Ebben tudnátok segíteni egyik havernak.
Hogy tudja a hangit kivezetni a tv-ből egy hifi-be?
Ez a tv hátulja. BackRCA vagy jack-el megoldható?
Előre is thx
-
spiky03
veterán
Az Árkéd MM-ben van 80ért Pioneer szett, meg 100ért Denon cucc, ha valakit érdekel
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #45486 üzenetére
Jaja, mintha tényleg őt olvastam volna.
Csak úgy kiváncsiságból nem tudsz véletlenül pl egy kb árat mondani, hogy mennyiért csinál ilyen cuccokat? Feltéve, ha te rendeltél tőle már ilyet.Találtam egy érdekes oldalt
Itt betudnék vásárolni biztos
CinemaShop -
spiky03
veterán
Ilyen képeket lehet nálunk valahol venni? Mert nagyon tetszenek.
Jó lenne egy pár a falra
LogokMintha valamelyikőtöknek láttam volna a képein ilyesmiket.
Az AV fórumban ott talán valaki csinál ilyeneket. Erről tudok valami bővebb infót??
-
spiky03
veterán
Én ma voltam az MM-ben és megnéztem az Eltaxokat. Nekem nem volt vele bajom.
Mivel ugye nekem is azok vannak, csak nem az Experience.
Kicsit nagyobbacskák, mint amik nekem vannak.
A sub nem volt rákötve, de ahhoz képest volt mély, abban nagy helyiségben. Leszedtem a hangfalakat takarórácsokat is, szépek voltak a hangszórók, a centeren a kis csipogó is jól nézett ki.
Olyan kis méhkas szerű volt.
A subnak is volt egy termete ám
de azt nem hallgattam meg.
Mondjuk én teljesen meg vagyok elégedve a mostani kis kezdő Eltax Silverstone 220, meg Millenium szettemel. Főleg kábel csere után
Itt egy gyors kérdést is intéznék felétek a jövőre nézve.
Ti milyen hangfalakat ajánlotok, majd ha mondjuk egy szintet szeretnék felfelé lépni a mostani Eltaxok helyet a Yamaha RX-V 365-höt???
THX -
spiky03
veterán
Egy gyors kérdés, ismét.
A frontok elhelyezésében ugye az a szabály van, hogy ne legyenek egymástól távolabb, mint a hallgatási (nézési
) pozíció, ugye?
Mert sajnos a héten a kis hörink az örök vadászmezőkre távozott.
Így most egy kicsit nagyobb helye lett a frontoknak.
Meg javasoltátok, hogy akár arra az oldalra is áttehetném a sub-ot, de most a jelenlegi helyén teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze lehet, hogy majd valamikor kipróbálom azon az oldalon is. -
spiky03
veterán
válasz
axwel18 #45019 üzenetére
csak mert ugye ez is eltax, meg nekem meg neked is az van
Így beleférne a szettbe.
Mert Te is mondtad, hogy cserélnéd a centert mert halk.
Nekem is +8dB-el van és van, hogy halk a beszéd, közben meg az effektek rendben vannak, azok kellően hangosak.
Ezért érdeklődtem, hogy talán megérne egy cserét a jelenlegi center erre -
spiky03
veterán
válasz
Mr.Foreigner #44992 üzenetére
nekem is eltax-om van, igaz nem az experience, de én teljesen meg vagyok elégedve vele ;-)
-
spiky03
veterán
Ha valakit érdekel egy új rendszer mindennel, akkor irány a MédiaMarkt.
Holnaptól 199 990 HUF-ért lehet venni egy H/K szettet.H/K HD Stage 200MKII szett, ez a becsületes neve
Tartalma pedig a következő:
H/K AVR 156 erősítő+H/K BDT-30 Blu-ray lejátszó+JBL SCS 200.5 hangfal szett
-
spiky03
veterán
Tudom, hogy már unjátok.
De azért megosztom veletek az én kis örömömet.
A helyükre kerültek a banándugók.
Igaz az elején egy kicsit megijedtem, mert nem akart bele menni a dugó a foglalatba, de egy kicsit erősebben megnyomtam és már be is csusszant a helyére.Ugye az nem baj, hogy nem ütközésig mentek?
Valamint a center vezetékeit is egy kicsit megkurtítottam, hogy rendesen beférjen az erősítő csatlakozójába.De beszéljenek inkább a képek.
-
spiky03
veterán
Megjöttek a banánok
Most hozta haver, holnap már teszem is a helyükreAkkor annyi csak ugye, hogy a két csavart kitekerem, hogy belemenjen a kábel, majd vissza szorítom a csavarokat a kábelre és már kész is? ugye?
-
spiky03
veterán
válasz
krenkoka #44802 üzenetére
Értem.
Akkor az enyém mi? kezdő alatti rendszer?
Nekem is jobb a rendszerem a kapott kis bögrékhez képet. Meg most a kábel csere miatt is, azért már hallható, hogy jobban szól, dinamikusabb alacsony hangerőn is.
Ezt haver meg is jegyezte, hogy nálam még a rádió is jobban szól, mint nála. :d Neki egy bögrés Thomson erősítője van. -
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #44791 üzenetére
Nah megtaláltam a két akciós rendszert, ha valakit érdekel a MM-ben.
Az egyik egy Onkyo AVX-390 - 79 990 HUF
A másik pedig Denon AVR1312-es erősítő az Eltax Experience 5.0-ás hangfal szettel - 99 990 HUFEgy kis érdekesség ott van meleltük egy Samsung HT-D4550 egtybeszett 89 990 HUF-ért
Ti melyiket választanátok??
-
spiky03
veterán
A MM-ban lehet kapni 100ért Denon erősítőt (sajnos nem tudom a pontos számát, de tud már HD hangokat is) és a fentebb belinkelt Eltax hangfal szettet adják hozz.
Eltax
Akkor még is csak vállalható az a szett is
Jah és lehet menni hallgatózni is már -
spiky03
veterán
válasz
baluka26 #44765 üzenetére
Szerintem igen, és itt sokak szerint is igen jobban szól. Sőt.
Mondjuk az Eltax márkát itt nem nagyon favorizálják.Nekem az van, és én meg vagyok vele elégedve.
Szerintem az amit kinéztél jó választás lehet egy kezdő rendszerhez.
Árban meg főleg ehhez képestEltax
De sajnos 60ból sőt még 65ből sem fogsz kijönni, mert ha még csak egy belépő szintű erősítőt is vennél pl használtan az is szerintem 30 körül kezdődnek.
De megéri ha többet szánsz rá, mintha egy kis bögreegybedobozos cuccot vennél.
Főleg ha karácsonyra lesz apudnak, feltéve ha szereti a jó mozihangzást. -
spiky03
veterán
Értem.
Hát sajnos jelenleg így marad, mert ha egy pöcökkel lentebb teszem a polcot, akkor meg nem fér el a két lejátszó egymáson. Sajnos kell a két lejátszó, amíg nem veszek DB
Ha lentebb kerül a polc akkor ha a lábait visszateszem, akkor a fölső léc pont a membrán fölé esik.Az úgy már rendben lesz? Igaz, ha a lábait nem teszem vissza, akkor sztem pont kifér rajta, és kitudom húzni a polc széléig.
De az akkor nem probléma, hogy nem lesznek rajta a kis gumi lábai?
Esetleg tegyek alá valami vékony kis gumidarabot? Vagy teljesen mindegy? -
spiky03
veterán
válasz
axwel18 #44544 üzenetére
Ugyan ilyen Eltax?
Hát ebben mondjuk lehet valami, mert nekem is az erősítőn +8db-el van (a YPAO állította be így) és van, hogy halk a beszéd, az effektek meg más hangok meg teljesen rendben vannak.
Mondjuk pár hónapja vettem az egész szettet, így most nincs kedvem újra cserélni az egészet, mert ugye az az ideális ha egy családból tartoznak a hangfalak.
Nem tudom, hogy az milyen lenne ha más centert vennék? Nah meg a másik kérdés, hogy milyet?
Ha Te találsz valami jót, jó áron akkor szólj majd bátran -
spiky03
veterán
válasz
axwel18 #44542 üzenetére
Ezt nem tudom még neked megmondani, mert amióta az új helyre került nem néztem még filmet
csak zenét hallgattam, és aközben nem szól a center.
A kis gumi lábait is leszedtem, hogy ne takarja el jobban a hangszórókat a díszléc
Persze ha meglesz a BD játékos, akkor a polc lentebb kerül egy szinttel és úgy a gumi lábak is vissza kerülnek rá.A többieknek valami javaslat/észrevétel esetleg?
-
spiky03
veterán
Itt lenne akkor pá jobb minőségű kép a csatlakozásokról.
Front kábelek
Azért hagytam annyit, hogy majd a banánokba belemenjen, persze, ha sokat hagytam volna akkor majd méretre vágom, hogy ne lógjon ki.Ezek pedig a center kábelek.
Ennyire tudtam csak beleerőltetni őket.Látható mellette a gyári kábel, amit a rendszerhez kaptam, azért egy kicsit van azért eltérés köztük
Remélem hangban is lesz majdTényleg baj, hogy kilóg ott a szigeteletlen vezeték? Vágjak le belőle, vagy jól van ez így ahogy van, úgy sem ér oda semmihez sem.
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #44399 üzenetére
Nah, elkészültek a képek az átkábelezés és szekrény átépítési utáni állapotról
Ez itt az erősítő hátulja, a center kábele nem ment teljesen bele, de így is érintkezik, remélem jó így?
Erősítő backEz itt egy elölnézeti kép az átrendezett polcokról és a totál látkép
FrontEz az erősítő, ennyi szellőzés már csak elég lesz neki.
Hátul is kiszedtem a szekrény hátát
ErősítőAz utolsó kép pedig a center jelenlegi helyét mutatja, egy kicsit kivan takarva a teteje, remélem ez nem nagyon befolyásolja a hangját (mondjuk a hangszórót nem takarja semmi sem). De ha meglesz a BD lejátszóm akkor egy pöcökkel lentebb kerül és úgy pont frankó lesz
Valamint a vissza kerülnek a lábai, mert azokat leszedtem, hogy így ne legyen jobban kitakarva a hangszórók. Remélem ez szintén nem befolyásolja a hangzás, hogy a lábakat leszedte?
CenterVárom az észrevételeket!
Szerintem azért az előző állapothoz képest sokkal jobb lett a szellőzése.
És várom a hangfalkábel csere utáni minőségbeli javulást is.
Remélem nálam is jól muzsikálnak majd az In-akusztik Star kábelek, és megérte a belefektetett energiát, és pénzt
-
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #44396 üzenetére
Köszi
Akkor mindent úgy csinálok, mint eddig
10re megyek a 220volt-ba, a kábelért
A banándugókat sikerült az erősítőn kipiszkálni azt az EU-s védelmet, vagy mit.Már csak a dugók kellenek majd, mert a kábelezés meg lesz ma délelőtt.
A polcot is átrendeztem ahogy javasoltátok, plusz azt a fehér valamit is leszedtem az erősítő tetejéről.
Délután mutatok képeket, ha érdekel?
Mondjuk nincs meg felette a 30centi, e a hátulja is nyitott, úgyhogy szerintem így is teljesen oke lesz a szellőzése.
Majd a centerre kérek észrevételeket, hogy úgy rendben van e.
HA meglesznek a képek akkor érteni fogjátok -
spiky03
veterán
Ha holnap meglesz végre a normális méretű kábeleim
, akkor ugye azokat járatni kell.
Így filmet sem lehet rendesen nézni? Azt is halkabban kell, vagy az mehet rendes hangerőn?
Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de ezt nézzétek el nekem -
spiky03
veterán
válasz
MaTTeS #44350 üzenetére
Köszi szépen.
Hogy meg sz*patott a 220volt.
Pénteken átvette egy haver a 6m kábelt amit rendeltem, és sajnos nem nézte meg, hogy valóban annyit adtak-e amennyit rendeltem, mert sajnos csak 5 métert adtak. Úgyhogy holnap mehetek kicserélni a 6méteresre.
Még szerencse, hogy kicserélik, mert ha nem tennék, akkor nagyon morcos lennék.
De legalább tanultam a saját hibámból, legközelebb már leméretem. Az mondjuk izgi lesz majd a 20 métert. -
spiky03
veterán
Ebben tud valaki valamit tanácsolni?
-
spiky03
veterán
Meg van a kábel.
Egy gyors kérdés.Holnap kábelezek, és még nem érkeztek meg a banándugók (jövőhéten érkezik). Azt szeretném megkérdezni, hogy azoknak mennyi csupasz rész kell a kábelből hagyni? Elég a kb nekik is 1 cm? Csak, hogy ne kelljen 2x blankolgatnom.
csak rárakni a banánokat, ha megjönnek
-
spiky03
veterán
Tegnap volt nálam haver megnézni a rendszert. Azt mondta, hogy kevés a mély
A ládán félig van tekerve az erősítőn meg -7.
Neki a megfelelő úgy lenne, ha +5re tenném fel.
Nekem viszon úgy már nagyon búgott, a Világok Harcába néztünk bele, amikor az első Tripod kibújik a földalol.
Úgyhogy én vissza vettem -7-re
Más:
Ma megyek az In-akustik kábelekértRemélem a Yamahámba belemegy majd a csíptetőjébe a 2.5mm kábel
Ha nem akkor nekem is meg kell egy kicsit kurtítani a végét
Így nem romlik a minősége? -
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
Tudom ajánlani az LG BD550 (20-25ig van az ára). Havernak ilyen van és viszi winyóról az mkv-t is.
Vagy az LG DB570-et, ez már tud DLNA-t, meg van benne wifi is.
Én ezt tervezem majd megvenni, mert vannak dvd-im meg szeretnék DB lemezeket is, ezért nem médialejátszót akarok. Tudom, hogy az sok mindnet lejátszik.De nekem az LG is jó lesz. Max 35ért van.
-
spiky03
veterán
válasz
Thuglife #43937 üzenetére
Remélem az én Yamaha RX-V365-ös center csatijába bele megy a 2,5 mm-es
(Mert már megérkezett a rendelés, csak át kell majd vennem a 220volt-nál
A frontokat banánozom majd.
Majd lehet, hogy abban is kérnék egy kis segítséget, hogy mi a legbarátságosabb megoldás, hogy azt az eu-s szabványt kiiktassam, és bele menjen a dugó a csatlakozóba.
-
spiky03
veterán
Ha valakit érdekel akkor az Aréna Saturnban még láttam 1 db kiállított Denon 1311xp-t 100ért! Biztos lehet rá alkudni is, aki tud ilyet
-
spiky03
veterán
válasz
robi0604 #43846 üzenetére
Reméljük így is lesz majd
Szerintem is teljesen jó lesz nekem az a kábel majd.Elvileg a banánok jövő héten érkeznek.
Úgyhogy lehet, hogy késik egy picit az átépítés (a tv-s szekrényt is átpolcozom a jobb szellőzés miatt, ahogy javasoltátok)
Remélem mint már írtam egy párszor, hogy azért lesz hallható változás is azért
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.