- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Nem offolok tovább.
Én erről nem tudok, csak annyit, amikor kormány váltás volt, ellett zavarva a Hungaroring éléről, és így gondolom a tévébe sem kellett.
Ilyen ez a sógor koma jó haver szitu, és betettek mást a helyére.
Most meg Talmácsinak akarnak motorcsapatot?
Könyörgöm, ha nincs meg hozzá a tehetsége, hogy egy csapat foglalkoztassa menjen akkor kapálni, mint Baumgartner is, az ő hobbiját is az ország finanszírozta.
Majd lesz olyan tehetségünk aki eljut oda, de aki eljutott és ki hullott, azt ne erőltessük. -
-
cekkk
veterán
válasz
Lalolib #44568 üzenetére
Igen meg még a reggelit az ágyba is vigyék nem?
Pont arról volt szó, hogy pl a retekklub meg a tv2 nem is akartak felmenni erre, mert nekik ez sokba került és, csak úgy voltak hajlandóak erre, hogy kisebb sávszélességet vettek, ergo a minőség rovására.
Köszönjük nekik, bár én nagyon ritkán nézem őket, remélem a Forma1 jövőre HDban az M1-n lesz reklám mentesen, Gyulánk nélkül -
cekkk
veterán
Ami miatt pl nem szimpatikusat, árlistájuk , és ott van hogy Dali Concept Center 90 000 59 000, mikor 90 ezer a center lista ára?
Horn árlista, és egy használt centert drágábban akarnak adni mint az új ára, menjenek a fenébe, de a többi ára is igen érdekesnek mondható
Én nem foglalkoznék velük ennyi. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
pelyhe1985 #44405 üzenetére
Ha figyelmesen megnéznéd kinek írtam , akkor láthatod, hogy nem neked válaszoltam, vagy ez a második nicked?
-
cekkk
veterán
válasz
PrinceHerceg #44394 üzenetére
Bocsi félre értettelek
Nézz szét használtban ebben az árkategóriában, sokkal jobbakat találsz mint ez a kettő.
-
cekkk
veterán
válasz
PrinceHerceg #44357 üzenetére
Szia!
Jól értem kettő darab kell neked.
Én inkább vennék 80 ezerért (40 körül vannak ezek), egy jobbat, mint két ilyen haloványt, vagy 80 ért veszel olyat használtba, ami még sokkal jobb.
Én így tennék, de ha neked új kell akkor is inkább 1 jobb, mint kettő gyenge. -
cekkk
veterán
válasz
bendeguz76 #44352 üzenetére
Amit eddig láttam belőle, az tetszett, és jobb volt mint a cdje.
De ugye nem vagyunk egyformák és ízlések és pofonokAkkor majd megnézem Rocker nagyanyánk koncertjét is
-
cekkk
veterán
Most bele néztem Adele koncertjébe, és iszonyat jó, sokkal jobb mint a lemezei, nem is értem az a Kováts Vera mit gondol, hogy őt próbálta énekelni
Iszonyat jó hangulata van a lemeznek, és az a hang ami abból a nőből kijön.. áááá -
cekkk
veterán
Először is beszélj te a importőrrel, van pár mail címem amire ott tudsz írni, ha kell megírom neked őket.
A másik pedig, ha ott nem hajlandóak veled érdemben tárgyalni (valószínű, mert elég bunkó társaság), akkor következő emailedben jelentsd be hogy feljelented őket, majd ha erre sem reagálnak, akkor jelentsd fel őket, mivel te fizettél nekik, nem neked kéne kedveskedni velük, ez az egyetlen lehetőséget, ha már hónapok óta nem hajlandóak segíteni neked.
Ne te legyél mér kedves velük, és ne egy 100 ezer forinton spóroljanak már, amikor az absolutsound volt vezetője, gondolom most is ő, olyan büszke arra, hogy festményeket gyűjt
Ez a szép magyar valóság, fizess neki, és utána leszarjuk az egészet, nem is értem ilyen vállalkozások, hogy maradnak életben, én sem fogok soha többek H/K terméket venni, újonnan meg főleg nem. -
cekkk
veterán
válasz
SaiyanJin #44338 üzenetére
Először is nem kéne beszólnod!
Másodszor nem szervizesek ülnek itt akik mindent tudnak neked egyből!
3 szor tudsz guglizni és szervizt keresni, majd be linkelni esetleg, hogy ők milyeneknek, vagy esetleg még mi vigyük el hozzájuk?Elég sok minen okozhatja a hibát, nálam egy ilyennél, az adott végfoknál lévő 3 tranyót kellett cserélni, de lehet más is a hiba oka, vidd el házimozi szervizbe, megbízhatóak.
Egyre pofátlanabbak az újoncok, ha nem abban a másodpercben kapnak választ
-
cekkk
veterán
Nálam is a H/K ha automatikusra van állítva, akkor mindig az ő szerinte legjobbat adja, ez addig jó is amíg 5.1et adok neki, de ha 2.0 kap, akkor azt is 5.1be rakja szét, amit én nem mindig szeretek, mert vannak ahol nem jól tudja ez megcsinálni, és inkább váltok át sztereóra, és gondolom nála is ez lehet, hogy automatikusan szétrakja a jelet.
De nem azét tud csak 2.0át vissza küldeni, mert két kábel hivatott az arc kiszolgálására, és így az nem képes többre, míg mondjuk, ha nem lenen benne a internet sávja akkor lehet tudná a sokpont.1-t?
Át kell néznem a hdmi specifikációját -
cekkk
veterán
Denon 2309 eléggé drága lesz ennyiért
-
cekkk
veterán
válasz
sirfer #44224 üzenetére
Raksz a tetejére is
De nem viccből mondom, próbáltad, hogy kiveszed alóla, és a tetejére teszed?
Bár lehet nem lesz jobb tőle, de egy próbát megérne.Menyus
További kellemeset, és menj haza, fogd meg anyud szoknyáját majd sírd el neki, hogy a csúnya bácsik megbántottak!
Pá! -
cekkk
veterán
válasz
torma1981 #44198 üzenetére
A MMben sokszor azért nincs még idei tévé, vagy bármi más adott évi cikk , mert Németországban amit nem tudtak eladni ide hozzák, és itt eladják jóval ár felett, majd figyeld meg az árképzésüket,
Egyébként nem saját raktár készletük többségében, de az összes ilyen nagy áruház lánc a beszállítóik készletével gazdálkodik, és kiadják, hogy most ennyiért kell majd adni, aztán a beszállító majd szép nagyon bukik, de majd vissza jön nekik máskor, mert ha nem akkor már nem lenne áru a boltokban
Bár lehet megveszik, ők majd az árukészletet, csak 90-110 napos fizetéssel, de úgy én is nagy legény lennék -
cekkk
veterán
válasz
torma1981 #44191 üzenetére
Tudod azt a legjobb akciózni ami nincs is
Én is tudok, neked új 6os bmw 2 misiért, de amikor megjön akkor már 30 lesz belőle. De gondolom a logikát érted.
Az avplanet is hasonló, hogy drágább árakat írnak, utána folyamatosan akcióznak, amikor az a termék megjelenéskor nem került annyiba, na de vannak akik csak az akció szót látják és azt, hogy ennyi % van engedve belőle.
Tudatos fogyasztók -
cekkk
veterán
válasz
sblsapi #44150 üzenetére
Ez nem egy DIY topic, talán a http://diyaudio.hu/forum/, vagy http://www.avx.hu/forum, megfelelő topicjában, több infót kapnál, és ott többen építenek hangfalakat is.
Pagrus és Kalmi nagyon segítőkészek. -
cekkk
veterán
Mondjatok már arra nekem valamiét, hogy ha össze kötöm a laptopomat a H/K 255 erősítőmmel jack/rca kábellel akkor miért búg?
Két féle olcsóbb kábellel is próbáltam, mind a kettőnél ez van, működő kábelek, haveromnál, egyik sem búgott.
Ugye a Dune szervizben, egy kis rádiót meg jó lenne hallgatni -
cekkk
veterán
http://hangcenter.hu/
Jamo Importőr. -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #44079 üzenetére
Persze, hogy lenéző lett, ugyan annyi lett volna a google-be beírni és az első találatot megnézni mint, itt megkérdezni.
Én nem szeretem az ilyet, ha azt mondja kereste, de nem talált róla információt akkor oké, meg értem, de miért várja valaki, hogy más találjon megoldást az ő problémájára, ami félperc alatt kideríthető, és a fáradtságot nem vette arra, hogy utána járjon??
Első találat ennyi lett volna neki is, tanuljunk már meg keresni, nem csak kérdezni.Dorian mondta, egyszer nem vagyunk ügyfélszolgálat, hogy mindenre mi válaszoljunk, nem biztos, hogy így , de ez a lényege és igaza is van.
Meg milyen fw kérdése? A denon se marról volt híres, és a többi gyártó sem, hogy majd egy jövőbeni új képességet, már ha valamikor is letudnak játszani videót, megkapja egy régebbi modell.
Erre hívtam fel a figyelmét, vagy linkeljen, hogy hol olvasott olyat, hogy videót is le tud majd játszani, mert akkor én kérek elnézést, de ne ringassuk magunkat a hülyeségbe, aztán, fél év múlva visszajön, hogy még mindig nem tudja lejátszani a videót és majd megy a hiszti, hogy őt becsaptákA másik, szerinted a használatijában nem írják le, hogy mit tud úgy lejátszani, és ha tud filmeket, akkor részletesen kitérnek erre?
Szerintem a használatija sem lett elolvasva neki. -
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #44065 üzenetére
Aha, és hol írják, hogy dlna? Nem airplayre gondolsz te?
De azt most elmondom neked, nem fogsz tudni vele filmet lejátszani, csak zenét.
Ne haragudj meg de el vagy tévedve egy kicsit, szerinted komplett média lejátszót kapsz 160 ezer forintért?
Sajnos nem olvastál utána mit is tudsz a lejátszód, de videót semmiképpen nem fog lejátszani.
Végül is tényleg nehéz a google-t használni
Félperc alatt derítettem ki: - DLNA (MP3, WMA, AAC, FLAC, FLAC-HD) -
cekkk
veterán
Csináltam én is egyik ismerősömnek egyet, mert szinkron fanatikus, és az egyik film 7.1 magyar dts-hd hangot tartalmazott, és azt beleillesztettem neki az mkvba, mert úgy archiválta magának, de ez egy privát dolog volt, viszont rákerestem még a nyáron és találtam még pár ilyen filmet, nekem is furcsa volt
regger
Ha rosszul van megcsinálva akkor biztos nem játsza le, én is kínlódtam mire szépen kiszedtem a hangot a BD lemezből, akik meg 2 kattintásos progit használnak azoktól ne is várd, hogy jó működő dolgot adnak ki a kezükből!
Egyébként az mkv egy konténer amibe lehet hd-hangot rakni, és ha rendesen meg van csinálva, max azért nem jön ki hang, mert a lejátszónak nincs license a HD hangokra. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Lehet nálam jelezni, hogy kinek milyen koncert BD igénye van
Ha most itt lenne a Dune Őket nézném
-
cekkk
veterán
válasz
gabor23 #43713 üzenetére
Fogod és szépen kihagyod azt ami téged nem érdekel, főleg ha off-ban van ennyi, naponta én is rengeteg hozzászólást nem olvasok el, mert nem érdekel, vagy nem ide való, de mégis néha jó egy kicsit másról is folyik a beszélgetés, az hogy nem ide való, máshol is történik ilyen, nem 200 hsz-on keresztül folyt a diskurzus erről, ha ennyit nem tudsz elviselni, akkor jár jógára, vagy nyugodj meg és szedj hangyát, mert az élet ennél keményebb, mint, hogy egy fórumon ezért be keljen szólni a másiknak.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #43709 üzenetére
Most ne vegyél vinyót
Vagy valami használtat esetleg.
De olyan NAS kell neked amin linux futt és lehet rá telepíteni, vagy magadnak csinálsz egyet és rá raksz egy ubuntu szervert vagy egy freenast.
Talán, ha valahol kapsz még HP ProLiant MicroServer-t én azt vennék a helyedben a későbbi bővíthetőség miatt. . -
cekkk
veterán
Áh nekem ennyi elég volt, inkább olvastam tovább
Ennyiből sajnálom, hogy a Dune most szervizbe van, hogy nem tudom nézni a sorozataimat, meg most a héten egész jó filmek jelentek meg, de a másik előnye, hogy többet olvasok a szokásosnál.
Egyébként én nekem annyi a véleményem erről az egész xfaktorról, meg Megasztárról, és Csillagszületikről, hogy teljesen felesleges ilyen sűrűn ilyen műsorokat készíteni, kis ország vagyunk, nem tud eltartani ennyi énekest, nem hogy még meg is vegyék az ő cdiket, ez a RTLnek meg a TV2nek jó mert mert nekik pénz a sok sms, de így is úgy is eltűnnek ezek az emberek fél-egy éven belül.
De ugye van akinek tetszik van akinek meg nem, mint nekem -
cekkk
veterán
Jaj, most bele néztem az xfaktorba.
Két előadót láttam, ezt a Norbit(Ain't No Sunshine ) meg a Verát(ADELE - Set Fire To The Rain ), na ha ezek ma a tehetségek, akkor köszönöm szépen nem kérek a mai magyar pop zenéből, és most látom be, hogy jó, hogy nem fecséreltem rá az időmet, mert mind a két előadó mindent csinált de szép és tiszta éneknek egyik sem nevezhető, és könyörgöm ha nem tudnak angolul, akkor miért úgy énekelnek?Mert a kiejtés is valami borzasztó volt
Bocs az offért, de ez kikívánkozott belőlem -
cekkk
veterán
válasz
robi-k #42985 üzenetére
Merevlemezem nincs benne mert , ha véletlen le hall akkor 40 ezerért most nem veszek másikat, így annyit használom amikor muszáj, amikor csak rádiózok akkor nincs benne.
A rendszer meghajtót majd ürítem köszi a tippetde kihúztam minden és úgy próbáltam akkor sem kapcsoltba, csak 30-40 perc múlva.
-
cekkk
veterán
Egy újabb Dune tapasztalat
Most ment épp tönkre a tavaly Decemberben vásárol Base lejátszóm.
Vagy is reggel még hallgattam rádiót, most nem kapcsol be. Kicseréltem a tápkábelt, egy másik aljzatba dugtam be az sem segítettAzért ez is szép teljesítmény hogy egy 75 ezres(volt ez még 100 ezer felett is ), lejátszó nem bír ki egy évet
Lehet htpc-zni kellene -
cekkk
veterán
De sok haszna nem lesz ha ezzel elriasztjátok a látogatókat, vagy ilyen hirdetés blokkolót használnak majd mint amit javasoltam, és nem látszódnak majd a reklámok
Nézzetek szét pár nagyobb oldalon, hogy helyezik el a hirdetéseiket, mert abból lehetne tanulni, ez így nagyon fárasztja a szemet és idegesítő, hosszútávon ez nem lesz jó.
-
cekkk
veterán
Én meg nem tárolnék lemezeket
Az meg, hogy megmutatja neki az ember, hogy itt van két kattintás megcsinálja a gép majd elmenti egy vinyóra nem nagy kaland.
Ha valaki gyűjti őket rendben, de én nagyon kevés filmet tartok meg, azért, hogy 1xer megnézzem nem írok ki semmit, meg kicsit pazarlásnak tekintem, ha jó tévé meg házimozija van, nem dvd minőséget kell nézni rajtaWarter
Egy szóval nem mondtam hogy rippeljen bárki bármit, de a többség itt nem hivatalos forrásból szerzi be a filmeket, akkor minek írja ki
Nem kell kiírni és kész, lehet lejátszani a média lejátszóról. -
cekkk
veterán
válasz
Integra #42204 üzenetére
Egybe házimozi szettekben szokott ilyen lenni, de gondolom a minőségi rendszereknél ez nem divatos már csak azért sem ,mert így nem tudnád finom hangolni a rendszered a kábellel.
Bár úgy tudom az imaxban a hangfalakhoz pl optikain érkezik a jel és ott van a hangfalban az erősítő, ez által a jeltorzulását akarják csökkenteni. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #42003 üzenetére
Nálam tuti az van főleg, hogy még megyek be 7re a egyetemre is és össze kell vesznem a tanárral, hogy nem én fogok neki szoftver fejleszteni diploma munka címszó alatt amikor abba kódot nem is lehet beletenni, csak mellékletként
szinimini
Áruld már el mi a fészkes fene baj van azzal a linkel? Másnál működik
Tudjátok használni?
Nem tudsz angolul? Nem probléma használd a Chromot és lefordítja, ha meg tudsz angolul akkor miért nem tudod használni?
Ki írja, hogy az adatbázisban szerepel-e az az eszköz, ha igen örül, ha meg nem így jártál, keresel mást megoldást. -
cekkk
veterán
válasz
szinimini #41990 üzenetére
Vegyél használtat, itt a HardverAprón 4 ezertől már lehet venni, de ne félj már a keresőt használni, meg egy kicsit alternatívák után nézni
Na várd el, hogy mindent eléd rakjunk. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41933 üzenetére
Azt hittem pestről
Ha egyszer mész hozzá, neked úgy is biztos jobb rendszert mutatnak mint nem nem viszel magaddal?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41922 üzenetére
Szoktál jönni Istvánhoz hallgatózni ide Debrecenbe?
-
cekkk
veterán
Akkor az összes ilyen gépnek (JVC és Pana és Sony )élvezhetetlen lenne a 3Dje?
Sirfernek is JVC van, egy időben gondja is volt vele, nem tudom azóta, mennyire élvezi a 3D-t, de biztos élvezi mert csak nem adta el végül
A világos jelenetek gyönyörűek, de a film 70% szerintem sötét jelenet és sokszor élvezhetetlen
De nem értem, hogy miért az Avatart tartja mindenki olyan nagyra amikor annak a filmnek 90% animáció
., kb mintha egy mese film 3Djéről beszélnénk
-
cekkk
veterán
Azzal a sok sötét rossz jelentettjével?
Majd maga a film fele élvezhetetlen szerintem
Avforumon is lelett húzva, ott vett az egyik srác egy pana 5000res projit (ok nem egy sim2)
, de relatív megfizethető, bár sokaknak még ez sem, és nagyon nem voltak vele megelégedve.
L4D1K
Végül is lesz még egy név, nagy ügy, már ne haragudj, de ahhoz hogy értelme legyen kb hetente kéne, hogy megjelenjen így egy film, amíg havonta 1 normális addig értelme nincs nekem. Főleg nem tévénEgy nagy vásznon lehet élvezném itthon, de nem áldoznék erre jelenleg közel 800 ezer - 1 milliós összeget. Főleg hogy nincs is miből erre
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41803 üzenetére
Nekem is villognak a pana plazmák, de samsung és az lg nem, van olyan ismerősöm akinél fordítva van
-
cekkk
veterán
Persze értem én meg nem is. De ez a 3D dolog is kicsit lejárt itt a cikk is róla, hogy Amerikában már egyre kevesebb embert érdekel a 3D és igaz mi még szembe megyünk ezzel a trenddel,(általában a magyarok mindig széléllel szembe hugyoznak, de ez sem itt kell megbeszélni), és még itthon ezzel lehet adni a drága rendszereket, de egyre jobban körvonalazódik, hogy ez a 3D nem az a 3D amiért a többség fizetni fog és otthon is elfog terjedni.
Akik kifizettek a belépőt ők nem azok?Nem érdemlik meg talán azt hogy lássanak egy ilyen rendszert kompletten minden tudásával együtt? Csak annak mutatják meg akiről látszik is hogy kifizeti érte a milliókat?
-
cekkk
veterán
Ez a baj, hogy Rezső is pénzt akar meg a kiállítók is is, de az élmény elmarad. Szerintem úgy lenne korrekt, ha már fizetek valamiért akkor azért a maximálisat kapjam és mivel egy egy shownak van hirdetve és nem bazári kirakodnának (nem akarok senkit megsérteni), akkor ne profit legyen a cél hanem az élmény(már legalább is én azt várnám a pénzemért), ha pedig profitot akarnak, adjanak jutalékot Rezsőnek az eladásokból, de nyilván ez nem lenne járható út. De ahogy olvasom, nem sokan voltak megelégedve a kiállítók által nyújtott színvonallal. Ez van sajnos, ennyire van igény itthon.
-
cekkk
veterán
Már ne haragudj, és nem kötözködni akarok, de pont az ilyen rendezvényeknek a lényege az kellene, hogy legyen, már mint a szórakoztatás. Legalább is ha már fizet valaki a belépőért akkor szerintem elvárható, hogy a maximumot kapja, vagy ha csak eladni mentek ki a kiállítók ne szedjenek belépőt ezért.
Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest