- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
NoName?!
csendes tag
válasz
modflow #3226 üzenetére
Olyan követelményeket írtál, amiről egy hi-fista is csak álmodik..
Nehogy úgy járj mint én, hogy megveszed a cuccot (esetemben logi z-5500 volt) és csalódj benne, aztán adhatod el garisan, meg buksz is rajta. Sztem fogadd meg csizahh javaslatát (2 jó front).
Ja és 6x6 os szobába az a kis surround nem tudom elég-e, és a sub -
csizzah
aktív tag
válasz
modflow #3226 üzenetére
Hi,
Jól van na, csak kicsit könnyedre vettük a figurát, nem kell mindjárt felkapni a vizet.
Viccet félretéve az általad említett keretből kompromisszummentes, külön komponensekből álló 5.1 házimozit nem lehet összeállítani, ennyi pénzből már nagyon jó kompakt rendszereket lehet kapni, viszont külön komponensekből jobb megoldás talán egy jó erősítő és két megfelelő frontsugárzó, amint már sokan sokszor leírták ebben a topikban.
Esetleg neccesen egy avr+5.0. Ami 5.1 ebben a kategóriában, ebből a keretből, az abszolúte belépőszint.Üdv.
-
rayoliviero
veterán
válasz
modflow #3220 üzenetére
Megkaptad a választ O_L_I-tól, ezek szerint akkor bőven elég az 5*100W-os erősítő. Nem tudom miért olyan nagy az első két hangfal, a hátsó pedig miért olyan kicsi, biztos azért hogy a 2 nagy a tv mellett van, hátsó hangfalakak nem kell, hogy annyira szóljanak. Webáruházakban vannak ott az árak, vagy bemész személyesen a Mediaba.
-
rayoliviero
veterán
válasz
modflow #3213 üzenetére
Vezeték nélküli, az nem hiszem, hogy ilyen olcsó lenne, mindenkinek vezetékes van akit ismerek. Hangszóró kábel nekem volt vagy 4 ezer, Te gondolom vezsel HDMI-t is, az is vagy 3ezer szerintem. Ne a Mediaban vegyed , mert ott a kábel is egy vagyon, valami elktronikai boltban ott sokkal olcsóbb.
Ha debrecni lennél, megnézhetnéd és kipróbálhatnád az én rendszeremet.
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
modflow #3206 üzenetére
Az erősítő csak 5 hangfal erősítésére képes. A mélyládában(6.) abban külön erősítő van, azért aktív subláda a neve. Amit belinkeltél, nekem ilyesmi Jamom van,de ezeknek nagyon sok fajtája van. Simán jó nekem subláda nélkül, mert a két nagy hangfal elég mélyen szól, pénzem pedig már nem volt mélyládára.
Mert úgy már drága nagyon: erősítő 50 ezer+5 hangfal 50 ezer+ mély 20 ezer+ kábelek(ami szintén nem olcsó). Nekem a két nagy hangfal a tv előtt van, a center úgyszintén, a két kicsi pedig hátul a falon. A sok vezeték pedig, a tv állvány mögé van kivezetve. -
rayoliviero
veterán
válasz
modflow #3203 üzenetére
Nincs az én rendszeremhez mélyláda, de szerintem így is jó. Jamo Studio..., nem tudom megnézni, mert nem otthonról netezek. HDMI sajna nincs az erősítőn. Jamo, JBL, Yamaha: ezek nagyon jó hangfalak, szerintem bármelyiknek tökéletes a hangzása. Vezetékek engem pedig nem zavarnak, mert csak egyszer kell megcsinálni, a tv állvány mögött nem látni a vezetékeket. Én amúgy azért vettem Yamaha erősítőt, mert a kijelzője nagyobb volt, mint a Sony kijelzője, meg joban is néz ki, mint a Sony és nekem ez is számított. Még jó a Denon, Marantz, Harman Kardon. Csak ezekből egy erősítő 70k-nál indul, a Yamaha-m pedig csak 50 volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest