- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Goldenear forcefield 4 mellett még milyen subokat tudtok ajánlani?
-
cyber86
őstag
Goldenear forcefield 4-ről kár, hogy nem találok videót csak unboxing videót találtam de semmi tesztet
-
cyber86
őstag
A BIC Acoustech PL-200 tényleg ennyire durva, hogy itt [link] első helyezet lett?
-
cyber86
őstag
Valaki más tudna ajánlani valamit max 200e ft ig ami nagyon jól bírja a techno zenéket tolni?
-
cyber86
őstag
És mik vannak amik jobbak a JBl-től és kb 200e ft-os keretbe beleférne? Főleg zenére ( Techno) néha film.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. A JBL Studio Sub 260P jónak számít?
-
cyber86
őstag
Ez lemaradt bocsi [link]
-
cyber86
őstag
válasz
Norbi 72 #120259 üzenetére
1.Input assign /component: ?
/Digital: ?
2. Speaker setup
-1SP Type: Bi-Amp azt vágom, hogy kell mivel úgy van bekötve
/Impedance 6 ohms
-2 Sp Config /subwoofer: no
/Cntr : itt mennyi hz kell?
/Surr: ?
/LPF: ?
-3 Sp Distance: Itt gondolom fölösleges állítani a távolságot.
-4 Level Cal: Ezt nem vágom micsoda
-5 Eq Settings ez se tudom kell-e
3.Audio Adjust: itt kell valamit állítani?
4.Intellivol gondolom itt nem kell semmi.
5.Listeningmode:Ez se tudom micsoda.
6. Miscellaneus: Itt Ahogy látom max hangerő meg olyat lehet állítani, hogy amikor vissza kapcsolom az erősítőt az utolsó hangerő beállításon kapcsoljon vissza meg az osd ami nem megy.
7. Hardwaresetup
-1 Remote Ctrl: Ez nem tudom mi.
-3 Analogmulti: Sw in Sens: Ez se tudom micsoda. -
cyber86
őstag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni az Onkyo TX-SR 606 manuális beállításában? Mikrofonja nem tudom hol van így marad a manuális beállítás meg HDMI panel nem jó igy az erősítő kijelzője maradt. 1 pár JBL E80 van rákötve mélyláda nincs rajta és pcre van rákötve optikai kábelen 1 Asus Xonar D2X hangkariba.
-
cyber86
őstag
Látom nem csak én szenvedek HDMI panel miatt. Az volna a kérdésem, hogy ugyan úgy be tudom teljesen állítani az erősítőt ( Onkyo TX-SR 606 ) HDMI out nélkül? Vagy van valami extra ami csak ott jelenik meg?
-
cyber86
őstag
válasz
dgyuri0123 #120097 üzenetére
És ez javítható vagy az a panel teljesen kuka? Ha kuka, hogy tudok beszerezni újat?
-
cyber86
őstag
válasz
#09634560 #120051 üzenetére
Egyenlőre olyan problémába ütköztem, hogy nem hajlandó képet adni. Már próbáltam 2 monitoron meg tvn is
Újonnan működött. Csináltam factory resetet is de hiába. Lehetséges, hogy a hdmi vezérlőn megdöglöttek a kondik, mert találtam videót ilyen hibáról és mindegyiken kondi cserét csináltak.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nem tudom ide tartozik-e de hátha valaki tud segíteni nekem. Olyan embert keresek aki tudna segíteni egy Onkyo TX-SR606 beállításában. Privátba írjon aki tudna segíteni. Köszönöm.
-
cyber86
őstag
válasz
Nemir Ombe #119954 üzenetére
Szóval akkor azt mondod inkább tegyem vissza a hangfalakra az áthidalót és csak 1 bekötést csináljak? Amúgy 1 bekötéssel is meg tudja hajtani a hangfalamat az erősítőm?
-
cyber86
őstag
válasz
Nemir Ombe #119943 üzenetére
Nem ragaszkodok hozzá csak ez a kábel volt anno kb 6 éve a netdepoba amikor a komplett rendszert vettem. Már csak azt kéne tudni, hogy jól tettem-e, hogy dupla bekötést csináltam a hangfalakba.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Hátha valaki itt tud választ adni [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest