- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joacoking
tag
válasz
VoidXs #187772 üzenetére
Sajnos egy egyszerűbb analóg setupba kellene megoldás, van egy oszlop hangfal, ami 3.5-ös Jack-el rá van dugva egy nem-okos TV-re. A kettő közé próbáltam kutatni valamilyen eszközt, amin átmenne a hang.
Vagy talán lehet a láncot komplexebbé tenni, analóg -> digitális átalakítással útközben, és úgy elérni valamit.
Ha más nem, akkor megpróbálkozok egy rPI-vel. Köszi a segítséget -
Joacoking
tag
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki egy olyan olcsó eszközt (max 50.000 Ft), amely képes Dynamic Range Compression-t (DRC), vagy (ahogy olvastam róla) néhány receivernél "night mode"-ként emlegetett kompresszor / limiter funkciót, vagy bármi egyszerűbbet, ami hasonló effektet ér el?Azzal a céllal kellene, hogy egyszerű TV csatornáknál a filmek és a reklámok közötti hangkülönbségeket kiegyenlítse, valamint filmek alatt a robbanások / zene / egyéb hangos effektek ne legyenek túl hangosak a párbeszédekhez képest?
Olvastam róla, hogy Raspberry Pi segítségével meg lehet oldani szoftveresen is, de ha lehet, akkor valamilyen kész megoldást szívesebben alkalmaznék!
Előre is hálásan köszönöm mindenkinek!
Remélem jó fórumon vagyok ezzel a kérdéssel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest