-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Sajnos nem megoldható, hogy előrébb üljek.
Köszi a segítséget, akkor jól sejtettem, hogy nem életképes így az 5.1Már csak annyi kérdésem lenne akkor, hogy 2.0 vagy 2.1 megoldásból van valami ajánlott, jó hangrendszer?
Optikát erősítővel érdemes megoldani egy ilyenhez, vagy ehhez elég egy jobb fajta D/A konverter? -
Qtya123
őstag
Üdv!
A TV-hez szeretnék valami normálisabb hangzást kiépíteni, azonban segítségre lenne szükségem.5.1-es rendszerre gondoltam, mivel általában filmnézésre használom, legtöbbször DTS hangsávval rendelkező filmekkel. Optikai audio csatlakozással szeretném használni, körülbelül 100ezer Ft a keret.
Ami mégis elbizonytalanít az 5.1 rendszerrel szemben az, hogy ugyan 22 nm-es a helyiség, ahol lenne, de a hangfalakat a szoba kialakítása miatt csak egy 1,8 m széles és 4,6 m hosszú téglalap vonalai mentén tudnám elhelyezni. Ráadásul a hátsó hangfalak mögöttem csak 10 cm-el lennének.Ilyen esetben is érdemes 5.1 rendszerben gondolkodni vagy használhatatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged